Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltanus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Elkészült hozzá a magyar felirat, szóval azzal együtt tölthető a Family Guy 8. évadának 1. része.Amúgy valaki tud valamit a 7. évad szinkronizálásával kapcsolatban? ..
Michael Stipe-ék nem állnak le. Nemrég jelent csak meg a Reckoning című klasszikusuk újrakevert, kétlemezes változata, máris bejelentettek újabb kiadványokat. Július 7-én már meg is jelenik egy négydalos kislemez, a Reckoning Songs From the Olympia, ami a már említett lemezről fog…..
Angol cím: FOX-y Lady Magyar cím: - Leírás: Lois a FOX Newsnál kezd el dolgozni, ahol segédkezik Michael Moore legújabb leleplező filmjének elkészítésében. Peter pedig arra használja fel neje kapcsolatait, hogy saját rajzfilmjét műsorra tűzhesse. Letöltés (feliratos DVDrip):…..
Family Guy Blog Nincs Emmy 2009.09.15 22:58:00
Mint tudjuk, Emmy-re jelölték a Family Guy-t, méghozzá a 7. évad 2. részét I dream of Jesus címmel. Sajnos idén elmaradt a díj, dehát nem dől össze a világ. Nem mintha érdekelne személy szerint, hogy nyer-e a sorozat akármit is. Én szeretem és kész.    ..
Zoltanus 2009.09.18 21:26:31
en.wikipedia.org/wiki/Primetime_Emmy_Award_for_Outstanding_Comedy_Series
Ezt nézzétek meg!
A legjobb vígjáték kategóriában is jelölve van!!!!!!!
Zoltanus 2009.09.18 21:29:34
Itt még nincs győztes:
www.emmys.com/home?tid=52
Mondjuk én már magáért az énekért megadtam volna az Emmyt!
Family Guy Blog Rematch 2009.09.13 20:17:01
Az alábbi képet Levi (lelkes látogatónk) küldte, aki lefényképezte egy haverja pólóját (az is Levi). A ruhadarab állítólag a távoli Bhárszhelónáhból származik, úgyhogy ne keressétek a Tescóba. Köszönjük a Leviknek a képet!..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..