Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gsquirrel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BUCKET LIST - NINCS KECMEC! Tycoons 2010.03.05 16:27:00
Tegnap a skype-olás közepette Viktor elmerült egy régi nagy klasszikusban. Ezért gondoltam magamban is körbenézek, hogy mik is voltak az én nagy kedvenceim... :) No igen... Ki ne emlékezne ezekre. Egész hadseregnyi "tycoon típusú" játék jött ki annó. Nagy divat volt. És…..
Úgy alakult, hogy a hétvégém nagy részét munkával töltöttem. Csak ne ilyen korán kezdődne mindig egy reggel... No de nincs mit tenni, el kell fogadni a tényt, hogy kibújjunk a takaró alól, akár a hűvösebb levegő ellenére is. Így külön kellemes meglepetésként fogadtak a kinti…..
HA valaki elmeséli, nem hiszem el. Az ember azt hinné, hogy van az a vészjósló jel ami után már nem kíréstjük meg a sorsot. De egyesek egyszerűen VAKOK. Nem látják ezeket a jeleket, és újra meg újra megkísértik a szerencsét. Ahogy az borítékolható, pórul is járnak... Ma…..
Gsquirrel 2010.03.09 15:47:29
Jókai Bableves Csak hogy a listáról se feledkezzünk el... :) Ez lesz a heti főzés. Vukcica pedig Fánkot fog csinálni. Ma megvettem a babot. Utánanézek a neten, mert sokféle recept van, és jól ki kell választani a pontos végrehajtás. Hátsó csülök is kéne bele, de az nagyon…..
Egy pici siker! :) Bár ebben a hónapban, ez a tétel nem szerepel hivatalosan is a listán, de természetesen ez nem tiltja hogy teljesüljön. :) MA lementem kicsit mozogni, focizni. Tudnivaló, hogy 3 hónapja nem fociztam, egy ahillesz sérülés miatt. Pihentettem, és kíméltem, hogy…..
A 2009-es év végén sok mindenből elegünk lett, így abból is, hogy egy csomó mindent akartunk csinálni ebben az évben is, és "megin nem csináltunk semmit"... Azt mondják ha leírsz valamit, és magad előtt tartod, akkor meg is fogod tenni. Véghez fogod vinni. Ezért…..
Első nap, a kezdetek: Keresgélés, és alapítványokban való csalódások után, MA elhoztam az Illatos útról Mázli kutyát. Az illatos út NEM menhely. Sintértelep. De nagyon ajánlom mindenkinek, ha szeretne kutyát örökbe fogadni. Állandó állatorvosi felügyelet, tisztaság,…..
Gsquirrel 2010.02.18 20:56:14
Azaz inkább a lenti autó talált meg engem, mert már 2008 ősz óta itt parkol, és azóta senki nem nyúlt hozzá. Karácsony előtt bejelentettem a rendőrségnek, gondoltam, örülni fog a tulajdonosa, hogy megvan az autója. De azóta sem történt semmi, most meg már lassan március van,…..