Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eperzöld

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új egész estés mozival bővült az HBO GO online filmtékája: a hárombetűs csatorna (ismét) műsorára tűzte a Tőzsdecápák című méltán klasszikus brókermozi 2010-es folytatását. Cirka húsz évvel az első rész, két évvel a 2008-as gazdasági világválság után nagy érdeklődéssel várták a nézők a kegyetlen…..
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
Eperzöld 2018.05.16 23:21:28
Jotunder, antiszemita vagy, nem mondták még? Ha majd ezt a posztot olvassa az "osztrák sajtó", akkor majd mondják.

Én nagyon várom, amikor a nálunk minden plakáton antiszemitizmust vizionáló külföldi és honi seggfejek valamelyike kénytelen lesz kimondani, hogy nem mindig automatikusan a zsidó az áldozat, hanem néha ő a gonosztevő. Azért várom ezt, mert már gyűlölöm, hogy ha valamiért belénk akarnak kötni, akkor rögtön előkapják, hogy aggodalmat keltő itt az antiszemitizmus.

Most a zsidók embereket öltek, olyan helyzetben, amikor bennünket, magyarokat azért hurcoltak meg, mert vizet spricceltünk Szerbia területére, annak érdekében, hogy egy csomó felhergelt férfit visszatartsunk egy nagy hülyeség elkövetésétől. Várom a két eseményről kinyilvánított összehangolását a nagy európai vezetőktől és nagy magyar értelmiségiektől.

Ugyanakkor ismerjük el őszintén, hogy itt már lőni kellett. Nincs mese, megvadult emberek ezreit, talán tízezreit kell visszatartani. Valamiért rájuk a táborokban élő migránsok kötelező dédelgetése nem érvényes, mert a józan ész azt diktálja, hogy egy kisebb hadseregnyi ember beözönlését az országhatáron – és most egy pillanatra elfelejthetjük azt, hogy ez a határ csak úgy hirtelenjében ki lett jelölve, és a Nyugat ezt még támogatta is – meg kell akadályozni. Izrael kényes a biztonságra, nekik ezt meg is engedik, ott a fegyveres sorkatonai szolgálat nem a szabadság meggyalázása, hanem az ország védelmét szolgáló kötelesség, minden felnőtt állampolgárnak. Tudjuk, hogy azért kell mindenkinek katonává válnia, mert Izrael tüskeként szúrta magát az összes környékbeli ország szemébe, de ha meg akarják védeni saját magukat, most már főleg azok, akik ártatlanul ebbe az országba születtek, akkor az harcot jelent.

Persze a harcnak vannak elfogadott és el nem fogadott formái. Amikor Izrael rakétákat lőtt a "csúzlival" háborúzó palesztinok közé, az eléggé határeset, és volt politikus, aki terrorizmusnak nevezte, de a világ elfogadta. Ez egy érthetőbb és tulajdonképpen a palesztinora kevésbé veszéltes harc volt, és a világ kevésbé fogadja el, talán mert itt nem eltűntek a rakéták a távolban, arctalan, sosem látott embereket veszélyeztetve, hanem belelőttek a tömegbe. Tudjuk, hogy a "tömegbe lövetés" micsoda hívószó, és most ez történt. Hogyan fognak a politikusok kikecmeregni ebből, azt még nem tudom, de meg fogják tenni.

Mert ez a lövöldözés sajnos szükséges volt. Akik a határ be akarják törni, azokat vissza kell tartani. És a víz spriccelése ritkán bizonyul elegendőnek, én előre félek attól, amikor a mi határunkon is a tűzfegyvereknek kell színre lépniük. Nem ismerem a részleteit a most történt határostromnak, de én hajlandó vagyok feltételezni az izraeli katonákról, hogy azt tették, amit kellett. Ha nem Izraelről lenne szó, akkor bizonyára azt várnák el tőlük, hogy elálljanak a tömeg útjából, de ők megvédték magukat. Mögöttük szintén férfiak, nők, gyerekek voltak, akiket a katonának védenie kell. Kínos, de egy ilyen roham ellen nincs más eszköz. A másik félre is vonatkoznak szabályok. Nekik is demokratikus, tárgyalásos eszközöket kell alkalmazniuk, századszor is. Vagy ha nem, az háború. A háborúban pedig senki nem sértődhet meg, ha puskák dörrennek.

Az a rohadék állat pedig, aki kis gyereket visz magával egy ilyen rohamba, annak a szeme folyjon ki, mert semmilyen együttérzésre sem érdemes.
Bár a libidócsökkenést tipikusan női jelenségnek tartják, valójában rengeteg férfi szenved potenciazavaroktól, sőt, egyre gyakoribb, hogy már huszonévesen is fellép ez a probléma. Posztunkból megtudhatjátok, hogy mi áll a potenciazavarok hátterében, és mit tehetünk…..
Eperzöld 2016.10.26 13:35:11
A potenciazavar, azaz klasszikus értelemben a tartós és elégséges merevedés hiánya, valamint a libidózavar, azaz a szexuális vágynak vagy a szeretkezés igényének ritkulása és rövidülése viszonylag gyakran kerül szóba.

Pedig van egy harmadik, ezekkel összefüggő, mégis önállóan kezelendő tényező is, amiről a pszichiáterek hallhatnak a leggyakrabban, de nem elég gyakran: az orgazmusképesség megromlása. A nőket ilyen helyzetben röviden frigidnek bélyegzik és legyintenek rá, kis megvetéssel, de a férfiak mára számtalan tanácsot, noszogatást, jegyzéket hallhatnak és olvashatnak a "feminista" sajtóban arra, hogy ezt hogyan kell feloldaniuk. Ma már inkább a férfit tartják hibásnak abban, ha a nőben nem sikerül felépítenie az orgasztikus reflexsor megindításához szükséges pszichoszomatikus töltöttséget. Merthogy figyelmetlen, érzéketlen, csak magával törődik. Az esetek egy kisebb részében nem ez a helyzet, a férfi próbálkozik, de nem jön össze, aminek sokféle oka lehet, tudjuk.

Amikor viszont a férfi csak reménytelenül, verítékezve, egyre fáradtabban "reszel", küzd a saját orgazmusáért, amely szinte becsület kérdése, és a nő sértettsége is függhet tőle, akkor az egy külön probléma. A nők szintén jól ismerhetik a problémát, amikor ők dolgoznak keményen az "eredményért", bevetve minden ötletet, sokszor sikertelenül. A merevedés csökkenése ebben az esetben már nem potenciazavar, hanem egyszerű elfáradás, ugyanakkor ezt is potenciazavarnak szokás tartani. Hiszen az "igazi férfinak" órákig tartó merevedése van, felemeli vele a vizesvödröt is, elvitorlázhatna vele az Új-Hebridákra, és persze elvárás a többszöri orgazmus, quattro, cinque, sei, mmmh, magnifico. Furcsa módon a férfi orgazmusa az, amit számlálni szokás, elvárva, hogy ez a nőt ejtse kellő ámulatba.

De az orgazmusképtelenség, amit okozhat a potencia romlása is, ám más tényezők is, esetiek és tartósak is, szintén megérne egypár posztot, kiteljesítve a témakört.
„Disznóság, amit a bulvársajtó itt művel, ezeket a lapokat meg kell szüntetni és meg is szüntetjük őket. Elég egy bulvárlap" – mondá Mátyás, az igazságtalan – aki egykor Rákosira magyarosította nevét – és lőn. Mert neki mindig igaza volt. Hisz ezt az „újság” is megírta… „A sajtó számára nincs…..
Eperzöld 2016.10.13 21:36:06
@wolves84lb: Jellegzetesen buta komment. Semmit sem mond, de azt magabiztosan és sértegetve. Hogy mit hinnék el? Először mondj valamit, bármi konkrétumot. Én nem bizonyítékot kértem, hanem legalább valami tényszerűt. Nem ugyanaz. Mert az, hogy egy magadfajta szerint én automatikusan "fideszeske" vagyok, ha neked nem hiszem el bemondásra, az csak neked lehet kínos.
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..