Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fukkantó

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
fukkantó 2011.07.15 20:20:37
Megjelent a Bohemian Betyars első nagylemeze, amit a zenekar élőben május 27-én mutat be a Dürer Kertben. A koncertre akár itt a Lángoló Gitárokon is fel lehet készülni, ugyanis a hajtás után az egész albumot bemutatjuk az elejétől a végéig. A pénteki buli után egy…..
Majdnem úgy alakult, hogy ezen a héten kizárólag hazai videók kerültek klipmegosztásunkba, de aztán eszünkbe jutott Rihanna, aki bármennyire is szeretnénk, nem magyar, viszont ő is új klipet jelentetett meg a héten. Egyébként ezt tervezte tenni Beyoncé is, de aztán elhalasztotta a…..
fukkantó 2011.05.16 18:24:08
Az RTL Klub reggeli műsorában feltűnt egy zenekar, nevezzük mondjuk Rubiconnak őket, ők is így vannak ezzel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vajon mennyi pénzébe került ennek az elbaszott Edda-klónnak az, hogy a legnézettebb reggeli tévéműsorban három csodálatos…..
Tavaly a hazai rock/metál underground egyik jelentősebb eseménye volt, mikor Bokros Csaba gitáros kiszállt az általa is alapított Isten Háta Mögöttből. Sokan úgy vélték, főleg az IHM legutóbbi, már Bokros nélkül felvett lemezét hallva, hogy ezzel a metál is elhagyta a csapatot.…..
Igazából nem tudjuk minek lehet nevezni az Idoru új, Time című anyagát, mert a fele már megjelent külön ep-ként tavaly, igaz itt most az is újra lett keverve. Annyi biztos, hogy ez a lemez a 2009-es tagcserék (énekes, basszusgitáros, dobos) után írt összes dalt tartalmazza, ezek…..
Múlthéten elmaradt a klipmegosztás, úgyhogy most a legutóbbihoz hasonlóan ismét egy tucatnyi klipet válogattunk az elmúlt időszak terméséből. Pink tiniknek üzen a rossz döntésekről, Zooey Deschanel saját zenekara klipben táncol bájosan, az ördögi Ozzy pedig összehozott egy…..
fukkantó 2011.01.29 21:15:38
James Shaffer, népszerűbb nevén Munky elárulta, hogy már elkezdték tervezgeti a tizedik Korn-lemezt. "Jonathannel (Jonathan Davis, énekes) pár hónapja bementünk a stúdióba, írtunk pár dalt, feldemóztuk őket a gépre, feljátszottuk élőben, és kipofoztuk kicsit a…..
fukkantó 2011.01.27 21:14:07
Jól debütál a magyar Grand Mexican Warlock, bár kicsit nagy náluk a hangok egy percre jutó sűrűsége. A korábban Mezítláb a Parkban néven ismert Manökken Proletarz mindent megad, amit manapság egy hippilány kívánhat a serdülőkor vége felé, jellemzésükre pedig még…..
Itt a Gróf Balázs által rajzolt Darabolós Pingvin-sorozat második része, amiben a láncfűrésszel szobrászkodó címszereplőt egy betépett hippi zavarja meg munkájában, aminek, hát, tudjuk, hogy mi szokott a vége lenni. A rajzfilm érdekessége, hogy a hippi hangja Keith Caputo, a Life…..
Teljesen váratlanul újra felbukkant a FreshFabrik, ahonnan pár éve kiszállt Kovács Levente fő dalszerző és basszusgitáros, majd a zenekarról sem lehetett semmit hallani hosszú ideig. Most viszont itt a Stealing The Sun dal, plusz egy rövid kérdezz-felelek Kovács Leventével, ami…..
A fenti közleményt kaptuk képfájlban a zenekar sajtósától, és ez alapján úgy tűnik, hogy a Hobo Blues Band jövő év elején feloszlik. Az esemény tiszteletére még kiadnak egy válogatást Halj meg és nagy leszel! címmel, aminek a címe szintén a befejezésre utal. A Universal…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
A Nördvarn zenekar énekese egy buli alatt úgy volt vele, hogy ugyan hánynia azt kell, de hörögni méginkább, így a két dolgot összekötötte, és ez lett belőle.  ..
fukkantó 2010.10.07 19:21:20
A héten jelent meg a Wall Of Sleep negyedik nagylemeze When Mountains Roar, aminek egyben a lemezbemutatóját is most szombaton, azaz szeptember 11-én rendezik a Kék Yukban, ahol a Locust On The Saddle, a Sunday Fury és a Shapat Terror lesznek a vendégek. A doomzenekarnak ez az első albuma,…..
A Wrong Side Of The Wall Purity Itself című klipjében a címben olvasható klasszikus hármasból minden megtalálható. A videó egész egyszerűen egy lány brutálisan átmulatott éjszakáját kíséri végig. A készítők Reich Tamás és Gőbel Ákos voltak, a főszereplő pedig Dimanovski…..
Crowbar @ Wigwam, 2010.07.04. Anno a kultiplexes Crowbar-koncert résztvevői első kézből tapasztalhatták meg, mit érezhetett az a kohász, akit munka közben értesítettek a Kőbányai sörgyár felszámolásáról. A New Orleans-i culágerdoom (népies nevén sludge) királyai azonban az…..
Moby Dick, 1990. szeptember 5., Pécs, Nevelési Központ   Életem első nagykoncertje, és mint ilyen, több újszerű tapasztalattal szolgált. Az azóta eltelt húsz év alatt szinte teljesen kihaltak azok a létformák, amik akkor egy ilyen rendezvény előtt kötelezően bukkantak fel a…..
Lángoló Gitárok Az élet falun 2010.02.15 12:21:00
Palotai @ Miskolc, Rockwell Café, 2010.02.12. Vidéken (tehát bárhol, ami nem Budapest) egészen máshogy működik az éjszakai élet. Ha kelet felé megyünk, akkor egyre gyakrabban érezhetjük magunkat valami Európától igazán távoli helyen, ahol államilag meg van szabva, hogy egy…..
Mint azt már a szemfülesek észrevehették a zenekar myspace-oldalán, június 21-én Budapesten játszik a Rise Against. A chicagói hardcore-punk-zenekar a sonisphere-es fellépésükről ugrik el hazánkba, hogy mi se maradjunk ki a jóból. A harcos politikus, vegetáriánus és állatvédő…..
fukkantó 2010.02.17 15:09:18
Atrox sztoriját olvasva az ember óhatatlanul elgondolkozik azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha a hadseregben mindenkit arra köteleznének, hogy – kifejezetten az alegység-ügyeletesek és a továbbszolgáló őrmesterek kedvéért – kizárólag olyan családneveket viseljenek,…..