Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RonRobinson

29 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lassú az internet, gondold át újra.....
Ha már humor... Nem kövér... 2016.10.31 18:54:20
Ó, mennyi atombiztos kifogás létezik. Futnék, de nincs időm. Nincs futócipőm. A súlyok olyan rohadt nehezek a konditeremben. A nők úgyis a macis pasikat szeretik, nem a pálcikákat. Most, a lusták számára egy atombomba töltetnek megfelelő muníció...
Ha már humor... Amperpápa 2016.10.29 17:03:35
– Halló, Cézár vagyok! – Áve! – Poénkodik, leteszem! Nem elég baj nekem, hogy szombaton hív? – Bocsásson meg, csak kissé meglepődtem, a Kisokosban az áll, hogy Kovács Gyula villanyszerelő, non-stop. – Az vagyok. A becenevem Cézár, mert én vagyok a villanyászok pápája. – Azt hittem, császára. –…..
És tényleg... Tegnap láttam. Szerintem csak ki akarja szúrni mások szemét, térden bökni a nép egyszerű gyermekeit. Megázni úgysem fog. Ha van más, ésszerű magyarázat, szívesen meghallgatom...
Mert már hiányzott egy újabb Takielho :) Legalábbis remélem...
Tudom, a trafikot nem írjuk csupa nagybetűvel. Nézzétek el nekem. Úgy volt, hogy elmentem a lakótelep sarkára, mert bérletet kellett vennem. Közvetlenül a jegyautomata mellett áll a TRAFIK. Természetesen a jegyárusító masina a XXI. század terméke, ezért trafikszempontból megalázó is ez a reláció.…..
Ha már humor... A női oldalam 2016.08.13 18:53:04
Hölgyeim? Kommentben legyetek szívesek :) ..
Ha már humor... Cápa a buszon 2016.07.30 14:31:03
Így utazzunk a buszon cápával, különben megbüntet az ellenőr. Persze, ha egy nagy fehér van nálunk, akkor nem biztos. Sőt, ülőhelyünk is lesz. ..
Nem szokásom idegen tollakkal ékeskedni, de a tegnapi Kerül-Magyar szótár poszt után Kecskeméti Dávid felhívta a figyelmem egy gyöngyszemre, ami arról szól, hogyan kell értelmezni a használtautó-hirdetéseket. Dávid nem idegen, ráadásul hozzájárult az átvételhez, így nyugodt a…..
Nyilván személyes agylövés, és lehet, hogy mást nem is zavar annyira, de én megőrülök attól, hogy minden „kerül”. Unásig ismétlik ezt a ronda, szenvedő szerkezetet, folyik a híradókból, rádiókból, mert valaki azt hiszi, hogy ettől lesz emeltebb stíl a beszédben. Pedig nem, nagyon nem, legfeljebb…..
Ha a Red Bull szárnyakat, akkor az Old Spice fogakat ad. Igaz, a hasadra, valamint lehet, hogy kinő egy harmadik kar a bal válladból, de az biztos, hogy ordítani fogsz, mint a sakál...
Ha már humor... Kutya facebook 2016.07.24 18:07:57
Íme, a valaha volt legnépszerűbb Takielho, ami végig hasított a Facebook-on. :)..
Nem szeretnék más tollával ékeskedni, ezért nem másolom a „Híres történelmi bazmegek” sorozat gyöngyszemeit. Inkább következzék néhány új: Ez süllyed, bazmeg! (Leonardo DiCaprio) Ez egy gyémánt, bazmeg! (Kate Winslet) Ez rohadt magas, bazmeg! (Felix Baumgartner) És, ezt beveszik, bazmeg!…..
Ha már humor... A Föld napja 2016.07.22 19:12:13
Ha már humor... Felsőágyas 2016.07.22 19:11:09
Hasznos útmutató. Biztos beválik, és lesz pár nap nyugalmad :)  ..
Ha már humor... Cigi, vagy szex? 2016.07.22 19:08:52
Jó, kamingauttal kell kezdenem, hát az van, hogy heteró vagyok (ezt is be kell vallani mostanság), és néha úgy éreztem, a netes társkeresés megoldás lehet. Azt is elétek tolom így kamingautilag, hogy számos társkereső oldalt felkerestem annak érdekében, hátha… Mert, hol máshol ismerkedne manapság az…..
Határozott ötleteim vannak arra vonatkozóan, hogy hány felbőszült hím gorilla, mennyi időn keresztül, mit csinálgasson azzal, aki feltalálta a következő fogalmat: motivációs levél. Az a helyzet, hogy megint pályáztam állásra, és szerintem én vagyok oda az ideális jelölt, tehát 50%-ban már ott is…..