Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAGyis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
FAGyis 2010.07.22 10:55:53
A legtuskóbb, legprolibb reality, ami mellett a lantos faszművész, Győzike és Editnéni, sőt, Maunika és Joshi is szépirodalmi remeknek tűnik, Miamiban folytatódik, csajbalhékkal, részeg faszikkal és ostobenkó kurvákkal, meg minden olyasmival, amitől az első etap oly' sikeres bírt…..
FAGyis 2010.07.01 17:22:45
A Nyugati Főcsoport döntőjének negyedik meccsét is megnyerte a Chicago, a Blackhawks hazai pályán győzte le 4-2-re a San Josét, 18 év után először kupadöntős. Negyvenkilenc év után lehet bajnok a Chicago Blackhawks. A Nyugati Főcsoport-döntő negyedik meccsét is megnyerte, 1992…..
Nyugaton az alapszakasz két legjobbja játszik a Stanley-kupa-döntőért, keleten a hetedik és a nyolcadik találkozik. Erre a rájátszások 1994-es átszervezése óta nem volt példa. Nagy különbség nincs a Philadelphia és a Montreal között, kevésen múlik a siker. Kevesen…..
A detroiti Pavel Dacjukra is számítana Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány a pénteken kezdődő világbajnokságon abban az esetben, ha a Red Wings éjjel kiesne az NHL-playoffból. Az oroszok nagyon fogadkoznak, Bikov mellett Zaharkin másodedző és Vlagyiszlav Tretyak szövetségi…..
2010 áprilisát soha nem fogom elfelejteni. 14-én megszületett az első unokám, 15-én az Asiagóval olasz bajnok lettem, 23-án pedig feljutottunk az A csoportba a szlovén válogatottal. Most azonnal haza kell telefonálnom a feleségemnek, vásároljon egy lottószelvényt, mondta John…..
FAGyis 2010.04.27 17:38:39
@xdgabixd: nem is kis mértékben ...