Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leobloom

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fügefa Ma, sietős 2007.07.16 11:02:07
Ez az első bejegyzésem - és máris sietősen írok, hajjaj, mi lesz még ebből!... Gatyában pötyögök, mögöttem a vetetlen ágy, jobbra tőlem tárva az erkélyablak; hallom innen a hetedikről, már napok óta hallom, alant dolgoznak-dübörögnek a súlyos munkagépek, csattognak a…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..
leobloom 2007.05.12 11:44:23
Jót derültem azon, hogy osztályom "iwiwes" tablója ekkora publicitást kapott!... Ugyanakkor a "blogkultúra" egy újabb gyöngyszemét is megismerhettem "Suba" személyében!... Az egyik szolnoki topikban is vitát generált Suba blogos szösszenete, onnan másolok be két hozzászólást - talán eloszlatja némileg ezt a szmogos-blogos ködöt, amellyel derék Subánk olyan jól manipulál!...

P. NAGY ISTVÁN: "Tekintettel, hogy az én osztályom tablójáról folyik itt a vita, röviden hozzászólnék a témához!... Rákattintottam az Andor által megadott blogcímre, elolvastam a kommentárt, de érvek hiányában nem győzött meg arról, hogy az s megoldás rossz lenne. Kissé hatásvadász a téma tálalása, azt sugallja, hogy az önmagában "ócska", az es tabló pedig ötlettelen, a mai, "nyálzenét" nyeldeklő, idióta internetgeneráció egy újabb produktuma, egyszóval amolyan "cukivagyos" gagyi!... Nos, ezt nevezik prekoncepciónak és manipulációnak, amelynek Andor barátunk bedőlt (Apropó! Andor, l á t t a d a tablónkat?...)... Először is: maga az nem gagyi, még ha sokan nagy ízléstelenségre valló képeket is raknak fel önmagukról. Ez egy jó és hasznos közösségi oldal, számos előnnyel, amelyet nap mint nap tapasztalunk (nem részletezem, nem ez a téma). Másodszor: a kreativitás feltétele az eredetiség, a mi tablónk azért eredeti, mert egyszeri és megismételhetetlen, nekünk jutott eszünkbe ez a megoldás (mint a szóban forgó blog írója rámutat, más városokban velünk párhuzamosan mások is erre az ötletre jutottak, amit, mi tagadás, őszintén sajnálunk ; jövőre már felesleges ezzel kísérletezni, hisz csak szimplán utánozhatnak bennünket, ami aztán végképp ötlettelenséger vallana. Annak külön örülök, hogy "téma" lett a 13. A tablója, hisz ez is csak azt bizonyítja, hogy kreatív megoldásra jutottunk - és ezt holmiféle fanyalgással nem lehet elfedni!... Osztályom nagy kreativitásra valló, emlékezetes iskolai műsorokat szervezett (elég csak az október 23-i produkcióra utalnom!), nem akartunk hát szokványos, uncsi, giccses lemenőnapos-hajós-élettengeres tablót készíteni!... Megbeszéltük, hogy miután (sikeresen! érettségiznek, az által tartjuk majd a kapcsolatot. Ennek a közösségi net-térnek számunkra szimbolikus jelentősége van - ezért is döntöttünk az es megoldás mellett! (Még egy megjegyzés: Vargás fiúk és lányok! A mi sulink a Varga, tök mindegy, ki mikor végzett, összetartozunk, ne beszéljünk durván egymással! Péterrel és az osztályával is jóban voltam, őket is érettségiztettem - tessék hát elásni a csatabárdot!"

SZIRÁKI ANNA: "Sziasztok!
Mivel én is az érintett osztály tagja vagyok, így nem hagyhatom szó nélkül a tabló-vitát. Úgy látom, egy újabb pozitív összetartó ereje van a tablónak. Csak nekünk tetszik. És 20 év múlva azért fogunk rá emlékezni, mert ilyen nagy vihart kavart. Személy szerint örülök, hogy erről beszéltek. Nem csoda, hogy nem az "idézetes, hajós, búcsúzós, festett vagy textil"
tablóktól hangos a fórum. A hagyományok felrúgása volt a célunk. Úgy látom, bejött. Ez a mi osztályunk. Amit elterveztünk, az mindig bejött!!!
A fantáziáról meg csak annyit mondanék, hogy nézzetek meg bármit, amit az osztály együtt csinált...

U.i: Nagyon sok sikert kívánok minden osztálytársamnak az érettségihez, és ne feledjétek, mindig lesznek rosszakaróitok, de ők csak maximum nem ismernek titeket!"