Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolimedve

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg sokat láttam, de ilyet még nem! A Béla király úton nőttem fel, a miniszterelnöki rezidencia szomszédságában, és utcabéliként a többi gyerekkel együtt kedvenc szórakozásunk volt megszámolni az érkező delegációkban haladó autókat. A leghosszabb  konvoj Margaret…..
Zolimedve 2009.09.07 15:43:04
@emarketinges: Azért kedves marketinges mert a szélsőjobb egy náci vezető emlékére akart vonulni! Azt pedig sztem senki nem akarhatja ha van egy kis esze.
Jelzem ha a Sztálin "egyik balkeze"emlékmenet lenne azt sem engedélyezném.
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
Zolimedve 2009.09.01 17:07:38
@Márk_Márk: Azért zárják le mert az idióta nácik dobálják őket. Évekig csak félsávban volt lezárva az Andrási és csak addig amig ment a menet. Sajnalaom de erről a részről nem mi tehetünk.
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
Zolimedve 2009.08.31 19:28:59
@seahawk: A melegfelvonulás addig fejlödött amíg nem kapott ekkora sajtóvissszhangot. Igaz inkább az ellenlábasok miatt alakult ez így.
Zolimedve 2009.08.31 19:35:37
@sün!malac69 az uborkaszezon főzöldsége:Ez teljesen korrekt szerint is.
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..
Zolimedve 2009.08.29 17:23:34
@gabest1: Vagy talán mert az emberek szeretik a minőségibb színjátszást mondjuk a napi sorozatok fantasztikus tehetségei mellett?? Bocs de akkora barromságot írtál!