Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joka-

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bayern-Hoffenheim árnyékában cihelődik az olasz élvonal a 15. fordulóra. A forduló rangadója a Lazio-Inter, de újra örülhetünk (?) derbinek is, ezúttal Genovában feszül egymásnak a Blucerchiati Doria és a Rossoblu Griffone, de szinte minden mérkőzésen lehetnek izgalmas…..
Nem váratott sokáig magára az első Mourinho-ügy Olaszországban sem. A Special One egy darabig türtőztette magát, a gőz meg csak gyűlt és gyűlt, hogy aztán Ranieri egy óvatlan mondattal leverje a fedőt a kuktáról, a kifröccsenő gusztustalanság pedig a másodperc törtrésze alatt…..
Csupa becsapós dolog történt ezen a hétvégén. Mert hiába veszített pontokat az Inter és nyertek az üldözők, a távolság még mindig több mint masszív. Ugyanakkor szintén hiába fordította meg a 95. percben a Napoli elleni meccsét a Cagliari és ért el reménykeltő döntetlent az…..
Ez a forduló (is) az Interé volt, ők ugyanis idegenben leverték a tökutolsót, miközben közvetlen üldözőjük képtelen volt gólt szerezni Torinóban, sőt, örülhetett, hogy nem kapott ki. Az immár tisztes távolságból figyelő Juve rangadót nyert idegenben, de a zebrák talán már…..
Az Inter olyan, mint a Juventus (durr, egy pofon). Nem tudsz mellette elmenni csak úgy, vagy leborulsz elé és imádod, vagy a lábujjad hegyéből is felszívod a gempát, hogy lecsulázhasd. Számomra mindig megfejthetetlen rejtély volt, hogy szurkolhat valaki nekik, hiszen a mi életünkben…..
Lássuk be, nehezen támadható érvek szólnak az ellen, hogy az ember egy olasz és egy angol meccs közül szívesebben nézi az utóbbit. Ám ha így tesz, akkor csak átkozhatja magát, hogy lemarad olyan meccsekről is, mint például az Inter-Roma kupadöntő első felvonása, amely végre…..