Regisztráció Blogot indítok
Adatok
κοράκι

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrikopoulos Megint kohog 2013.03.30 21:03:53
Szandi... :-( El vagyok keseredve. Ma delutan, hirtelen kezdodott a kohoges, es egeszen erosen, intenziven. Lehet hogy nem tisztult ki az elozo betegseg utan? Hetfon megyunk ujra a dokihoz.. Rosszul vagyok a gondolattol, hogy nehogy valami komolyabb baja legyen... Ma ugyan este mar beadtam…..
Andrikopoulos Homeo Korinthoszban 2012.11.20 15:33:07
Mara volt idopontunk a doktornonel. Pontosan erkeztunk, senki nem volt nala, vagyis pont akkor ment el az elozo no, igy rogton mi kovetkeztunk. A rendeloje nagyon szep volt. Lenyegeben masfel oran at beszelgettunk, eloszor rolam mert en is szeretnek mar tenni valamit magamert es nem antibiotikumot…..
Andrikopoulos Nehany kis video 2012.11.18 08:59:44
. Minden reggel vajas kenyeret eszik Konsti, egyedul szeret/ szeretne enni.. leginkabb kiboritja a tanyert es a foldrol szereti enni a kenyeret... igy inkabb mi adjuk neki..  Megkostolta mar a mandarint is, szereti kiszivni a levet. Konsti elvan from namoreva on Vimeo. Itt meg a…..
Andrikopoulos ketnyelvuseg - mix 2012.11.04 08:51:48
Ma nezte a Diegot a teveben es amikor odaultem melle, nagy lelkesen mondta: - Anya, kunupi lett a magisszabol! :-)))) (szunyog lett a varazslobol) Na, ezt ertse meg egy magyar vagy egy gorog!..
Pannával minden okés. A láz gyomtalanul elmúlt, a jobb felső szemfog mindjárt áttöri az ínyét, és visszatért a rosszcsont gyerekünk! :o))) Még a kajálása nem volt 100% a héten, de ezt a fogaknak tudom be. Mondjuk ééééérdekessssssss módon a Kinder Pingui mindig bejövős...…..