Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-Man

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán egy ganúsan olcsó televíziót vásárolt az interenten, és bár az összes visszaigazoláson azon az áron tüntették fel, kérdéses, hogy megkapja-e annyiért: Az éjszaka ráakadtam egy árura, aminek a vételárát nyilvánvalóan elírták, jelen esetben egy nulla lemaradt. Így…..
D-Man 2013.11.04 22:57:26
@RosszQtya: Egen max megtévesztésről lehet szó. De a megtévesztéshez kell a szándékosság is. Egy áruház is hibázhat szándékosság nélkül. Persze kaphat érte büntit, úgy mintha pl otthon hagyod a bérleted, akkor is büntit kapsz, pedig nem akartál bliccelni.

A nagyobb boltokban azt mondják, hogy ha a veszteség kisebb mint a per lenne meg kínlódás, akkor odaadják inkább. Pedig valszeg megnyernének egy pert egy téves árucímke miatt. Csak ugye a vásárló kiabál bent meg minden, rontja az üzletet, többet veszítenek.

Végső soron levonják a hibázó alkalmazott béréből.
Évek óta a legnagyobb sportáruház lánc – aki azt hirdeti, "mozdulj meg" – terrorban tartja alkalmazottait.A cég elvárása a munkavállalókkal szemben folyamatosan nő, bért évek óta nem emelnek, a béren kívüli juttatásokat folyamatosan csökkentik, az ügyvezető…..