Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JAGMAN

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyémántos névjegykártya, darabja 380 ezer forintért A jó névjegykártyák sokáig megmaradnak a pénztárcámban, ami nagy szó, mert a tárcám alig nagyobb, mint egy névjégykártya, csak valamivel vastagabb. A legjobbat az Artificial Grouptól kaptam, úgy néz ki, mint egy…..
A 2011-es Critical Massnek nem volt útvonala, mindenki arra biciklizett, amerre akart, csak a szabályokat kellett betartani. Klasszikus zene, nem klasszikus esküvő és laza nagykövet az Autómentes napon. Figyelem: a film végén villogó eksztázis és elérzékenyülés...
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
no emisszió Tahók a vízen 2011.05.01 20:44:11
El tudja Ön képzelni, hogy valamelyik szép európai nagyvárosban, amelyet átszel egy folyó - mondjuk Párizsban, Passauban, Lyonban vagy valahol a Mosel, esetleg a Rajna mentén - kigyúrt kopasz idióták, technó- vagy lakodalmas zenét bömböltetve száguldoznak a vízen többszáz…..
JAGMAN 2011.05.02 09:48:08
@zassz: Úgy tűnik sorstársak vagyunk... Mindkét dolog idegesít... az is ha valaki nem tud "rangjának" megfelelően viselkedni, de az átlag-magyar utálkozása is mikor az anyagi helyzet alapján általánosít... Amikor anno egy ismerősömnek említettem, hogy hajót szándékozok venni a Dunára, az első reakciója az volt: "persze, hogy majd Te is részegen ordibálva száguldozhass" - látszik, hogy csak felületesen ismert.
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
„Miért nekünk, csajoknak kell megnevelni a fiúkat, miért nem nevelte meg őket az anyjuk?” – teszi fel a válaszért kiabáló kérdést mai Levélírónk, aki a láncdohányos pasiját igyekszik betörni, ám ő minden alkalommal fittyet hány a lány erőfeszítéseire.…..
JAGMAN 2011.04.11 22:28:07
@NoCigi: A stílusodból arra következtetek, hogy egy okoskodó kis könyvmoly vagy - bár akkor azt is tudnád, hogy a tudományos kutatás az elég messze van a "körbe néznél a neten"-től...

Javaslom inkább, hogy lazíts egy kicsit, évezd az életed, mint rettegsz az élet ilyen óriási veszélyeitől! :)
JAGMAN 2011.04.12 19:54:46
@Lacusru: csak gratulálni tudok - azt hiszem egyezik a világnézetünk :D
JAGMAN 2011.04.12 20:16:12
@NoCigi: Szerintem dőlj hátra, lazíts egyet ... és dugj egy jót ma este ahelyett, hogy itt okoskodsz. Az talán nem szennyezi a környezetet sem!
Subba Bolgajánló: Óbudakocsma 2011.02.10 00:55:00
Kommentben találtam ezt az Óbuda tradicionális (és újabb) kocsmáit, éttermeit bemutató blogot, érdemes megnézni: Merdzsós Zsata, Italboltos Sanyi, és Muffaló Bill már két éve látogatják e kedves környék műintézményeit, amiket -és azok elődeit is- jól ismerik. ..
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Szerencsére a baleseteknek csak kis százaléka történik autópályán, olyankor viszont sokszor teljes pályazár van. Még szerencse, hogy van egy leállósáv, ahol előre lehet pofátlankodni, mert a sok lúzer nem meri használni. A mentő meg várja ki a sorát, majd mehet ő is, ha a…..
JAGMAN 2009.09.24 16:09:07
@Bigacsiga: Hát bizony nem régen volt, ugy egy éve... ;)
Csak kommentem értelmezéséhez nem árt tisztában lenni egy pszichológiai alapfogalommal:
- Az emeber alapvetően törekszik bármiben előnyt szerezni, egyszerű megoldást találni, túlélni... Akár időben (mint a forgalomban is), pénzben, vagy akár ahogy az állatvilágban - élelemben... Bármilyen ettől eltérő magatartás már valamilyen szabályzórendszer hatása, ami lehet akár nevelés, törvény, kényszer... Na ezek azok amik hiányoznak, és bizony ezek nélkül kevés emberben alakul ki FELELŐSSÉGÉRZET. Ráadásul a jelenlegi szabályozás ennek kialakulását nem is épp segiti - inkább csak ráerőlteti a szabályokat az emberekre - és nem ráébreszti őket a dolgokra!
JAGMAN 2009.09.24 16:58:08
@phaszfej: egyetértek... pont erről a metalitásról beszéltem pár kommentel ezelőtt - sajnos ez magyar hagyomány