Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fujita

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt. Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a biztosítási…..
Imre fölöslegesen megvette a félhavi bérletét, de sebaj, gondolta majd jól visszaváltja. Hát persze, csak kifogott egy dolgozni nem akaró szöszit, akivel sehogy sem sikerült zöld ágra vergődni. Íme a történet: Tisztelt Új Blog! A történetem mondhatni szokásos, amiért mégis…..
Fujita 2011.06.04 02:09:40
Jól látta Tibi, valóban nem volt még ilyen poszt itt korábban, pedig sok történetet kaptam már és osztottam meg veletek, jópár téma újra meg újra előkerül. Ennél viszont különösen érdekelne, hogy volt-e már másnak is hasonló tapasztalata és rájött-e, hogy mit akartak…..
Fujita 2011.02.24 22:55:46
@Tibi88: Szia! Én is láttam a szitut a VW-n után voltam egy autóval.Később a Skodás és a VW-es a temetőnél elkanyarodtak jobbra a Bánkút utcába,roham tempóval.
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
Andrea szeretett volna iskolába menn...Jó napot mindenkinek!Bár nem hiszem hogy aki vonattal jár annak jó. Ezzel az egész szrájkkal csak az országnak tesznek rosszat és a munkába és iskolába eljutókat akadályozzák. A mai napon történt, hogy reggel 5-kor felkeltem hátha beérek.…..