Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThorOdin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hohohohó Tiszakécske!Kedves Gyerekek! A Mikulás bácsi titeket egy újdonsággal lepett meg idén, ami nem más, mint ez az oldal, ami rólatok szól, tiszakécskeiekről. Célja a várost felrázni a tunyaságból, felnyitni a szemeket, felhasítani a torkokat, hogy ha kell ordítsák szanaszét…..
ThorOdin 2010.02.24 07:23:50
@kukkerológus: "ez mellett lehetne még dolgozni feketén is." EMBER! Mégis milyen elveid vannak Neked? Legyen radikális változás? Le a korrupcióval? Tisztuljon a magyar gazdaság?
A Jobbik most nem lenne büszke Rád...
ThorOdin 2010.02.24 11:35:59
@kukkerológus: Nem gondolod, hogy akkor ez egy ördögi kör? Hisz elvárod, hogy fizessenek meg becsületesen, de ugyanakkor nem zavar, hogy feketén dolgoztatnak. Azaz, ha nagyon szájbarágós akarok lenni: utánad ilyenkor nem fizetnek járulékot. De persze ez a köz emberét nem érdekli, a saját lelkiismeretét azzal nyugtatja, hogy mert én megérdemlem, én egész életemben dolgoztam, ennyivel tartozik nekem az állam, stb. Csak az a baj, hogy így nem lehet egyről a kettőre haladni. Szerintem.
ThorOdin 2010.02.24 11:41:41
@kukkerológus: Kérdésedre a válasz: igen, dolgozom. A szüleim mindig is munkára neveltek, s véleményem szerint aki el akar valahol helyezkedni, az el is tud. Persze nem biztos, hogy Kécskén.