Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egike

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corey Goode és David Wilcock által korábban említett űrháborúkról szóló beszámolókra reflektálva az alábbiakban Cobra friss helyzetjelentését és felhívását tesszük közzé, és megpróbáljuk néhány olyan hírrel kiegészíteni, amelyek szorosan kapcsolódnak hozzá...
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Egike 2016.09.27 21:44:44
@Musu82: Ez egy csaló videó! Peruban történt a helyi indiánok és a rendőrök között! Ilyen hazugságra nincs szükség, sőt csak árt nekünk! Legyünk már egy picit körültekintőek!!!

Amúgy meg ha valaki azért elhagyja a hazáját, mert 4 millióan nem akarják, hogy idegenek, az Ő akarata ellenére betelepítsenek migránsokat a "lakásába," az menjen és telepedjen le Calais-ban.

Mi ez a hisztéria? Ez már kórós elmebaj! Ez itt most nem a világvége emberek, csak egy szavazás egy egyszerű kérdéséről! A világvége csak ezután jön, amikor majd 1-2 milliárd migráns fog átgázolni rajtunk, mert máshol elviselhetetlen lesz az éghajlat.
Menekültekkel szoros kapcsolatban álló édesanyák nem bírtak tovább várni másokra, így online aláírásgyűjtésbe kezdtek "a közvélemény félelemekre alapuló manipulációja" ellen. A felhívás szövege itt olvasható, alá is lehet írni. A szándékról Hardi Orsi vallott a SZEMlélek blognak...
Egike 2016.09.26 09:28:15
Fiúk, Lányok, Testvérek!
Nagyon meglepő, és izgató lesz amit írok, ezért először az alapokat nyomatékosítom:

1. Nemmel fogok szavazni arra, hogy a "lakásomba" idegenek engem kihagyva döntsenek migránsok beköltöztetéséről. (Ez épp ésszel elfogadhatatlan. Világos kérdésre világos a válasz.)

2. A ránk nehezedő menekültáradat nagyon összetett. Talán a menekültek 10% "jogosult" a törődésre. A többi reális veszélyt és túl nagy terhet jelent nekünk.

3. Példa: 30 fős menekültcsónakban evezünk 50-en gyermekeinkkel együtt. A vízből még vagy 30 (fertőző betegséget és eszmét hordozó) fő akar bemászni a csónakunkba. Ha beengedjük őket mindenki elsüllyed és megfullad. Ha nem engedjük be őket, akkor szívtelen álkeresztények vagyunk? Szerintem nem.

4. Aki átadja saját és családja helyét másoknak mert Ő ilyen jó keresztény, tegye. Ezzel a szélsőséges keresztényi tettel megszentel minket is aki nem kaptunk annyi kegyemet, hogy ezt a hősies tettet megtegyük. De ne húzzuk le őket a mi szintünkre. Inkább csodáljuk, legyünk büszkék rá, hogy Ők ennyire az evangélium szerint tudnak élni.

5. Végezetül: Adódhat-e olyan súlyos helyzet, amikor már mi is hősies keresztényekké leszünk? Például: nem milliók és nem fiatal luta buta férfiak jönnek Afrikából, hanem India, Kína, Tibet, Afganisztán, Afrika családjai, gyerekek, asszonyok jönnek, a 45-55 C fokos hőség, a szomjúság és az éhezés miatt. 2-3 Milliárd ember térden állva fog könyörögni vízért és élelemért, hogy legalább a gyermekeiket fogadjuk be. Akkor mit fogunk tenni? Mi Magyarok, Emberek, Keresztények és Ateisták? 20-30 év és ez valóság lesz.

Ami ma történik, az csak előjáték. Az EU olcsó munkaerőt lát bennük és míg régen az hazájukban és a hazájukat zsákmányolta ki, most helybe jönnek a rabszolgák nekik. Ők tényleg álszentek, érdek befogadók.

De mi lesz 20 év múlva? Az éghajlat rohamosan változik. Soha nem látott népvándorlás fog beindulni. Fel vagyunk erre készülve, testileg, lelkileg, anyagilag, ...... ?
Az USA evangélikusai és a katolikusai közelednek egymáshoz: közel 500 évvel azután, hogy Luther Márton közzétette 95 pontját, az Egyesült Államok legnagyobb lutheránus egyháza elfogadott egy nyilatkozatot, mely kijelenti, hogy nincsenek többé egyházaink különválását indokló nézeteltérések a Római…..
Egike 2016.08.21 11:49:00
@Árpád15: Ha az Evangélikus Egyház tagja vagy, akkor javaslom haladj a korral és fogadd el a Szentlélek békítő, egységre vezető eredményeit, amelyeket az Evangélikus Világtanács és a Vatikán közösen elfogadott új közös nevezőn alapszik.

Vannak tévedések és félreértések, előítéletek abban amit írtál.

1. Mi katolikusok, a Katolikus tanítás és a hívek túlnyomó többsége NEM imádja Szűz Máriát vagy a szenteket és ezek képeit sem! Csak a szentháromságos egy Istent imádjuk! Máriát tiszteljük mint a mi Urunknak édesanyját és akit a mi mennyei anyákká rendelt. A szenteket tiszteljük, mert nekik sikerült valami több mint nekünk és életpéldájukon keresztül nekünk utat mutatnak Jézus parancsának megvalósításában, azaz hogyan legyünk tökéletesek (szentek) mint Mennyei Atyánk tökéletes.

Az Evangélikus Világtanács és a Vatikán megegyezett a hit által való megigazulás pontos és közös értelmezésében, megfogalmazásában. Ebben inkább értelmezési eltérés volt. Tehát az ember elsősorban hit által és a Szentléke sarkalta cselekedetek által igazul meg, Ugyanis a hit tettek nélkül halott. vö.: Aki hívőnek mondja magát, de nem tesz jót, annak valószínűleg nincs igazi hite Krisztusban (Jakab 2:14, 17, 20, 26).
Aki akarja, az megérti hogy itt miről van szó.

Luther nem egyházszakadást akart, hanem az egyház megtisztulását, reformot. (500 éve volt oka és alapja Luher-nek a felszólalásra. Azokban amikben igaza volt azokban már a Katolikus Egyház megváltozott. Amikben nem volt igaza, vagy csak rárakódott később, azokat sz evangélikus Egyház nem tarja időszerűnek.)

Tehát a szeretet és az egység érdekében ideje lenne a sztereotípiákat és a feltételezéseket már kidobni és egymás megértése elfogadása felé lépni.

Ha ez nem megy Önnek, akkor egyre mélyebb megtérést és hatékony közeledést kívánok Önnek Istenhez, mert ha Ő hozzá közeledünk, akkor egymáshoz is közelebb kerülünk! Isten áldja!
Sajnos a politika ezt is felhasználta és Egyházszakadás lett belőle, ami biztos nem a Szentlélek akarata volt.
Fekete nap a Scavo's pizzéria életében amikor árcímkékkel kell ellátni a berendezést. Tom ki is van bukva rendesen. Lelkiállapotán nem sokat segít, hogy a nulla empátiával bíró zsugori környékbeliek ráadásul bagóért akarnak hozzájutni kedves ökölnyom-horpadásokkal…..
A képen látható teve aznap éjjel született a nürnbergi Barelli cirkuszban, amikor Michael Jackson meghalt. Találékony gondozói az amerikai sztárról nevezték el. A cirkuszosok szerint egyébként a hófehér teve nagyon ritka fajta, pláne, ha Michael Jacksonnak hívják. ..
Asztalos Gombóc Artúr blogját fogjuk most ajánlani, amit eddig is szerettünk, de ez a tegnapi esti kép, hát ez teljesen levett a lábunkról. Önök is látják az az orrszerkeszetet?! És a gyermek vigyorát? És ahogy ketten együtt néznek a fényképezőgépbe? Végünk.Egyébként a blog…..