Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baráth Árpád András

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkerült a Youtube-ra egy celebeket megszólaltató videó a maraton reklámozására.A megszólalók jóindulata kétségtelen, az üzenet is támogatandó, de sajnos a maraton nem csak erről szól, mint azt már a régebbi bejegyzésekben kiveséztem.Mindenesetre itt a videó: ..
Baráth Árpád András 2009.06.20 12:00:32
@Ammónia73: Szia Ammónia!
Az én, ügyemet is vizsgálják. Bár, az elmúlt évek politikai vihari, íróasztalfiókba kényszerítették az ilyen jellegű problémákat.
Igen, valóban meg kell fogalmazni egy nyílt levelet a Legfőbb államügyészségnek és több csatornán leközöltetni a magyar médiában!
Úgy érzem, hogy bizonyos köröknek ez nagyon kényes téma lenne! Főleg most, hogy a franciáknál kiment a biztosíték (újra).
Magyarországon, tudomásom szerint sokkal durvább ügyek vannak az államügyészségen. Ami, ha média visszhangot kapna, nemzetközi botrány lenne!
Így, hát meg kell írni azt a levelet és eljuttatni a médiának!
Az ügyészségnek, válaszolnia kell a médiában!
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
Baráth Árpád András 2007.05.12 01:35:56
Tisztelt Hölgyek és Urak!
A negyedik szereplője lennék történteknek (drogmaratón)!
Csöpi nénivel és férjével évek óta tartom a kapcsolatot. A fiuk halálának a másnapján egy kollegája írt nekem levelet a történtekről.
Mérhetetlen volt a felháborodásom.
Mindannyian megittuk a levét ennek az egyháznak!
A naplóra kitérve. Látom itt is megjelentek a szcientológusok. Azt tudnotok kell, hogy egy snassz mezei szcientópata nem igazán írhat be ilyen oldalakra, mert olyan negatív hatások érhetnék, amik szinte jóvátehetetlenek (illetve több pénzért és extra tanfolyamokért igen). De egy auditálás előtti biztonsági tesztnél kijönne úgy is, ha hazudna (e-méter). Ilyen weblapokat, íjságokat, televíziós felvételeket nem nézhetnek! Az első negatív szó után mindent ott hagynak és tudomásjelentést ír az esetről.
Tehát vagy nagyon amatőr és ezért súlyos pénzeket fog lecsekkelni adományként az egyháznak vagy egy OSA harcos. Ha, ennek a szcientológiai egyházat védelmező szervezetnek a tagja akkor megpróbálja a károsultakat hiteltelennek feltüntetni. A megtörténteket megpuhítani és személyes felelősöket keresni az egyház kimosásával. Mondjuk terelésnek.
Arra sem kell nagyon alapozni, amit irogatnak a pszichológusokról és eseteikről! Ha, valaki oda figyel egy, csöppet észreveheti, hogy minden szcientológusnak, van a családjában, ismeretségi körében egy pszichiátriai eset, akit a világuralomra törő pszichiáterek félrekezeltek de az egyház rendbe rakta. Fura egy picit! Most ezt vagy beképzelik maguknak oly annyira, hogy már el is hiszik! Ám az is lehet, hogy tényleg minden harmadik ember a pszichiátrián ül, csak mi nem tudunk róla.
Látom a szabadzóna is, képviselteti magát. Szia Transzi!
A Mókusok szcientológus nyelven. Azért ehhez is hozzátennék valamit.
Tudomásom szerint ide a kilépetteknek egy bizonyos hányada menekül, akik még hisznek L. R. Hubbardibácsi tanaiban viszont nem akceptálják az egyházat.
Azokban az országokban, ahol fellobban egy szabadzóna ott a szcientológiai egyház a legrövidebb időn belül lesöpr a színről. Magyarországon él és virul, sőt saját honlapja is van. Érdekes dolgok ezek.
Kontroll utáni kontroll?
Transzi tudja erről a véleményem, és persze ezt nem osztja. Bár öt is nyírják a zónások a háta mögött. Kinek van igaza? Hmm?
F. úr (OT7 szcientológus) aki megbízást adott a fotósoknak egy ismert elektronikai cég Magyarországi vezetője. Bár a külföldi tulajdonosok nem igazán tudják, hogy pontosan mi folyik abban a kis országban, de érdeklődnek már. Persze nem nálam. Hatóságok is vannak.