Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeZz

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FullHD-s pittypang holokauszt, nyugis és elmosódott, erdei háttérrel. Igazán szép, trendi módon minimalista. Kéne már újítani ezt az ikonszettet, kicsit uncsi már :)A bekülőnk további munkáit itt lehet megnézni...
Gyönyörű háttérképpel kombinált saját ikonos (gyorsindítók, dokkikonok, rainmeter design) Windows 7. Ahol a Rainmeterrel kicsit túl jól bántak, erőszakosan foglal a területből (leginkább az óra). A saját részleg fontkészlete kissé hibádzik sajnos magyar karakterek terén, de…..
Alap Xp, alap progik. Némi munka, egy kis grafika és egy csipetnyi chat. Meg egy poszt így péntek délután. Kikapcsolás.:D ..
PeZz 2010.04.11 22:34:38
@Sunsetjoy: Ez amúgy nem lenne rosz ötlet, jó most én is magam ellen beszélek mert én se szoktam részletes leírást adni az asztalaimról, de így, hogy most ez a téma felmerült nem tartom buta dolognak.
Következő shotot már ígyküldöm :D
Ami a valóság, hogy nekem személy szerint tetszik a beküldő asztala (bár egy lehelletnyivel jobban tetszik az alsó régió, mint a dokk). Jól eltalált egyszerű megoldásokkal kihozza a minimalista asztalból a legjobbat...
Szeretem az ehhez hasonló letisztult asztalokat, viszont bajban is vagyok velük, mert ezekről túl sokat nem lehet írni. Petya asztal szépen átalakított, lent tálca gyorsindító gombokkal és fent is valami hasonló, csak gondolom egy dock által ahol a fontosabb mappákhoz találhatunk…..
Juhé, ismét egy visszatérő, aki nem rest írni az asztaláról, és még be is linkeli korábbi asztalait. Kellemesen minimális, az a dokkikon meg kicsit tényleg szemet szúró. Na de ugye nem mindenki tudja, hogy ezeknél az ikonoknál milyen betűtípust használtak milyen beállításokkal…..
Most egy duplaképes poszt jön, bár ugyanarról az asztalról, de úgymond működés közben. A háttérkép nekem tetszik, feldobja az a középső fényáradat, így mégsem az a töksötét :) A Rainmeter meg a dock a szokásos, többször látott megoldásnak tűnik. ..
PeZz 2010.01.07 17:29:11
@KEEW:
Igen ere próbáltam utalni én is, hogy nekem ez, hogy 3 óra, két zene vezérlő, stb stb, olyan összecsapottságot sugall, ezt is meg ezt is meg ezt is.
Nem tudom én amikor moddolom az asztalt úgy csinálom, hogy számomra kézre álljon, minél jobban, illetve minél minimalistább legyen, de én utána a nap 24 órájában úgy is használom a gépet, nem azért csinálom, hogy ide beküldhessem.
Erről a tulajdonost kéne megkérdezni mért van mindenből kettő vagy több...
PeZz 2010.01.07 17:47:00
@kozmatamas:
Lassú rendszer témakörhöz ajánlom puszta tanácsként, hogy nézz egy feladatkezelőt mikor a winamp megy, figyeld meg hogy a rainmeter winamp vezérlője milyen szinten zabálja a gépedet.
Főleg hogy még ráadásul kettő is van.
Én pl ezért nem használom ezt, mikor megy a zene úgyis tudom mit hallgatok, ha meg másik kell akkor pedig nem telik semmibe felhozni kicsinyített állapotból és tovább nyomni.
De ezek pusztán személyes meglátások és tanácsok.
PeZz 2010.01.07 23:35:32
@kozmatamas:
Persze nem ugyan az nem is azt mondtam hogy most ezt kel csinálnod mert én azt mondtam, csak tanács volt...
Korábbi posztja sikerességén (na jó, leginkább nekem tetszett:) felbuzdulva Nussy némi átrendezéssel, egyszerűsítéssel dobta meg az asztalát, majd küldte el nekünk. Korábbi asztala itt látható: ColorcrySzia!Örültem hogy láthattam kint az asztalomat és örömmel láttam, hogy…..
PeZz 2009.12.23 14:30:42
@B3D: Hogy te milyen egy rohadt türelmetlen ember vagy...
PeZz 2009.12.24 01:22:26
@B3D: Ezen kívül a mostani reakciódból ítélve még neveletlen és bunkó is...
Gratulálok!
Egy kis posztolgatás karácsony előtti utolsó hétvégén, kezdetnek egy nem is olyan régi poszt újratöltve. Na jó, nem a poszt, hanem az asztal a hasonló, hiszen ugyanazon gépről származik :)A dokk ikonjai egész jók, a médialejátszó felül egész jól ragaszkodik a korábban már…..
PeZz 2009.12.19 15:17:51
@B3D: Türelem nagy erény szokták mondani...
Na ez a névadás személyes élményekből táplálkozik, de más nem jutott eszembe. Érdekesen néz ki az a három Office ikon egy ilyen környezetben :) Manapság egyre inkább olyanokat küldtök, amiből még véletlenül se lehet rájönni arra, amire a blog kezdetekben alakult:)A…..
Ha jól látom a stílusjegyeket, akkor a beküldő x-edik képét tárom most elétek, olyan nagyon sok mondjuk nem változhatott rajta. Még mindig letisztult (talán a dokkot kivéve, nekem ez a rövidítéses cucc nem jön be), ellenben az alsó rész jól fekszik...
PeZz 2009.11.13 01:52:44
@Daniel666: én deskem de sajnálom nem mostani és fogalmam sincs igazából lényegtelen is lenne szerintem mert mindegyiket teljesen át szoktam alakítani...
PeZz 2009.12.10 15:07:42
@Arnol:
Szia.
A következő program szükséges hozzá.
Rainmeter.
Erre rákeresel, leszedet feltelepíted, utána már csak skineket kell szerezni hozzá.
Amit itt látsz az saját készítésű skin, az időjárást és a winamp kezelőszervet kivéve...
Az időjárás fogalmam sincs már melyik skin mert azt is átszerkesztettem.
A winamp kezelő skin identy névre hallgat, customize.org-on megtalálod.
Skineket rainmeterhez szintén onnan tudsz szerezni vagy deviant art ról.
Első ránézésre retro feelingem volt, de többet nem is szólnék, hisz elég szép kis levél érkezett mellé, aminek mi igencsak örülünk. :) Hello, Egy minimalista desktop-ról küldök pár képet, Debian rendszeren, awesome ablakkezelővel, alapból nem túl sok látnivaló van rajta,…..
Elkezdődött! Szavazzatok a kedvenceitekre, majd Vasánap kint lesz a győztes saját videója! (A videó előtt egy idióta hirdetés van hozzárakva...) A szavazás lezárult! A nyertes: The Prince, a Prince Of Persia c. játékból...
PeZz 2009.11.30 15:52:33
@urgod: cartman mindennek a királya:D és lazán letol mindenkit erről a listáról az anális beültetésével :D
PeZz 2009.11.30 16:05:56
@urgod: igen valahogy nekem is...
nah de ne offoljunk...
én tudjátok még kit hiányolok, és őt mindenki ismeri, gordon freeman...
Ikonmentes asztal gyakori beküldőnk gépéről, eléggé pure, de egész jó :) Többet most nem írok, rohamléptekkel állítom be a posztot.....
PeZz 2009.11.28 21:59:37
@ricszol: több lehetőség is van rá.
az egyik bonyolultabb, a windows fájlok átírásával történik, rendszerfájlokba kell belepiszkálni...
ezt még nem mertem, majd egyszer talán ezt is, ezzel a módszerrel mindent le lehet cserélni...
a másik egyszerűbb módszer, hogy különböző direkt erre a célra írt programokkal lecseréled a komplett ikoncsomagot egy másikra...
itt sajnos akadnak olyan részei a win-nek amik megmaradnak az eredeti ikonnal...
PeZz 2009.11.29 00:31:12
@flander: DeviantArt és fogalmam sincs milyen címszó alatt, nem tartom nyilván mi honnét van úgy hogy csak ennyit tudok segíteni...
PeZz 2009.11.30 09:48:33
@b4ndee: azokat kb. majdnem mind én küldtem XD

@Bachterman: látom te előbb megtaláltad mint én...
EDIT2: And1 az uccsó pillanatban, szólt, hogy itt lesz a Live-on...hajrá :) EDIT: Sikerült megoldanom a videóproblémát! Lesz egy kis videózás a live-ban :)Üdv!Most leírom nektek a főbb témákat amik a Live adásban szerepelni fognak.-Tagfelvétel: Az utolsó napok...-Karácsonyi…..
PeZz 2009.11.27 14:02:14
@ROw2: te mióta vagy ekkora haverja, hogy csak így le "Szindized" ???
Good-Games Bug! (Far Cry 2) 2009.11.25 22:25:00
Viktor küldött nekünk egy Far Cry bug-ot. Hello! Itt egy elég furcsa halál a Far Cry 2-őben!Épp akkor öltem meg ezt a néger amikor szált be az autóba és hát ez lett a vége! Ha neked is van beküldendő érdekes vagy vicces játék képed, akkor küld be nekünk, és kint lesz a…..
PeZz 2009.11.26 18:49:16
@Sanyaaa: hát az vazzeg hogy nah mert ha már igen akkor nem vagyis de szal mért igen ha nem mikor de???? teccik érteni?
PeZz 2009.11.26 22:41:01
@Chip2: óó igaz, bocsánatot kérek, de hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni...
Mivel nem tudtam milyen címet kitalálni a posztnak, elvileg a beküldő becenevéből alkottam egyet. Nem tudok mást mondani, csak hogy szépek a színek, jók az ikonok, és egész jó idő volt aznap októberben :)..
A Game&Gamer negyedik részében, egy igazi játékos embert fogunk meginterjúvolni. Jó szórakozást! Üdvözletem mindenkinek, itt van velünk az interjú alany is akit nem biztos hogy ismertek. Mutatkozz be légyszíves. -Üdv mindenkinek! Gucs vagyok, elég régóta játszom már…..
PeZz 2009.11.25 21:45:09
@Atilye: Ne lepődj meg, aki kettes nyelvtanból...
Good-Games Admin üzen: Közlemény 2009.11.22 19:55:00
Apropó! Minden kedves Admin-t megkérek arra hogy 28-án tegye szabaddá egy-két óráját délután, mivel akkor fogjuk megbeszélni a tagfelvételt...Előre is köszönöm: BorseszÜdv! Itt az idő hogy közöljük veletek a decemberi eseményeket itt a Good-Games-en. --------- November 27.:…..
PeZz 2009.11.23 20:11:20
@peti960: ehhez csak gratulálni tudok...
PeZz 2009.11.24 18:32:31
@ROw2: "és egy idióta kérdés"... mást nem is vártunk!
Nem nagyon tudok mit mondani erről az asztalról, a kép magáért beszél :) Szerintem én ilyen káoszban nem nagyon tudnék dolgozni. Torrent fájlok az asztalon. Tényleg kell az neked oda? Végignézegettem az ikonokat, hogy esetleg rólad tudjak szólni egy pár szót, de olyan nagyon…..
PeZz 2009.11.20 21:14:20
@ROw2: Megsúgom kis barátom ide bármien asztal jöhet, ez nem szépségverseny, olvasd el a blog címét és TALÁN rájössz...
PeZz 2009.11.22 20:30:56
@zexs: most ezzel te is átesel a ló túloldalára, ezzel a nincs összecseszve minden gagyi szarral mondattal...
Egy alap win is lehet stílusos és összeszedett attól függetlenül, hogy ép zöld, kék, vagy totál alap, minden az elrendezésen múlik...
Ezen kívül egy általad gagyi összeszkinezett valaminek említett asztal is lehet egységes és praktikus...
Sokan viszont itt is átesnek a túloldalra és a dizájn lesz a fő a használhatósággal szembe...
De uram bocsá, 10 ből 9 embernek egy ilyen desk től az jön le, hogy úr isten de össze vissza...
Persze most itt senkit se akarok védeni és téged se akarlak leszólni csak reagáltam...
Borsesz-t elrabolták! Most együtt bolyong egy űrhajón, egy indiánnal, és próbálnak kijutni. Közbe persze Borsesz videózik ezerrel, plusz még kommentálja is az eseményeket. Csak itt, csak most megtekinthetitek a felvételeket! Jó szórakozást! ..
Ma reggelre kelve, szokásomhoz híven, berugtam a gépet, ami csendben bootolgatott míg én kávét főztem, mosakodtam. Mire a kávémat kavargatva lecsüccsentem elé, már barátságosan fénylett 16:10-ben, a jól megszokott ikonokkal szemben gyújtok rá a nap első szál cigijére. Biztos…..
Japán stílusú hátter, fent dock élggé sokfajta és igen részletgazdag ikonokkal. Alul azt a media lejátszót nem ismerem, de elég jó megoldás ez a tálca, mert nem foglal sok helyet és mégis sok gomb van rajta. Na meg ismét ez a kurzor. Vagy erre mondta valaki itt a blogon hogy windows…..
PeZz 2009.11.13 17:52:35
@Bachterman: Csak erre pont emlékeztem erre a deskre...
PeZz 2009.11.13 18:53:59
@Vicktor: Ok :)
PeZz 2009.11.14 15:13:19
@peti960: Türelem nagy erény...
Törzskommentelőnk újra küldött képet, ezzel nyitjuk a többnapos offline után a képáradatot. Kellően nagy, és oltári:) BTW, milyen oprendszer? Azért nem adok ötöst, mert az ultrakomoly desktopra tartogatom... ellenben tudtátok skacok, hogy lehet hozzáadni nem csak .5…..
Nos, itt egy kép, ami immáron harmadikra kerül ki, de úgy, hogy hármat is küldött, de pofátlanul még mindig nem raktuk ki szeptember 10. óta, meg amúgy is. Nyugi, van aki várt már 1 hónapot is :) Ja, tovább után lesz a másik kettő korábbi kép.   Az első beküldött…..
PeZz 2009.10.05 13:00:42
@des: Szija, természetesen tudok hozzá linket adni, egy a gond vele, hogy a képet én megvágtam, úgyhogy az eredetit tudom csak berakni. Remélem jó lesz...

img1.socwall.com/Nature/General/200917093715-14756.jpg
PeZz 2009.10.05 14:06:38
@des: ó basszus, első kép szóval gondoltam erre gondolsz, akkor linkelem a másikat is...

wall.alphacoders.com/big.php?p=Women-Creepy-65648.jpg&i=65648
PeZz 2009.10.05 15:49:33
@des: okéé, én már sírok a röhögéstől..:D
Ott a gond, hogy nekem le volt mentve a kép linkje csak épp a mólós képhez a sötét erdő linkje volt mentve, szóval itt volt a fennakadás, de így érthető...
Már meg is kerestem neked...
És még egyszer sorry kis hiba csúszott a gépezetbe XD

abstract.desktopnexus.com/wallpaper/162310/