Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káosz Amigosz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenhárom. Ennyi megálló volt a célkitűzés a második szegedi villamopótló túrán, és természetesen már megint nem értünk végig. Volt bennem némi rossz előérzet is, hiszen a megrendezés időpontja csupán néhány nap híján az ominózus első villamostúránk négy éves…..
Asszem sokallok... Faxa Kóxi 2009.09.16 14:03:53
A Szerkesztőségből senki nem jutott el a FEZEN-re, ami a nyár utolsó utáni fesztiválja, ellenben Karesz ott volt és megkoronázta az idén nyáron nyújtott teljesítményét. Beszámoló hiányában változatlan formában közlöm a Tanár Úr sms-eit amiket a három nap alatt nekem írt.…..
Káosz Amigosz 2009.09.18 22:07:40
Véget ért a nyár és vele a fesztivál szezon, és mi sem mutatja jobban ezt a szomorú tényt mint az a rengeteg emlék, sérülés, kaland amit gyűjtöttünk és az a nem elhanyagolható mennyiségű agysejt és pénz ami a veszteség listán szerepel. Mi viszont úgy élünk, és sokallunk…..
Káosz Amigosz 2009.09.12 00:56:00
Piákkal és minden földi jóval jócskán fölszerelkezve vágtunk neki az idei Sziget fesztiválnak. Én például egyenesen egy díszdobozos Becherrel a tarsolyomban. A díszdobozos bevitelben az volt a koncepció, hogy az sokkal kevésbé kelti egy piás üveg hatását a táska áttapogatása…..
Már az EFOTT-on is éreztem hogy az idei Sziget különösen odabaszósra fog sikeredni, és így utólag még azt is meg merném kockáztatni hogy alábecsültem magunkat ezzel a jelzővel. Jó szokás szerint sikerült néhány Helló típusú lányt beinvitálni a fülkébe a vonaton, gondoltam…..