Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.menyus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bírósága (Bíróság) egyhangúan úgy döntött hogy az olasz állam sérti az azonos nemű párok alapvető jogait, ha nem biztosít a kapcsolatuknak jogi elismerést és védelmet. Három olasz meleg pár tett panaszt az olasz állam ellen a…..
K.menyus 2015.08.01 20:35:17
@Miegér: Kihagytad a felsorolásból a minden irányból ideözönlő izraelieket. Micsoda diszkrimináció!!!
Egyre nagyobb divat elsősorban a fiatal srácok körében, hogy elképesztő helyeken fotózzák és videózzák le magukat. Ehhez a divathullámhoz csatlakozott a brit Esty Ilabaca, aki sokszor szédítő magasságokban hajtja végre mutatványait. A Nagy-Britannia északnyugati részén…..
K.menyus 2015.03.03 10:40:35
@odamondó: ahogy a cikkben is olvashatod: az Instagram oldalán.
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
VV Zsuzsa, a Kiskun tévé azóta kegyvesztett(?) bemondója lett az első versenyző a Való Világ idei évadában, akit a lakók a legváltozatosabb, de leginkább a megízhatatlansága, kétszínűségre és a vélt vagy valós szexuális kisugárzással való visszaélésre hivatkozó…..
K.menyus 2014.12.01 16:16:45
@Ghézaa: Pontosan, a feltöltött mellnek teljesen más a statikus formája illetve a dinamikus alakváltozása. Értem ezalatt, hogy pl. törölközés közben egy feltöltött mell másként reagál a test mozgására, mint a természetes és - bár sajnos személyesen nincs lehetőségem ellenőrizni - ebből a videóból nekem az utóbbi tűnik reális opciónak.
Lilu van, Bencus biztos piheg a tegnapi faktor után, nem mintha ez olyan nagy baj lenne. Összetett lesz a műsor, egy óra összefoglaló, 45 perc időhúzás, 15 perc kiválasztás lesz, de ne legyünk gecik, előre dörzsölöm a tenyerem ha arra gondolok, milyen fejeket fognak vágni az…..
 ... amikor viccel.    És van egy friss címlapja is ám, a spanyol Telva magazin decemberi számához a fotót Tomas de la Fuente készítette. A magyar modell egy Emilio Pucci ruhát visel. ..
Brüsszeli mejdan a kijevi Majdanon! Sikorski, Fabius és Steinmeier: le a kalappal, uraim! Európa megmutatta, nem gyenge. Az Eu diplomatái megakadályozták a legrosszabb forgatókönyvet. Brávó! Üdvözöljük a Magyar Nerköztársaságban! Paráztat a “jobboldali” kormánypárti…..
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
A várakozásoknak, fórum- és facebook-kommenteknek ellentmondó eredmény született a Való Világ 6 második párbaján: a nagy szájáról ismert, lelki terrortól és igen tapló beszólásoktól sem idegenkedő VV Viki nyerte a néáző szavazatok 57 százalékával. Ellenfele, a lazának…..