Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realmadafaka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok." Schmitt Pál Ez olvasható szerda délután óta a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapján. Továbblépni nem lehet, ez maga a teljes keh.hu. Szerintem nincs ez rendben…..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
realmadafaka 2012.04.02 13:49:23
@Enrico72: Nálad nagyon REAL MADAFAKA-t még nem láttam.Rajtad már a Csernus sem segíthet.
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
realmadafaka 2009.08.28 14:24:51
@akoxx: te fejedben még baltával sem lehetne rendet rakni.
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
realmadafaka 2009.08.28 08:38:05
@kopaszállat: már megbocsáss!
de ki a fa@t érdekel,hogy neked milyen kocsid van?
realmadafaka 2009.08.28 09:32:14
@kopaszállat: eszetlenkém!nem az útsó sorral kezdtem a véleményed olvasását.milyen szakon végeztél?indián...?
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..