Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kankalin80

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Elnézést a hangnemért, de kissé elgurult a gyógyszerem a szóbanforgó katalógus áttanulmányoza közben.)Lenkei "Summa Cum Laude" Gábor doktor úr rendhagyó termékkatalógust jelentetett meg. A Gyógyszermaffia Kérlelhetetlen Ellensége (az egészségügyi…..
Kankalin80 2010.01.22 10:12:23
@botondka:
Tevedsz! Ha rendesen taplalkozol, akkor nem kell tömnöd magad mindenfele vitaminkeszitmennyel! Szakemeberkent mondom. Persze ezt telen tenyleg nehez megoldani, de sok ember azt hiszi,ha eszi a sok egeszsegtelen kajat, teletömi magat vitaminnal es 120 evig fog elni, ez hülyeseg!
Szoval meg kell probalni sok tenger gyümölcset, gyümit, zöldseget enni, es akkor nem lesz szükseg erre az eszeveszett vitamintuladagolasra, aminek egyebkent lehet karos hatasa is!
En szemely szerint csalonak tartom a Lenkeit. Nem mondom, h. nincsenek töle nagyobb csalok, de az!!
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Kankalin80 2010.01.21 10:59:46
@aszpi:
nyugi, en biztos gyarapitom a tabort!;)
Primitiv, nagykepu, penzehes sopredekek a Bochkorek...
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..