Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peeeteee

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
peeeteee 2015.11.15 12:54:01
@varisztor: Te szerencsetlen paraoid liberalis...Ha mar a hulyesegedet a Fradi szurkolos hasonlatoddal probalod alatamasztani : Jartal eletdben Fradi meccsen? Olvasol hireket te idiota,hogy azt a par embert aki miatt a Fradit megbelyegeztek az ilyen majmok,mint te,mar reg kitiltottak a stadionbol.
Alighanem ez az egyik legfontosabb kérdések egyike a határátkelés során (is), a külföldre költözés tervezésekor a legfontosabb (mert általában legnagyobb) tételek egyike a…..
peeeteee 2015.08.23 18:16:05
@Határátkelő: Elso korben, koszonom szepen a tajekoztatast, ismerem a Homeletet mivel egyutt dolgoztam veluk.:) Mielott pedig az independentre hivatkoznal sztem erdemes lenne lecsekkolni az atlagos lakasarakat az adott helyen, egy google search, 1 kattintas es kiderul,hogy egy baromsag amit a cikkben irnak. Nem biztos,hogy aki a cikket irja szakerto...

Eleg ha csak a foxtons oldalara pillantasz :

www.foxtons.co.uk/living-in/greenwich/rentals/

438*52/12= 1898/ho es ez csak az atlag...

Kosz
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
peeeteee 2010.06.28 19:19:53
@cicmen: Apám ilyen poénokkal lehet h jelentkezned kéne a sas-kabaréba.:D:D És kérlek ne oktatgass már engem,mert a mondataidról süt, h rohadtul egyszerű ember vagy,és nagyon meg kell erőltetned magad, h valami értelmesnek látszót préselj ki magadból:D:D:D