Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave555

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
Dave555 2017.02.18 21:52:09
@Siskebab: Szerencsére nem az egész ország rasszista. Csak egy túl nagy része.
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Mindössze két és fél percbe belefért az összes pucérkodás, ami egyébként rekord, mármint rekordkevés, hiszen a harmadik évadban majdnem tíz percnyi dugás volt, szóval megszelídült a "csöcsös-sárkányos" sorozat.  ..
Dave555 2016.07.02 09:01:13
@nota19: Azért van ez, mert ez egy indokolatlanul túlhájpolt szar, ami valójában sokkal kevésbé érdekes, mint amennyire nyomják. Ez egy hülye divat lett, mindig kell valami ilyesmi a népnek. Elkezdtem nézni, de az első két-három epizód nekem elég volt. Ez a sorozat szar! És azért van mindig egy-két ember, aki ideböfög, mint most én, mert a csapból is ez folyik. Ha kevésbé tolnák az arcomba minden nap, akkor nem zavarna.
Y-GEN Apokgif kampányelemek 2014.05.18 17:38:35
  Bajnai pénteki kampányvideója sokakat megihletett. Ez nem is csoda, hiszen igazán különleges alapanyagról van szó. Mivel az eredetit nehezebb volt elkerülni, mint megnézni az elmúlt két napban, ezért ez a poszt nem is azzal kíván foglalkozni. Ehelyett egy válogatást közlünk…..
Dési János kirúgása után belülről castingolt az ATV új műsorvezetőt az Újságíróklubba. Mint ismert, Désit azután küldték el, hogy ceremóniamesterként engedély nélkül részt vett a Demokratikus Koalíció október 23-ai rendezvényén.Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..