Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis Hal

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan megkeveredtek az erőviszonyok a Magyar Kupában, miután mindkét mai selejtezőn az előzetesen kevésbé esélyes csapatok nyertek. A Miskolc hazai jégen 4-3-ra legyőzte az Újpestet, a Ferencváros idegenben verte 4-2-re a Vasas Starst. Ezek után a zöld-fehérek vezetik a…..
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
kis Hal 2009.11.09 10:28:39
@terminatrix: Az nem kifejezés, hogy mennyire nem írom be az emlékkönyvembe!! :-)) A második harmad 15. percéig nem volt semmi, aztán ..... inkább hagyjuk!
kis Hal 2009.11.09 12:27:52
@Uteapu: Szia!

Nem az volt az indok, amit írtál, hanem ott volt egy hibás döntésem és utána már nem sikerült visszajönnöm a történetbe! Bár hozzáteszem a játékosok sem voltak partnerek, de ez engem nem ment fel!
Az október 11-ei Mol Liga-mérkőzés két ügyet generált. Egyrészt Antal Zsombor végleges fegyelmivel büntetett szabálytalansága során súlyos sérülést okozott a miskolci Egri Gergelynek, másrészt a mérkőzés utáni nyilatkozatok is indulatokhoz vezettek. Mindkét ügyben fejlemény…..
A nemzetközi élvonalban levő játékvezetők fizikai állapota ma már vetekszik a profi sportolókéval. Egyebek közt ez a megállapítás is fontos tanulságként hangzott el a magyar játékvezetők szokásos idénynyitó edzőtáborában, amelyet a múlt hét végén tartottak…..
kis Hal 2009.08.25 15:43:45
@KCs: És tegyük hozzá, hogy még mi is összebarátkoztunk! Bár ezt senki sem fogja elhinni nekünk! :-)))