Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speki2

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
speki2 2009.11.27 13:13:20
@Advocatus_Diaboli:
megerősiteni tudom az értesülésed. Engem konkrétan egy szcientológus fazfej győzködött, hogy lépjek be a sciennet-be mert de nagyon meg fogok gazdagodni.

Úgyhogy nem csak névrokonság a sci-entológia és a sci-ennet.
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
speki2 2009.11.26 22:34:06
@Judy Epokit: jajj, ugyan mitől cimlapos már. Napi 5-10 ilyen van. Bedob 3-4 kulcsszót - Orbán, MSZP, távhőáfa, jobbik, kisebbség - nem kell konkrét tartalom, a lényeg a gumicsont, legyen min rágódni, legyen min egymásnak ugrani a kedves olvasóknak. Néha az az érzésem hogy egy gép dobálja össze ezeket a fos postokat. De nem, a gép általában tud helyesen írni.
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
autózz! Ha előzök, ne adj gázt! 2009.11.25 11:56:00
Más megközelítésből, ám szintén autós témákkal foglalkozó bloggerkollégám, boylepke hozott egy rossz döntést és robogóval próbált meg közlekedni. Naná, hogy lett is egy kis incidense egy autóssal. Azt meg mindenki különösen szereti, ha a másik félnél beakad a lemez és…..
speki2 2009.11.25 12:57:07
Gáborral olyan dolgok történtek 48 óra alatt, amik szót sem érdemelnek, hiszen nem szakadt le a kezében a fogantyú és a végén kapott vonatjegyet is. De vele volt külföldi barátja, akit kalauzolt, így a két nap igen kínos hangulatban telt, annyira, hogy Gáborból kibújt a költő,…..
A hétvégi, sajóbábonyi incidens  során hangzott el a következő nyilatkozat:„A megyei rendőrség szóvivője azt mondta: a vasárnapi események miatt csak "helyieket" vettek őrizetbe. Rajtuk kívül még 3 embert gyanúsítanak kisebb bűncselekményekkel. Ők is, mind…..
Olvasónk egy ájulás szélén lévő utasra lett figyelmes az Árpád hídnál a metrómegállóban. Az utas segítségére sietett, aki csak egy pohár vizet kért, ám ezt nem volt egyszerű beszerezni. Az állomáson álló ellenőröktől és biztonsági őröktől próbált segítséget…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
Régóta tartozom pár kedves ismerősömnek egy igencsak érdekes recepttel. Hagymalekvárról volna szó, ami első hallásra igencsak bizarrnak tűnik, ám amióta először volt szerencsém megkóstolni, rajongok érte! Kiváló körítés pirított kenyér, sajt, sült-párolt-főtt húsok…..
Kötöttségek nélkül Fight 2009.11.15 21:31:00
Hát eljött ez is. Nem mintha nem lógott volna benne a levegőben már régóta. Sajnos nem az volt kérdés, hogy lesz -e ilyen, csak az, hogy mikor és hol.Hát most, és Sajóbábonyban. Persze ezt a hírt is mindenki a saját szája íze szerint fogja értelmezni, és eszerint fogja a…..
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..
Ime egy énekesnő, aki annyira ír, annyira vöröshajú, hogy szinte már egzotikus. Igen, ő az, aki a Sugababes nevű női csapatban is eltöltött pár évet, tehát már majdnem mainstream.   De csak majdnem, mert olyan sok időt szerencsére nem töltött ott, hogy teljesen az legyen.…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
"Luxuspanel... Ez önmagában ellentmondás.... Olyan mint az igényes pornó, a nikotinmentes cigaretta vagy az alkoholmentes sör...." - kommentelte "nemrég" az Urbanista blogon johevi.   Fene tudja, hogy igaza van-e, mindenesetre a kifejezés van annyira ellentmondásos,…..
Ha maga az órakészítés nem is feltétlenül Svájcból ered, hazájának azonban mindenféleképpen az alpesi országot tekinthetjük. Közismert, hogy az ország ma többnyelvű, és természetesen a múltban is az volt, az egyes népcsoportok (ha egyáltalán lehet még erről beszélni)…..
speki2 2009.11.10 17:24:42
huh, ez de hiányzott :) :)
már nem halok meg hülyén.

összecseng ez a post a tévhit bloggal:
tevhit.blog.hu/2009/11/06/tevhit_25_az_angolban_a_kiejtes_a_legfontosabb

tudjátok mit, ha lesz a fentiek közül bármelyik márkájú órám, annak a kiejtését meg fogom itt hallgatni.

addig meg, úgy ejtem ahogy sikerül :) :)
Az Urbanista aztán igazán széles témakörrel foglalkozik párnégyzetcentis falragaszoktól a világvárosok közigazgatásáig, de a koldusok eddig bizony eszembe sem jutottak. Egy kedves olvasónk azonban "talán érdekel, mint urbanistát" topikkal olyan levelet (vagyis inkább…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
A Klassz FM sem akart lemaradni a neo mögött a reklámozásban, ők viszont nem dobták be egyből a logójukat, inkább egy betyáros húzással időt próbálnak nyerni, ezért egy teaser kampányt indítottak. Az erdményessége persze kérdéses, hiszen ebből aztán az égvilágon semmi nem…..
Elcsépelt közhely, hogy a mai világban elengedhetetlen a legalább középszintű angoltudás, azonban sokan nem szívesen szólalnak meg ezen a nyelven, mivel félnek, hogy rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Ez az aggodalom bizony egyáltalán nem…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez a fajta reklámtechnika törvényes-e. Az biztos, hogy a bankjegyeket megrongálni nem szabad, de azt nem tudom, hogy ha ráfirkálnak, illetve - mint ebben az esetben is - rápecsételnek valamit, az érvénytelenné teszi-e a bankjegyet. Valószínűleg…..
speki2 2009.11.02 17:40:35