Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simahomlok

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ootz.org - Ingyen nyereményjáték garantált ajándékokért Az Ootz.org az egyetlen magyar fejlesztésű "Játssz és Nyerj!" weboldal, ahol a regisztráció után a tagok naponta kapnak ingyenes játéklehetőségeket és a szerzett…..
simahomlok 2010.08.17 13:02:30
@Noémi 1972: Köszönöm a választ! Egy nap hány órát játszol? Azért nem akarok 3-4 hónapon keresztül napi sok időt eltölteni ezzel. Vagy az a 20(+10) játéklehetőség gyorsan lemegy? Érdekel már így ez a lehetőség :)
A közepes ajándék az úgy 3000 pont körül van, ha jól tippelek, nem?
A Rhinospray orrtisztító nyári promóciója során készített egy oldalt ahova folyamatosan bővülő film kínálat kerül ki amik Cyrano orrmonológját tartalmazzák valamilyen előadásmódban. Az oldalon szavazni lehet a meglévő filmekre amivel már a sorsolásba bekerülsz, valamint…..
simahomlok 2010.08.17 12:55:32
@párnahuzi: Nem is tudtam, hogy ennyire pozitívan élitek ezt meg :) Az összes allergiás ismerősöm szenved, ha nem jut a gyógyszereihez...
A Heineken „Bulizz a világ körül!” A Játékban kizárólag azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek a tulajdonában van a promóciós termékeken lévő, illetve a promócióban résztvevő vendéglátóhelyeken kapott kuponon található 8 egyedi karakteres promóciós kód,…..
simahomlok 2010.08.05 10:15:33
@freeplay21: Nem hiszem, hogy teljesen legális lenne az, ha kocsmárosként 30-40 kódot beküldenél naponta. Bár ki tudja... :) Végülis egyedül is megihat az ember annyi sört naponta, és küldözgetheti a kódokat :D
1. Pörögj hajnalig! 2. Fotózd le magad egy Watt Energy Drink-kel a napfelkeltében. 3. Az elkészült képeket töltsd fel a www.wattenergy.hu oldalon található microsite-ra,– romantik, erotik, frenetik kategóriában! 4. Teljesítsd a Sunrise missziókat, amelyekkel egy rakás…..
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
Ingyen cuccok Nyereményjáték 2010.06.02 18:18:09
Nyerjen egy hétvégét szállodánkban! Szívesen eltöltene pár pihentető napot Hévízen? Kellemes környezetet keres, ahol barátságos és mosolygós a vendéglátás? Járt már szállodánkban, és szívesen visszatérne hozzánk? Vegyen részt nyári nyereményjátékunkban, és nyerjen…..
Ingyen cuccok Hogyan tévézel Te? 2010.06.29 10:30:00
A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like' (tetszik) szavazat érkezik, egyéves MinDig TV Extra előfizetést nyer. A részletes…..
"Fogadj a kedvenc csapatodra a foci VB-n és nyerhetsz! A fődíj egy 2 személyes kanári-szigeteki út! Sőt, minden játékos 10%-os kupont kap ajándékba! Játssz Te is!"Link: focivb.topshop.hu/index.asp..
"A facebook-on lehet fotókat feltölteni "Hogyan tévézel Te?" témában, és az első 5 legtöbb lájkot gyűjtő kép feltöltője nyerhet egyéves MinDigTv Extra előfizetést!" Link: www.facebook.com/hogyan.tevezel.te .Köszönjük Lindának! ..
Ingyen cuccok Snickers játék 2010.07.02 12:11:00
Link: www.snickers.hu/..
simahomlok 2010.07.02 15:06:35
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
simahomlok 2010.03.04 12:49:58
@sixx: Köszi, ez jól hangzik :) Így már van értelme szabit is kivenni, ha nyernék :)
simahomlok 2010.03.04 16:20:41
@mentalistagenya: Igazából a fél év is olyan, hogy egész jó idő. Viszont kialakultak az elmúlt években olyan szokások, hogy nem várjuk meg ezeket a premiereket. Ezért várom én is, hogy feliratosan is legyen, mert nem szoktam magyarul nézni szinte semmit, csak a magyar filmeket :) Viszont annak a premierje is két nappal lesz a világpremier után, úgyhogy annyira nem is gázos :)
Kérem szépen, a Pacific - A hős alakulat című HBO-sorozat esetében a nem hardcore és HBO-előfizető sorozatfüggők lehet, hogy letesznek az alternatív megoldásokról (köztük én is) és inkább tévében nézik meg a sorozat epizódjait, akkor, amikor ők akarják, olyan hanggal és…..
simahomlok 2010.03.04 11:18:14
@dancerfoot: ez hülyeség, nem erre van szüksége a közönségnek ez csak egy marketinges melléfogás. mondjuk biztos, hogy működik, mert ha nem menne, akkor nem csinálnák.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a teletextről a felirat hogy jön, ha már van hd adás választható nyelvvel. Kicsit vicces azért, hogy nemsokára be akarják szüntetni a teletextet, és a hd adások korszakában még onnan jön a felirat.
Az viszont biztos, hogy nem éri meg nekem letölteni még így sem. Inkább várok 16.-ig, hogy megnézzem feliratosan :)
Feltétel: Küldj be 3 liter értékű tejeskanna ikont a Milka termékek csomagolásáról. Fordulónként a legtöbb ikont begyűjtő nyeri a fődíjat. A többi nyereményt a 3-3 ikont beküldők között sorsolják ki. Egy borítékban több, mint 3 liternyi tejeskanna ikon is beküldhető.…..
Filmdroid Nespresso és Martini 2009.10.29 22:30:00
Azt hiszem nem kell részleteznem. Ross doktor..... :D mert Ross dokit mindenki szereti. És George Clooney rendkívül szexi még mindig. És ezt ki is használják a reklámozók. És a legfrissebb hír hölgyeim: Mr. Clooney nagy valószínűséggel ismét szabad, facér. ..
A mértéktartás vagy esetenként a mértéktelenség jellemző rád? Töltsd ki kérdőívünk második részét, amelyen keresztül szembesülhetsz alkoholfogyasztási szokásaiddal. Kattints, tölts és nyerj, hiszen a kérőív kitöltői között kisorsolunk kétszer 2 db Bajnokok Ligája…..
simahomlok 2009.11.17 11:39:58
@moulin: Maximálisan igazat adok Neked. Kisebb városból vagyok, pont a haverokkal beszélgettük a múltkor, hogy nem lehet igényesen eljárni szórakozni, mert ezek a kis taknyok mindig be vannak állítva, mint a gerely, és kötexenek. Fiatalabb korban szerintem még agresszívabb az ember ha iszik egy kicsit. De majd mindegyiknek "letörik a szarvát"...
Találtunk az egyik oldalon egy érdekes kérdőívet, hogy milyen legyen a mi szeretett fővárosunk. A kutyaszarra és a hajléktalanokra nem tér ki ugyan, de fontos társadalmi szerepvállalásként és aktív városlakóként úgy gondoltuk, ki kell töltenünk! Nehogymá' a mi szavazatunkon…..