Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PancsMancs

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Sziasztok!Nem is tudom, hol kezdjem. Nem akarom hosszú lére ereszteni, de elöljáróban annyi, hogy a páromnak volt egy nagy szerelme évekkel ezelőtt, amikor kint tanult a Washingtonban. Egy gyönyörű, szőke, kékszemű – szeplős – dél-afrikai lány, M. Aztán a csaj két év…..
Most találtam az index címlapon, nagyon nagy kicseszésnek, vagy gerilla reklámnak tűnik innen nézve. Itt lehet róla bővebben olvasni, meg itt. Nekem az egészben az a visszás, hogy ez az egész túl profinak tűnik(Ideglelés beütés) egy sima bosszúhoz. No meg azért, egy pasinak csak…..
ÓÓÓóóóóóriási kam, de nem lehet nem értékelni a próbálkozást. Segítsenek "Verának" bosszút állni a férjén, aki megcsalta őt Ausztráliában. ..
Kontár Update X2 Vatera Vera 2009.10.26 11:56:00
Updated2x: Tovább göngyölödik ismét a reklámok tömkelege, miután rákontráztak Verára. Itt már sejthető volt, hogy kampány indul, de kevesen gondolták, hogy ennyire nagy szóbeszéd lesz a témából. Videók és szidalmak és hivatkozások mindenfele. Megmozdult a blogger világ. És…..
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
A korábbi bejegyzésben mégcsak feltételezett gerilla-fogás színt vallott.    Vatera Vera kibökte: valóban reklámfogás csapodár férjének a cuccainak a kiárusítása. Most aztán válaszolgathat 0-24ben a Vatera titkárnője a kérdésekre. A kommenteket olvasva mostmár…..
Ingyen cuccok Nemvagyokluzer 2009.10.05 16:53:00
Kerüld el a vesztes helyzeteket! Hogy pályázhatsz?     * „Kapd elő a mobilod!” És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!     * Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!     * Töltsd ki a pályázati…..
PancsMancs 2009.10.13 11:59:55
@stuncenpudli:
Sorsolnak is! Szóval egy egyszerű ötletes videóval is nyerhetsz, még ha nem is szavaznak rá sokan! Nekem a kedvencem:
nemvagyokluzer.hu/szavazok?nid=48

Vannak ilyen haverjaim, na ők lúúúúúúúúzerek! :D:D
PancsMancs 2009.10.13 15:37:27
Ha 2009. július 1. és 2009. szeptember 30. között nyitsz Erste Szemeszter Bankszámlát, akkor a garantált ajándékod egy 1 Gb-os pendrive! Sőt, most Te is azon 20 szerencsés között lehetsz, akik a Magyar Autóklub által szervezett „B” kategóriás járművezetői tanfolyamon…..