Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellrc5

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...is lehetne, amit Markó Ati küldött át Árpádnak, ő pedig nekem. Egy N-csoportos Mitsubishi Evo (VIII? IX?) a tavalyi Barum Ralin. A kérdés a levegőben lóg: vajon minek kellett történnie, hogy egy extrém igénybevételre tervezett versenyfelni így atomjaira hulljon. És mi…..
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..