Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aljas_kuszobab

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
tvblog Déliesedik a TV2 2009.09.03 17:26:08
Ha nem jutott volna be a Debrecen a Bajnokok Ligájába, akkor sem lenne egyszerű a heti egy közvetítendő mérkőzésről dönteni, de így, hogy a magyar csapat miatt mindössze három "egyéb" meccs kerülhet képernyőre, különösen nehéz. Az ilyet nevezik kellemes gondnak.…..
aljas_kuszobab 2009.09.04 08:41:56
@the dude: bunkókám szarul esik hogy a 7(BEK)BL-t nyert Milan-t kell nézned, amiből látszik hogy rohadtul nem értesz a focihoz, mert akkor nem írkálnál ilyet hogy aláznak bármilyen csapatot is. Ha te tudnál egyáltalán drukkolni valamilyen csapatnak akkor biztos olyat választanál aki 20 évente nyer egy serleget :)))) szánalom...
És ezekután neked csak egyet tudok javasolni : Húzzál bőrt a fogadra és tűnjél el a halál faszára.
Ja, és inkább nézz olyan csatornákat, mint a Romantica vagy a Mezzo, az való neked. Agyhalott.
Azt mindenki tudja, sokszor elmondták már, hogy a Margit híd felújításának idején nem szabad biciklizni a hídon, csak a gyalogosok, a BKV járművei és a taxik számára szabályos az átkelés. Látványra egyébként elég meglepő a híd, főként éjszaka, amikor kihaltságával…..
aljas_kuszobab 2009.08.25 09:59:26
Tegnap este 8 körül elsétáltunk a Margit-hidhoz, mivel átakartunk jutni sétálni a Margitszigetre. A következő élmények jutottak odafelé is és valamikor 10-11 környékén visszafele is.
- valóban ostoba módon van lezárva a híd északi járdája, mindenki a déli oldalon tapossa egymást. A villamos kb gyök kettővel közlekedik tehát nem hiszem hogy elrobogna a bringások mellett... a busz pedig szintén nem megy gyorsan mivel alig fér el a keritések és karámok között. Ellenben nem értem hogy miért nem lehetett egy másfél bringányi helyet hagyni a bicikliseknek, akik igy nem a járdán hoznák rá az emberre a frászt.
- a másik szempont hogy szép dolog lenne ha mindenki úgy gondolkodna hogy biciklijét kellemesen áttolja a hidon és nem rajta ül... tegnap nem egy és nem kettő agybeteg volt aki csak azért nem rajzolta a polóm hátoldalára a gumijának a mintázatát mert folyamatosan hátranéztem, holott nem feltétlenül az lett volna ami elvonja a figyelmem. Le a kalappal azok előtt akik legalább egy köszönömöt odaböktek ha már elengedte a gyalogos a járdán a biciklist.
Tenném hozzá, nincs bajom alapesetben a biciklisekkel, autóval közlekedve is igyexem vigyázni rájuk, de időnként eszembejutott hogy mi van ha csak megállok ő meg nekem jön a margit-hidon a járdán, akkor biztos megkérdezem tőle hogy vízálló-e a bringája.
És oké hogy nem cigányozunk, de az már mindennél több volt amikor a kis cigánygyerek 70-ről ránkfüytül hogy takarodjunk előle, a szerencséje az volt hogy minden dobálásra hajlamos kődarabot már eltakarítottak a munkások a hídról.

Végeredmény: Demszky üljön fel a lovára és menjen át pestről budára ezen a 3 centis járdán, bringások és gyalogosok között.