Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisu75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Krisu75 2012.04.12 12:33:07
Hmm...Nos, mint autós , nálam ez lesz az utolsó csepp a pohárban ezzel a kormánnyal szemben, ha valóban megtiltják a lézerblokkolók használatát.Sőt, birtoklását egyáltalán.Gyakorlatilag a '90-es évek vége óta folyamatosan szabdalják az emberek szabadságérzetét általánosan is, teljesen mindegy melyik kormány volt hatalmon. Nem tűnik fel senkinek sem, hogy a traffipaxozás a legaljasabb és legsunyibb módon történik ebben az országban?Nem az lenne elsősorban a feladatuk, hogy a balesetveszélyesebb gócpontolnál kifejezetten tudják az arra haladó autósok, hogy ott jobban figyeljenek a sebességre, mert ha gyorsabban közlekednek akkor esetleg baleset lehet a vége?Ugyanis ezzel lehetne kevesebb baleset, nem azáltal, hogy elbújnak és direkt arra várnak, hogy végre egy gyorsabban haladót elkapjanak. Nem érdekes, hogy gyorsabban jön, az a lényeg, hogy büntessük meg. Büntetnek már mindenért, az ember lassan már levegőt nem vehet, mert rossz helyen áll, nem jó helyen gyújt rá, vagy 60 helyett esetleg 70km/h-val megy 2012-ben. Tiszta röhej.Még a gulyáskommunizmus utolsó éveiben is jobb volt az emberek szubjektív szabadságérzete a mindennapi élet során, pedig én jobbos értékrendű vagyok.
Arról nem is beszélve, hogy a "közlekedésbiztonságiak" abszolút nem követik technikai fejlődést.2012-ben gyakorlatilag még mindig olyan sebességgel közlekedünk, mint 30-40 éve. Ezalatt viszont látványosan korszerűbb és biztonságosabb autók kerültek az utakra, sokkal jobb útviszonyok vannak, információs táblák,gps támogatás, stb. Ezen miért nem gondolkodik el senki, hogy legalább az autópályákon engedjenek már meg végre 160km/h-s maximális sebességet.Miért nem a németektől veszünk példát?Ott nem azokat cseszegetik leginkább akik dinamikusan autóznak az Autobahn-on, hanem azokat mazsolákat akik a belső sávban feltartják balesetveszélyesen és indokolatlanul a forgalmat.
Felháborító ez a döntés, nyilvánvalóan csak a toldott-foldott költségvetési bevételek, sarcok újabb opciója.Legalább ne kamuznának állandóan a közlekedésbiztonsággal.
Nem elég, hogy giga jövedékiadót fizetünk az üzemanyagokba, mindenféle bőrt lehúznak az autósokból, most már az utolsó lehetőséget is elveszik tőlünk, hogy ne az államnak keressem a pénzt, ha időnként elnézem a sebeségkorlátozást.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan honatya aki végre azért száll síkra, hogy a műszaki fejlődéssel párhuzamosan a közlekedés dinamizmusán is fejlesszenek már valamit.
Krisu75 2012.04.12 12:58:18
@Gixef: Én is normálisan közlekedem, levezettem már vagy 500000km-t kb. 18 év alatt.Meggyőződéssel mondom,hogy a legtöbb és legdurvább balesetveszélyes helyzeteket nem a dinamikusabban vezetők okozták nekem az úton, hanem azok akik figyelmetlenek, vagy pl. nem veszik fel a közlekedés ritmusát és a belső sávban akadályozzák a haladást, vagy akik a kevés gyakorlat miatt a körülöttük lévő járművek sebességét alulbecsülik, vagy a távolságokat túlbecsülik.Hiába tartják be a maximális sebességhatárt az ilyen autósok,az előbb felsoroltak szerintem sokkal veszélyesebbek a közlekedésbiztonságra.
Modorosblog A csapatépítés 2009.07.29 12:42:00
-Jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Na még egyszer, hangosabban, JÓ REGGELT! -Jó reggelt! -Na, ez már alakul, hát szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Most már elárulhatjuk, hogy miért vagytok itt a Vajdahunyad várában egy ilyen álmos, pénteki reggelen. Én Lutscher Peti vagyok…..
Krisu75 2010.10.01 23:02:24
Krisu75 2010.10.01 23:26:30
Bocs, szóval nem rég volt "csapatépítő" tréningnek nevezett erőlködésünk. Sosem értettem, hogy mi értelme ezeeknek a kényszeredett bénázásoknak. A tréner próbál jópofáskodni nagy komolyan, a kollégák meg próbálnak jó arcot vágni hozzá.Aztán 2 óra múlva már mindenki szétunja magát és legszívesebben csak sörözne, pihizne, szaunázna, focizna, vagy a jóég tudja mit, csak érezze már jól és felszabadultnak magát.De nem, ezek a nyomorék trénerek nem hagyják, mert azért kapják a fizetést, hogy hülye "játékokkal" nyaggassanak, csoportokba rendezzenek és kísérletezgesssenek velünk, mint a birkákkal.Tapasztalataim szerint akik jóban voltak eddig , azok ezután is jóban vannak, akik rosszban, azok meg ezután is rosszban lesznek.Hacsak nem lesz rosszab a helyzet, mivel a mesterségesen kialakított konfliktushelyzetekben még jobban megsértődött egymásra időnként néhány kolléga.
Nem véletlenül nem kedvel minden ember minden embert.Kollégaként sosem akadályozom azt az embert akit nem csípek, de nem is bratyizom vele.
És a legjobb az, amikor valakivel gyakorlatilag semmilyen munkakapcsolatom sincs a cégen belül, mondjuk elenszenvesek vagyunk egymásnak és mégis úgymond próbálnak összeerőltetni minket. Miért??Barátok sosem leszünk és dolgozni sem kell együtt, mert teljesen más a dolgunk.
Egy kötetlen és laza sportprogram vagy szabadidős tevékenység ahol végre nem stresszeltetik munkán kívül is a jónépet sokkal hasznosabb és emlékezetesebb.És nem hiszem, hogy többe kerülnének, mint az ilyen trénercégek eltartása.
Kíváncsi vagyok mikor lesznek már ezek divatjamúlt vállalkozások.