Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mala7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tommi Satosaari izomhúzódás miatt nem tudta folytatni a játékot az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés második harmada után, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző blogunknak. Hetényi Zoltánra senki nem neheztel, de fontos, hogy túltegye magát a történteken. A hosszabbításban a kapus…..
Mala7 2009.10.08 09:53:56
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Nem teljesen értek egyet veled.Sato-t ide kellett hozni.Ha nincs ilyen kapus,a volán sem lenne a 6. helyen és ez még csak a szezon eleje.A volánnak az eredményességre kell törekednie lesősorban,nem arra,hogy Hetit válogatott formába hozza.Ha itt már nem tud fejlődni,akkor a hsz-d másik felét kell csinálni:el kell menni egy erősebb bajnokság gyengébb csapatához és játszani,játszani...
A magyarországi csapatoknál dolgozó három kanadai vezetőedzőt arról kérdeztük, az eddigiek alapján hogyan értékelnék a Mol Liga játékvezetőinek teljesítményét. A beszélgetések során elmondták, nem tapasztalták, hogy súlyosan tévedtek volna kárukra a csíkos emberek,…..
Mala7 2009.09.25 11:24:24
@Lazlee: De akkor azt is láttad,hogy a mieink mennyi büntit kaptak,mert az ütközésnél nem úgy értek oda,nem koriztak elég gyorsan és csak szabálytalanul tudtak ütközni.(többnyire)
A dunaújvárosi edzőtábort követően a jt kijelölte a 2009-10. évi első osztályú bírói keretet. A játékvezetői egyesület döntése értelmében 11 vezető- és 16 vonalbíróból áll a névsor. A két szerepkör között lehetségesek mozgások, de nem lesznek gyakoriak. Szeptember…..
Mala7 2009.09.01 11:29:00
@zsolt007: Képzeld van több játékvezető,akik rendszeresen sípolnak külföldi tornákon,ahol mindig van nemzetközileg elismert ellenőr.Rendszeresen tesztelik őket,javítják a hibáikat és mondhatom,az eredményeik alapján,a jobbak közé tartoznak.Ezek a játékvezetők szintén próbálják átadni tudásukat,csak nem mindenki fogékony rá,ill. hiába az elméleti tudás,ha nincs elég jég gyakorolni.Emellett szokott jönni nemzetközi szaktekintély,aki elmondja a tipikus és alapvető hibákat,akivel lehet beszélgetni különböző szituációkról.Hiába is írom neked,hogy Bob Nadin,de nézz utána ki ő.Legutóbb vele beszélgettünk.
A nemzetközi élvonalban levő játékvezetők fizikai állapota ma már vetekszik a profi sportolókéval. Egyebek közt ez a megállapítás is fontos tanulságként hangzott el a magyar játékvezetők szokásos idénynyitó edzőtáborában, amelyet a múlt hét végén tartottak…..