Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazz911

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogosz Szóval akkor... 2013.02.12 17:01:15
Megkaptam persze én is Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Akárcsak többszázezer anyaországon kívül élő magyar. Azt írja: „Tisztelt Honfitársam! (...) Tudnunk kell egymásról, és rendelkeznünk kell minden fontos, aktuális információval Magyarországról. Ezért a magyar…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
jazz911 2012.08.19 09:36:02
@Gallicus Hungaricinus: számból vetted ki...pont ilyet akartam:)
A Magyar Televízió népszerű vetélkedőjének rosszat tehet a most felfedezett tömegsír. Az MTVA egyelőre nem kommentálta az eseményeket. Egy a vetélkedőben részt vevő hölgy családtagjai kezdtek érdeklődni szerettük holléte felől, mivel a felvétel után nem tért haza.…..
jazz911 2012.05.22 17:27:52
Tarlós István főpolgármester spórolási kezdeményezése értelmében mindenki kap vödröt, maltert és jegyzetfüzetet. "Naponta több százezer utas megy le a hármas metróba, nem létezik, hogy nincs egy kis idejük körbenézni, hogy mit kéne megjavítani" - vezette fel a…..
„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem”  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak. Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári…..
jazz911 2012.05.09 09:35:06
@Tojáslikőr: szenzációs ! nekimentem egy párszor szótagolva,de aztán csak megértettem :) és jár neki a családi !
Az egri közgyűlés bizottságának javaslata szerint így már a város határában észre lehetne venni, hogy ki a nemkívánatos személy vagy Székhelyi József. A tervezet szerint a város kiadna egy listát ezen személyek neveivel, így amikor esetleg neadjisten ők úgy döntenek, hogy…..
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..
"Nem lesz csekkadó és internetadó" - mondta Matolcsy. Sőt, engedve az EU nyomásának megszűnik az egykulcsos SZJA is, helyette nulla kulcs lesz, és az ÁFÁ-t sem lehet visszaigényelni, mert nem lesz. Viszont mindenki folyószámláját a NAV vezeti.A kormány tovább…..
jazz911 2012.04.26 12:17:27
@bruhahahahihihi: csak vmi legyen végre
Ezentúl Nemzeti Pénzbehajtó Zrt. néven szedik be a bírságokat. Mivel a rendőrség ezután főként az új szabálysértési törvény értelmében megemelt helyszíni bírságokra lesz kénhytelen koncentrálni, ezért új név alatt, Nemzeti Pénzbehajtó Zrt.-ként (röviden: NemPénz)…..
Meztelenül szexelt valamelyik valóságshow két olyan szereplője, akiket mi leszarunk, mert nincs otthon tévénk. "Szeretem a kigyúrt testű fiúkat" - mondta a ránézésre (és ténylegesen is) a pornóiparban felnőtt nagymellű gogo-táncos, és sajnos ez az egyetlen…..
A MALÉV megmentésére kitalált ravasz stratégiával a lakosság is támogathatja adója 1%-ával a légitársaságot. „Emeljük fel szívünket” – ez lesz a MALÉV új szlogenje a „Szárnyakat adunk vágyainak” helyett, ha a Parlament felveszi a támogatható…..
jazz911 2012.03.06 07:25:13
Kertész Ákos „genetikusan alávaló” kijelentése miatt üldözéstől tartó magyarok hagynák el az országot, miután Kertész Ákos Kanadába távozott. „Levédiában nincs internet és magyar televízió, ahol folyamatos zaklatást kell elviselnünk. 18 éves…..
Az orvoselvándorlással és a tarthatatlan egészségügyi állapotokkal kapcsolatban a Fidesz-frakció vezetője elmondta: a Honvéd Kórházban van elég orvos nekik, a többi meg le van szarva. Lázár János kifejezte értetlenségét azzal kapcsolatban is, hogy minek több rohamkocsi és…..
A szerelmesek napján nincs szebb ajándék, mint egy dallal kedveskedni a hölgyeknek. Összeszedtük az internet színe-javát.   Sok pár úgy érzi, muszáj ünnepelniük a Valentin-napot, ám kapcsolatuk minősége már nem a régi. Nekik ajánljuk a Nefogazz zenekar Megtaposlak…..
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
A Balatoni Vízügyi Hatóság az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően két amerikai terepjáróval kezdhette meg a tó jegének feltörését.  "Nagyon hasít, és még rádió is van benne" - summázta a Hummerek első munkanapján tapasztalatait Kovács Mihály veterán…..
1987 óta nem látott Magyarország ilyen dermesztő hideget. Lapunk állandó szakértője, Pista bá egy tányér feles mellett mesélt arról, ő hogyan vészeli át a fagyos időket. HírCsárda: Szakértők szerint ilyen időben veszélyesebb alkoholos állapotban az utcán tartózkodni.…..
jazz911 2012.02.05 10:45:46
@SPU: nagyon vicces,köszi jót röhögtem :))))))
Orangeways néven indulhat újra a nemzeti légitársaság, amely olcsó szolgáltatásokkal és nem-ortodox módszerekkel szerezné vissza a számos versenytárs által támadott piacot. A név ellen egyelőre még tiltakozik az azonos nevet viselő busztársaság, de őket csütörtökön…..
A magas benzinár miatt egyre inkább luxustermékké válik a benzin, így a nagy divatcégek is beszállnak a forgalmazásba. Kígyóbőr borítású tankoló pisztoly, arany kútfejek és carrarai márvány burkolat várja azokat az autósokat, akik behajtanak Budapest első butik…..
Felbujtóként elkövetett intellektuális közokirat-hamisításért vagy csalásért felelhet az a bolgár szakember, akiről Schmitt Pál doktori disszertációját másolta. „Az anyag kiemelkedő színvonalával, témaválasztásával és francia nyelvűségével vette rá a…..
"Csak némi figyelmet" szeretett volna kapni Bajnai Gordon volt miniszterelnök a kormány kritizálásával. "Február elején jön ki az első, Kapus Gordi megérkezett című mulatós albumom, ehhez szerettem volna egy kis sajtófigyelmet" - vallotta be a Haza és Haladás…..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
jazz911 2012.01.12 12:01:22
@diktatorikus kleptokrácia: loptam ezt ,jó nagyon jó
„New Year’s Eve – Battle with the Words” címen mutatták be Schmitt Pál újévi beszédének akció változatát. Az újévi beszéd két kivágott jelenete csak a Hírcsárdán Az Industrial Light and Magic, a Magyar Nemzeti Filmalap és a Mahir City Poster speciális…..
jazz911 2012.01.03 12:16:51
@Peetee: A -a jó válasz
www.xn--mkvirg-ptae.hu/
Az MSZP politikusát arról faggattuk: mi az örök fiatalság titka, és ő még miért nem találta meg? HírCsárda: Mi nyomasztja legjobban? Lendvai Ildikó: A 27-esek klubja. Janis Joplin, Amy Winehose – két remek csaj, akik 27 évesen haltak meg. Nekem még van addig két évem, de nem…..
Könnyű feladattal indítjuk az évet. A cikkben látható keresztrejtvény megfejtésének határideje 2012. december 31., a helyes megfejtők között kisorsoljuk a helytelen megfejtések beküldőit.  ..