Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reugen

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Marvel Studios alig egy hete bejelentett, rendkívül fantáziadús Marvel Event névre hallgató eseményén bejelentette az MCU következő fázisának filmjeit, és még a hozzá tartozó logókat is leleplezte. Íme! 2016. május 6. Captain America: Civil War. 2016. november 4. Doctor…..
reugen 2014.10.29 00:06:42
@LasDen: Na végre valaki. Már azt hittem, hogy egyedül én vagyok ezen a véleményen.
Mindenki azt mondja, hogy milyen darkos, meg hű de politikai-kém-thriller, pedig szerintem is csak egy bugyuta akció film volt. Én még az ócska Thor 2-t is elé helyezem, bár azt is csak a fantasy elemek és a képi világa miatt.

Bocsi Winter Soldier imádók, de ez a véleményem.
  2000-ben - 14 (!) évvel ezelőtt - egy remek sorozat indult hódító útjára. A kiváló filmekhez pedig - a képregényfilmek esetében megszokott módon - még kiválóbb szinkron társult. Csörögi István szinkronrendező a szakma krémjét vonultatja fel, hogy mutánsbőrbe…..
A holnaptól látható szuperprodukció nem csak két külön színészgárda házasítása, hanem két szinkroné is: egy jóé és egy nem túl jóé. Az X-Men - A kívüállók még olyan időkben futott a hazai mozikban, amikor nem volt különösebb gond ezzel az oly sokat taglalt "műfajjal",…..
reugen 2014.05.22 15:24:15
@drazsika: Elnézést kérek, ha szabályba ütközik, hogy más blogot "reklámozzak", de ha lehet, olvassátok el ezeket. Ebből nekem nem úgy tűnik, hogy Sinkovits már unná a dolgot. Lehet, hogy ő úgy gondolja, hogy Rozsit/Farkast így kell szinkronizálni.

szinkronjunkie.blog.hu/2013/04/12/kedvenc_hangjaink_beszelgetes_sinkovits-vitay_andrassal

szinkronjunkie.blog.hu/2014/01/17/farkas_szinkronkritika
reugen 2014.05.22 22:07:48
@drazsika: Félre értettél. Nem mondtam, hogy olyan oltári lenne a szinkron, de persze én már megszoktam a magyart, mert mindig magyarul néztem a filmeket. Azért a Farkas-nál már én is elég megfáradtnak tartottam Sinkovits-Vitay úr szinkron munkáját, de miután olvastam ezeket, úgy gondoltam, hogy talán csak ezt érezte Ő jónak. Ráadásul úgy éreztem a szövegből, hogy még mindig elég lelkesen szinkronizál, de lehet, hogy én értettem félre.

Azt azért meg kell vallanom, hogy én a mai napig szeretem a magyar szinkront... vagy legalábbis csak szeretném szeretni. :)
Sajnos a magyar színész- és szinkronszakma nemrégiben elveszített egy olyan tehetséget, akit lehetetlen pótolni. Ám a Helyey László halála után támadt űrt mégis ki kell tölteni, ugyanis Magneto ismételten magyarul fog megszólalni az itthoni a mozikban - és persze a többiek…..
Ha a Csillagok Háborúja volt George Lucas karrierjének legnagyobb kihívása, akkor A Birodalom visszavág jelentette a legnagyobb kockázatot. Megfelelni önmagának és a rajongók elvárásainak, s mindezt teljes egészében saját zsebből: a szakállas filmes könnyen megtehette volna azt,…..
reugen 2014.04.28 19:17:19
@steery: De ott van nekünk az előzmény trilógia :D
reugen 2014.04.28 23:06:39
@steery: Érvelés elfogadva. Pont megadva.

+1

U.I.: Akkor maradt a remény, hogy egy fekete lyuk segítségével valaki visszamegy a múltba egy DNS-mintáért, csak nehogy ezzel reboot-olja az egész Star Wars-t.
FILMKRITIKA: Cseri Dániel BD TESZT: Oblath Ádám Film Az acélember zanzája nagyjából ennyi lehetne: Superman izmos és szimpi, a kryptoni származása titkát leleplező szíve hölgyét sokszor megmenti, illetve a bolygónkon kolóniát létrehozni kívánó Zod tábornokot lenyomja, de…..
reugen 2013.11.01 16:13:31
@Feri a mozigépész: Érdekes. Kösz a választ. Reméltem, hogy valami zaftosabb, na nem baj. Lehet, hogy majd egyszer megkukkantom, csak hát még blu-ray lejátszóm sincs. :)
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Itt egy fiatal magyar filmrendező, aki mindenben különbözik az átlag magyar filmrendezőtől: nem végzett Színműt, sci-fit és horrort csinál művészfilm helyett, nem közpénzt költ, levadássza Luke Skywalkert szereplőnek, és angolul forgat, nemzetközi piacra. Első…..
Szeretnél tagja lenni a Bosszúállók csapatának, és egy menő pólóban feszíteni? Akkor játssz velünk az InterCom és Blu-ray Blog közös játékán, ahol most egy szerencsés olvasónk egy Bosszúállók pólóval lesz gazdagabb. Ne is szaporítsuk a szót, jöjjenek a…..
Előre leszögezem, hogy a cikkben a házimozis témákkal foglalkozunk, így aki elsősorban zenét akar hallgatni, az a sztereó rendszerek környékén keresgéljen. Még a legjobb házimozi erősítők sem fognak zeni téren úgy teljesíteni, mint egy közepes sztereó rendszer! Kisebb (vagyis…..
reugen 2010.07.14 16:41:57
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
Peter Jackson fergeteges alkotásának Blu-ray kiadását már biztosan sokan várták, ha nem is feltétlenül a story miatt -- ami annak idején nagyot ütött, de sokak szerint túl hosszú és vontatott -- hanem az audiovizuális élmény miatt. Az Egyesült Királyságban a trilógia április…..
A házimozi kiépítése több annál, minthogy megveszünk egy nagy tévét és körberakjuk magunkat hangfalakkal, majd durr bele. Akik költöttek el már egy vagon pénzt házimozi rendszerre, aminek a végeredménye szörnyű lett, azok pontosan tudják miről beszélek. Nyilván mindenki a…..
reugen 2010.02.12 15:18:52
@Mr. Ray: Persze, értem én. Érdekes is lenne, ha konkrétan megmondanád, hogy mit vegyünk, oszt mindenkinek ugyanúgy nézne ki a házimozija. :)
A nagyobb piacokon, mint amilyen az USA, az Egyesült Királyság, Franciaország vagy éppen Németország, a kiadók elképesztő dolgokra képesek. Például olyan limitált Blu-ray kiadványokat dobnak piacra, ami után a gyűjtők mind a tíz ujjukat megnyalják -- a profibbak még a…..