Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godaaa

31 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy hangolódj rá.          Ziháltak. A levegő párájától és a rájuk vetődő langyos hullámoktól ziháltak. Egymással szemben ültek még. Igazság szerint a zihálás a futás miatt keletkezett. Mikor a lány kézen fogta a fiút…..
Hol volt hol nem, messzi tengereken túl, hideg és éhínségen túl, pár határon túl, az Ibizai tenger partájánal, a nap lenyugvó légtere előtt állt egy fiú és egy lány. Mezítlább álltak a tenger bemenetelénél. A tenger örömest csókolgatta bokájukat. A nap lemenő sugarai…..
-Lépjünk le innen, csak pár napra, de most szükségem van rád, kérlek- nézett a szemembe, és könyörgött.Hogy lehetne ezt megcsinálni? Nem mintha nekem lenne vesztenivalóm. Miközben ott feküdtem mesztelenül a karjaiban végig gondoltam a lehetőségeket. Nekem nincs senki. Tesóm…..
Két pár. Két egymást régen látott pár. Egymás karjában minden gondjukat félre vetve csókolóznak. Észre sem véve, hogy egymás ruháját szakítják le. A fiú szépen óvatosan végigszántott a lánykecses puha és vékony hátán. Melltartóját egy rövidke mozdulattal kikapcsolta…..
Ott voltam. Hogy kerültem ide?Futottam... egy dombon...Az eseményeket kívülállóként figyeltem. De tisztán láttam, hogy önmagam fut velem szemben. És... Nem hiszem, de igen jól látom.. Nevetek. Önfeledten, és boldogan. Cinikus vigyor jelent meg a néző énemen, hisz már azt sem…..
-Mi mi micsoda?- kérdezte értetlenkedve, és az elmúlt 2 órától létrejövő hüppögésemtől alig tudtam beszélni.-Bill mindjárt itt van.-felelte egyszerűen.-mi..mi...nek??-mert...-kezdte-szerintem majd ő elmondja, megbeszélitek jó?-nem. ne...m aka..rok semmit megbeszélni ve..le...…..
Mivan akkor ha akkor éppen nemjön senki?Ha sikerül a merényletemnek és a fekete rózsa után ugrok. Valószínűleg nem tudnátok meg az igazságot.Persze, nem gondoltam, hogy mélyült állapotomban, valaki lát. Valaki aki nagyon közel áll hozzám. Gondolataimat, lekötötte a fekete…..
Mit tehetsz olyankor ha egyedül vagy a bánatoddal, csendben, sötétben egy erkélyen??Talán mindenki másképp érez ilyenkor...Abban a pillanatban nem tudom mi tartott vissz adtól, hogy felkászálódjak a kis sarkomból, és felmásszak az erkélyen álló korlátra és belevessem magam a…..
Élek ám meg minden.Mostanában elhanyagoltam kicsit a blogot! Mivel rohadt sokat kell tanulnom :S:S:SDe ígérem, hogy ezentúl hétvégenként, feldobálok pár részt! _Köszi, hogy egyre többen olvassátok  :) Sok újdonságokkal és meglepetésekkel készülök!JAh még valami!Aki…..
Bill előttem áll.Magához rántott.Mélyen ülő, barna szemével néz rám.Kezei a derekam közé kulcsolódtak.És az én kezem? Idétlenül lógott a testem mellett.-Bill ezt nem kéne- szólaltam meg rekedtes hangon.-De kéne- éreztem lehelletét a számon. Fimon friss mentolos lehellete…..
'most nem akart mást, csupán megnyugtató közelségét. érezni akarta meleg meztelen testét az övé mellett, lehelletét a mellkasán, szívverését az övén. szerette volna ugyanazt a békességet nyújtani, amit tőle kapott...'ÉS hogy ki gondolta? Nem lehet eltdönteni. Egyikünk jobban…..
-jólvan oké. már megis bolondultam.- beszéltem hangosan, elkezdtem kutatni az éjeliszekrényemben- hol a francba van a nyugtatóm???-te mióta szedsz nyugtatót?-kérdezte némi aggodalommal.-Ó remek még hangokat is hallok, bár mit lepődök meg-morogtam.-Kata-kezdte.-Ó nem most jön az,…..
- Te hülye vagy?? itt? -néztem körül. Egy üvegházban, növények között 50 fokos melegben voltam Billel. -Miért ne- vigyorgot rám. Majd nekem esett. Csókolgatta a nyakam, a számat majd szétharapta. Ezért két csók között szabadultam ki az öleléséből. -Bill te hülye vagy- most…..
-Hát jó, legyen! - mondta Bill -de akkor most, menjen el mindenki, ugyanis hajnali 2 óra van... Nem is tudom, hogy gondolta az RTL II, hogy ilyenkor beállítanak - majd a csaj vágott egy pofát -jójó értem, hogy valóságshow... -folytatta egy sóhajjal lezárva.A staff tagok elmentek szinte…..
Olyan jól esett. Olyannak a karjaiban lenni aki nem szánakozva nézett rám. Végre kaptam egy ölelést, ami melegséggel tölött el. Régen láttunk egymást, jócskán 3-4 éve. Mióta eljöttem Németből.-Mivan veled mióta...-megakadtam, tudtam, hogy úgy mint én nem szeretek beszélgetni…..
godaaa 2009.09.12 22:30:38
Bill Kaulitz. Lilo Steiner. Ágota Schneider. Oliver Hoffman. Tom Kaulitz. Gustav Schäfer. Georg Listing. Jörgen Müller. (régi medezsmentem).Jessica Mayer. Nora Scherzinger. Édespám. Édesanyám. Egy szem hugom.Gábor Gondnai.És Nina Schrempf is akit mindennél jobbn…..
5 év alatt nem sok minden megváltozott körülöttem. Többek közt önmagam. 23 éves létemre, még mindig bezárkózva ücsörögtem esténként a szobámban. Nem bírtam emberek között lenni. Túl sok csalódás ért az elműlt pár évben, és ez miatt meggyűlöltem mindenkit. Az utcán…..
Aznap értem haza a kórházból. Hasbaszúrt egy fanatikus rajongó. Minden barátom és imerősöm meglátogatott ebben az elmúlt 2 hétben. Mindenki kivéve egy személy. És nem tudtam miért. Vajon  mit tettem? Hisz nem provokáltam a médiát? NEm provokáltam a rajongókat sem. Nem…..
Tudta, testvére nem kíméli meg ha szivatásról van szó....Hátrafordultam, a sokk amit az elmúlt fél órában átéltem még mindig bizsergetett. Amikor megláttam, azt hittem elájulok. Úgy nézett ki mint egy alvilági angyal. Mivel ez a helység eléggé napos volt, vagyis világos, az…..
nálunk.Szóval Tom Kaulitz ott fettrengett rajtam egy rohadt nagy francia ágyon. Azt a pillanatot sosem fogom elfelejteni. Azok a csokibarna szemek. A telt ajkak, amit egy piercing diszített. És az a huncut mosoly. Egyszerűen felfoghatatlan volt számomra, hogy ez meg is történik velem. Pont…..
Temsztől szemben állt Bill Kaulitzcal, eléggé intim pozicíóban.-Mindent láttam-morogta Bill, Lilo immár nedves hajába.-Honnan?-kérdezte zavartan, mert félt lefelé nézni, hiszen ha Bill ott áll előtte egy szál semmiben az eléggé érdekes lesz.-Nyugodtan lenézhetsz-Bill, mintha…..
Majd elindultam a legbüdösebb sarokfelé, biztosra vettem,hogy Tom ott alszik :D, útközben pár ablakot kinyitottam, és elértem a fürdőszobamelletti hálót. Beléptem. Az ágy felvolt túrva, szanaszét polók nadrágok, hajpéntok, boxerek épp kezdtem volna becsukni az ajtót…..
Hirtelen annyira felment bennem a pumpa, hogy felpattantam az ágyról és kiszaladtam Katáék után. Egy-két embert fel is borítottunk a rohangálásban, és Bill is alig bírt utolérni minket, de azért ott loholt mögöttünk. -hahóóó várjatok már meg! most hova futtok? De…..
godaaa 2009.08.30 23:53:09
-Mi folyik itt?-üvöltöttem el magam, betelt a pohár a Lili nem szól, pedig látta a Tom kezében a rögzítőt nem értek semmit.Körülnéztem.Tom, olyan pillantással nézett rám, hogy ha a szemével tudna 'szeretkezni' nekem végem lenne.Bill, olyan kárörvendp pillantással nézett…..
-TOOMMMM-harsogta önelégült vigyorral- Visszajöttek!Majd megvárta, míg felkelltünk, és kinyitotta az ajtót, ezzel jelezve, hogy menjük be.-Sziasztok! Én Tom Kaulitz vagyok! -nyújtott kezet felénk.-Én meg Bill Kaulitz, de ha jól sejtem ezt is tudjátok.-majd sejtelmesen ő is kezet…..