Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sath

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk a világbajnokság második elődöntőjén is, katarzis sehol, de nézőpont függvényében lehetett értékelni sok okosságot a meccsen. Spanyolország a játék több elemében is ellenfele fölé kerekedett, sőt, nagyjából mindegyikben, de az biztos, hogy gyakorlatiasan nézve…..
Sath 2010.07.08 08:58:08
@Nűnű: túl vagyok rajta lelkileg, de ezt hozzá kell tegyem:

Hiába Mourinho és az (idei) Inter zsenialitása (pedig tényleg elismerem mind2-őt) azt a meccset ha 1200-szor lejátszanák, akkor sem nyerne többször az inter 2 góllal... Az egyszeri, megismételhetlen dolog volt.

Mind1, a spanyoloktól nem kell elolvadni, de kurvára megmutatták, hogy ki az úr házban. Az eddig tökéletes -sexy- futballt játszó németeket nyomokban sem lehetett felfedezni a pályán.

Xavi és Ini erre a meccsre találta meg a passzoló cipőjét, kiegészülve olyan srácokkal mint Xabi, Ramos stb. Nem lehetett megzavarni őket, olyan elképesztő magabiztossággal adogatták körbe a németeket....

én is azt éreztem, hogy majd vhogy jön a gól és jött is... Pedro pedig nagyon jó volt, igen elönzőzött ezt-azt, de könyörgöm az EB győztes keretben még benne sem volt, sőt tavaly sem tudta róla sok ember hogy ki az isten. Még nyilván fejlődnie kell. De a spanyolok megúszták, hogy a meccs legnagyobb helyzetét elbohóckodta...
Sath 2010.07.08 09:13:27
@pancho_sanza: robben is ajaxos volt?
Ibériai-félsziget vs Pireneusi-félsziget..
Sath 2010.06.30 11:13:50
@ecky: nem akarok úgy tűnni, mint aki sosem tuja elfogadni a más véleményt, de pedro és silva szélsők/csatárok. Igazából egyik sem alternatívája sem Xavinak, sem Iniestának, sem Xabi Alonsonak.

Amiben igazad van, az az, hogy Fabregast be lehetne próbálni a Xavi helyén, ha ilyen formában marad. De ez meg talán tényleg az a kategória, hogy nem volt még könnyű meccsük a VB-n ahol lehet kísérletezni, és nem merte lehozni Xavi-t. Mégiscsak a csapat egyik nagy öregje, csapatkapitánya, stb... De sztem is le lehetett volna hozni pl chile ellen a félidőben.
Tegnap megértem hogy nem húzta meg, mert kellett középályára a labdatartás, esetleges zseni passzai miatt, amikben most ugye gyengébb.

Ettől függetlenül tartom, hogy fabregas sincs még azon a szinten ahol Xavi, ha megy neki... Tehát ha neki nem megy, az gondot fog jelenteni a spanyoloknak, akár a pályán lesz akár a padon.
Sath 2010.06.30 11:15:50
@HPR: vicces hogy mindenki ezt kéri számon, mikor mondtam hogy ne legyen véleményed? :)

Azt az egyet nem értem, hogy szerinted akkor VdB hülye a játékhoz, csak úgy mint Guardiola?
Sath 2010.06.30 11:35:36
@HPR: túl védekező a felállás szerintem is, de svájc óta még jóbban beszart, és nem meri egyáltalán vállalni a kockázatot. Nálam is padon lenne amúgy busquets, Xabi lenne a vkp, Xavi előtte/mellette irányítana, Silva és Iniesta a kész szélen ízlés szerinti oldalon és bent Torres/Pedro/Llorente és talán Villa is beférne :)

De sztem az EB-n így is álltak fel legtöbbször, csak most vmiért benne van sport szelet a naciban és inkább védekezőbb a felállás.
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Sath 2010.06.25 21:35:10
@Iustizmord: @Neil Blender: Hát azért leírni, hogy Iniesta láthatatlan meg gyenge ez után a félidő után, elég furcsa...

A góljánál a félpályáról ő hozta fel (paszokkal) majd egy gyönyörű kényszerítő után okosan berúgta. Egy alapvetően nem brillirozó spanyol csapatban ez a teljesítmény nálam inkább "jó'.

Ramos pl mi pék faxát csinál? Minden (2db) chilei nagy helyzetnél vhol koricált, a helyén lévő ember 1. mellé/fölé lőtt, majd Piqué tisztázott utolsó pillanatban.

Torrest meg játszatni kell sztem, mert a padon nem fogja megtalálni a régi formáját...
A 2010-es világbajnokság utolsó, „H” jelű csoportjához érkeztünk el  a Radio Q-val közös kedvcsináló sorozatunkban. Spanyolország Európa-bajnoki címvédőként és sokak véleménye  szerint  a  világbajnoki cím egyik fő várományosaként érkezik a…..
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
Sath 2010.05.17 11:36:01
@papercut: nem volt ám mindig ilyen jó ebben a szezonban...nagyon sok gyenge meccse volt. Sajnos nem hozta a tavalyi formáját, illetve azt, amit tegnap is mutatott, akkor nem maradt volna ki...
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
Sath 2010.05.13 11:25:57
@Neil Blender: Igazad van, Agüero nem felel meg annak a kritériumnak, amit utána felsoroltam.

Ez tény, attól még számomra Agüero egy sokkal jobb játékos, és pontosan neki, simao-nak és ezeknek az embereknek a korábbi megfelelőinek köszönheti hogy sok gólt lő.

Attől még mert a száraz tény az, hogy ő döntötte el az elődöntőt és a döntőt ne legyünk már ennyire szemellenzősök, hogy nem vesszük észre hogy hogyan.

Ha szigorúan nézzük a 2dik gól öngól, nem is az övé stb...

Biztos, hogy elfogult vagyok, egy percig sem tagadtam, de ne legyen már sztárolva ez az ember, mert egyszerűen az szerintem túlzás.

Igazából ennyit akartam csak nyersen fogalmazok.
Sath 2010.05.13 11:33:08
@Zsoca87: Nagyon humoros vagy, de ha a sziporkázás közben lesz időd, inkább erre reagálj! :@Sath:

Te, aki leírtad, hogy nézzek magamba, ha szerintem a 2dik gólt Forlan nem így akarta...

LOOOOOOOOOOL
Sath 2010.05.13 12:11:45
@neeskens: tehát e logika mentén kijelenthető, hogy lyon egy jobb csapat mint a real madid, illetve az atletico a barcánál is jobb, mert egyszer megverte őket ebben a szezonban. Kár, hogy az almeria szintűeknél viszont rosszabb, akiktől simán ki bírt kapni...

A vicc az, hogy képtelen vagy felfogni, hogy mit akar jelenteni, hogyha valaki azt mondja, hogy attól még hogy továbbjut nem egyértelműen egy jobb csapat.

Pl egyáltalán nem jobb csapat mint a valencia (pedig nevek alapján lehetne), ugyanis 21 ponttal kevesebbet ért el a bajnokságban, attól még, hogy ő jutott tovább az EL-ban.
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Sath 2010.04.29 10:57:20
@vargasanyigól: Jaj, dehogy, tök jó idő volt, biztos megizzadtak és a locsolóval csak fel akarták őket frissíteni :D

"A Barcelona mint klub játsza a niceguyt de egy kicsinyes nagyképű banda valójában."

Ha te valóban ezt gondolod, akkor vagy buta vagy, vagy a barcelona valamivel nagyon megbántott. Tudod ki a nagyképű: Mourinho, Cecil Ronaldo, Sergio Ramos, Totti, a Barcából pedig max Ibra.

De most komolyan, szerinted Xavi, Iniesta, Messi, Pique, Guardiola, Puyol nagyképű?????????!!!!!!!!
Sath 2010.04.29 11:02:02
@krysal: ezt a kommentedet sajnos viszont szó szerint nem értem :D de komolyan, légyszi fogalmazd át, mert mintha kínai lenne :D
Sath 2010.04.29 11:35:48
@krysal: abban nem értünk csak egyet, hogy ugyaninnen vágott 4et az arsenalnak, illetve ennél inkább jobbról nem tud indulni, mert az alves helye.... de mind1. hagyjuk ezt a témát. sztem, nincs benne több :)
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Sath 2010.04.28 23:46:58
@csizsikpizsik: akkor bravo. én pedig azt vallom, hogy eto'o semmivel nem jobb játékos, csak rá jobban hatott a megbántottság daca. Iletve az egyik legjobb barátom Inter szurkoló, és az egész szezon alatt mást sem hallgattam eddig, mint hogy az eto'o mekkora szar, amivel szintén nem értek egyet természetesen, csak vicces.

Ez a Barca soha nem egy eto vagy ibra miatt volt/lesz fantasztikus, hanem messi, xavi és iniesta + a csapategység miatt.
Sath 2010.04.28 23:49:48
@Great Cornholio: az új Pedro :D
Sath 2010.04.28 23:59:49
@csizsikpizsik: ha ezek után meg bírnák nyerni a ligát, az hatalmas lélekerőről tanúskodna.

szvsz nem fog menni, mert a Sevilla, ill. Villareal elleni 2 meccsből nem lesz meg a 6pont, főleg nem ekkora pofon után.
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Sath 2010.04.21 19:30:42
@zsakfos : mert nem találkozott komoly ellenféllel. csak ilyen real madridokkal...:D
Sath 2010.04.22 10:46:26
@acdcisti: kib@szott szép.
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
Sath 2010.04.22 08:39:47
@danesdzsu2: elmondom: Messi rúg négyet :)
Vagy ez vagy semmi, mást esélyt nem nagyon látok.

Hiába megy itt a Mourinhozás, most kedden nem ment a Messinek, sem a Barcának, amellett hogy az Inter-t el kell ismerni, fantasztikusan játszott és küzdött.

De nekem ne mondja senki, hogy Mourinho megtalálta az ellenszert a Messi ellen, azzal hogy szoros emberfogásban ráállította a Mottát... Ugyan már, nevetséges.... :D
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
Nem volt igazán jó meccs az El Clasico, ha valaki gólparádéra, látványos támadásokra számított. Bebizonyosodott azonban, hogy játékerőben, egyéni kvalitásokban és csapatmunkában is sokkal előrébb tart a Barcelona, mint a Real Madrid. A bajnokság folytatódik egy hétközi…..
Sath 2010.04.16 12:22:18
sportgeza.hu/futball/2010/04/16/ronaldo_visszahozta_az_arat_a_real_madridnal/

1,2 millió eladott mezből megtérült a 94 milliós vételár.

Egy mez eladási ára 85€, ez alapján akkor 94 millió osztva 1,2 mileladott mezzel = 78,34€

Vagyis a madrid minden eladott 85€-s mez után kapott tisztán 78,34€-t.
A maradék 6,66€-n mezenként pedig szépen megosztozik a márka tulajdonos, gyártó, eladó, szállító, C Ronaldo esetleg....

Ugyan már Perez úr.... ezt lehet, hogy sokan benyelik, de attól még ez egy kamu szvsz.
Az El Clásico alapfogalommá vált a labdarúgást szeretők közös tudatában, köszönhetően a ténynek, hogy történjen bármi a spanyol labdarúgó bajnokságban, a két óriásklub szurkolói egész évben a két párharcra vannak kihegyezve. A jelenlegi szezon egészében véve is…..
Sath 2010.04.12 15:24:51
@Keelhaul:

"Ronaldo és Higuaín között annyi a különbség fontos meccseken, hogy másképp szarok."

:))))))))))))))

Ez hatalmas meglátás.

amúgy nálam sztem kevesen utálják jobban C. Ronaldot, még mielőtt reálos lett, akkor is rüheltem, de így...:)

De a lényeg, hogy őt most sztem nem sok kritika érheti. Guardiola ráállította Alvest, Puyolt és/vagy Busquest ill. Pique-t, sansza nem volt, aztán még magához képest korrektet is nyilatkozott.

A Real baja inkább az, hogy C nélkül harmatos lepkefing ez a csapat, euro milliók ide vagy oda.
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Sath 2010.04.07 23:27:13
@dickinson: Ibra köcsög, azt abszolut aláírom, de kell olyan a csapatba a sok jófej mellé, tudod hogy van ez :DD

Pl mi van ha kocsmai verekedésbe kerülnek? Iniesta, Bojan, Messi? Ki védené meg őket? :D
Sath 2010.04.07 23:33:44
@Henke: sokkal jobb, igen, pl a valencia ellen kint voltam (életem élménye, tudom, dögöljek meg :) ) és ott is jobb oldalon kezdette, messi középen, bojan balon. de aztán ez az egész felborul meccs közben.

De néha úgy érzem tökmindegy mit csinál, Pep, bejön.

Kivéve persze a londoni 0-2 elszórakozását... Ott lazázott ő is, már gála szinten behozta henrty, stb....

Viszont pl a stuttgart ellen...
Fent volt a Bojan, Pedro, Ibra, Messi, Henry, a második félidőben, 3-0 nál :))))

Az mi?

Aztán a busquets lesérült, akkor meg behozta a militot középsővédőnek és feltölta a Pique-t védekező középpályásnak...

aztán most az atletic bilbao ellen is valami egészen elképesztő felállásban játszott...
Sath 2010.04.07 23:38:56
@halareaal: ugyanez, sztem is a lyon tálalja bajoroknak a feketelevest a nagy örömködés után.

bár egy másik dolog is kiderült legalábbis számomra van gaal azért még mindig elég jól osztja...

1 hónapja egy fillért sem tettem volna a bayernre semmilyen fronton, nagyot fordult a világ azóta..

meghallgattam volna mit mondott Münchenben a 0-1 félidő után az öltözőben, akkor jöttek ki úgy a 'bajorok' hogy felszántották a pályát....
Sajnálhatja mindenki, aki nem semlegesként nézte az európai klubfutball két szőrtelen művészegyletének londoni bemutatóját. Egyszerűen semmi nem hiányzott a meccsből, a dráma komédiával indult, Almunia révén tragikomédiává változott, a végén pedig a Fabregas kontra Puyol…..
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
A németek az angolok ellen, a franciák egymással szemben, második világháború! Az elsőt még annak idején, noha nem volt hozzá sok közük, de az angolok nyerték (1918 '99), erre a Rajna innenső oldalán most készültek egy kis revánssal, és bíztak benne, hogy a hülye angolok…..
Sath 2010.03.31 14:53:06
@Rooney82:
Úgy tudom, hogy man u még nem erősítette meg, sztem még lehet reménykedni, hogy nem oylan súlyos.

www.goal.com/en/news/9/england/2010/03/31/1857460/manchester-united-confirm-extent-of-wayne-rooneys-injury
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Sath 2010.03.31 10:38:39
@Everred:

"Így is két iszonytató, borzalmas, rettentő egyéni hiba kellett a gólokhoz, de bár ez lenne a legnagyobb baj. A legnagyobb baj az, hogy Fortuna két lábbal rúgott tökön a végén, így az utolsó pillanatos gól mellett most izzadhatunk, hogy mifasz van Rooneyval."

Alapból egyet értek veled, csak azért azt beszéljük már meg, hogy a Man U gólja is volt legalább akkora mák mint a bayern egyenlítése.

Oviban, az udvaron zajló kis meccsen sem érkezhet valaki ennyire üresen a kipattanóra, hogy 2 méterről bevágja, nem hogy pl egy BL negyeddöntőben ROONEY!!!!.

Tegnapi meccsről nekeis az a véleményem mint többeknek, ennyire nem lehet föladni a focit, és védeni egy talált gólt, mert az, az esetek 90%ában megbosszúlja magát, mint tegnap.

Fergie érezte is ezt, hozta be Berbatovot, Valenciát, hogy legyen labdatartás, de véleményem szerint későn tette, addigra a "bajorok" (van vagy egy bajor köztük :)) már, ahogy Méhes Gáborék is mondták, vért ittak, plussz még azt is megérezték hogy a man u naciba beszaladt a sportszelet, és felaprították őket németesen :D

Nem hittem volna, hogy még létezik ez a fogalom fociban,hogy "németesen felaprítani"....
Sath 2010.03.31 11:10:38
@Ferguson: ez eddig elég komolyan a meglepetések BL-e, nekem legalábbis:
Chelsea kiesése, Sevilla kiesése, Bordó (tudom h nem így írják) jó szereplése. Tegnap a Bayern győzelme.

Emiatt szerintem nyugodtan lehet hogy nyer az arsenal, meg azért amúgy sem rossz csapat...

Nem szeretem ha egy csapat túl magabiztos egy párharc előtt. Valdes és Marquez pl hülyeségeket nyilatkozott, de Guradiola higgadt és szerény mint mindig :)

A tegnapi este szép példa volt arra, hogy tényleg bármi lehet, szép játék ez a foci, na! :)
Sath 2010.03.31 11:43:16
@BASTi:

" (van vagy egy bajor köztük :)) "

a moslygósjellel arra akartam célozni, hogy ez nyilván egy vicces túlzás, sajnálom ha nem volt egyértelmű.

Megkövetlek téged és minden BAJOR szurkolót :)

arra gondoltam csupán hogy ha 11 emberből 3 bajor/német akkor én nem jó szívvel nevezem őket bajoroknak, ennyi.

ez azonban nem kritika, kevés az olyan csapat ma, ahol ne lenne sok légiós, mindenki tudja.
Formabontó poszt következik. Nem más írja a spanyol beharangozót, mint aki szokta. Nem hányok, nem vagyok máshol, nem fogok írni se németről, se franciáról. Miután a mindenki mindenki ellen perben mindenki beárazott mindenkit Európában, egy könnyed, rendes hétvége jön…..
Sath 2010.03.25 08:52:56
Azért egészen nevetséges cikkek születnek az indexen néha...

sportgeza.hu/futball/2010/03/24/megszenvedett_vadoczekkal_a_barcelona/

Valóban megszenvedett a Barca, és nem is játszott jól, DE:

"A Barcelona az utóbbi időben látott enervált játékát hozta" = egészen nevetséges megállapítás.

"és már a közönség is kezdte elveszíteni a türelmét, amikor a 73. percben Iniesta" = ez is. annyira primitív a cikk szerzője, hogy nem értette, hogy a fehér zsebkendők lobogtatása nem guardiolának szólt, sem a csapatnak, hanem a bírónak...

Majd ezek után:

A cikk elején:

"A Barca vezet, a Real Madrid csütörtökön a Malagát fogadja."

cikk végén:

"győzelmével a Barcelona megelőzte a Real Madridot, amely csütörtökön a Getafe otthonában játszik."

Ezért komolyan fizetést kap valaki, hogy ilyen cikkeket ír, vagy csak felrak??????
Sath 2010.03.25 09:41:36
@Sath:
A cikk elején:

"A Barca vezet, a Real Madrid csütörtökön a Malagát fogadja."

Ezt azóta javították legalább....
Újra élvonalba álltak, akik már régen megmondták, hogy ez már nem az a Barca, viszont ez a Real Madrid az a Real Madrid lehet. A sok szakértés és a meg nem kerülhető tények mellett, több kérdés merült fel bennünk annak kapcsán, hogy mi is történik valójában a 25. fordulót…..
Sath 2010.03.09 16:00:22
jó cikk, korrekt elemzés.

@Szurkoló:
A formahanyatlásért én is egyértelműen a középpályát "okolnám".
Jellemző példa, hogy az atletico madrid első góljánál Xavi!!! adta el a labdát középpályán. Ilyet kb. még soha nem láttam tőle, de főleg nem a középpálya hátsó részén...

Félreértés ne essék, a kedvenc játékosom a barcából, Iniestával együtt, és az a véleményem hogy ők a motorjai az EB győztes, szárnyaló spanyol csapatnak is, és a szárnyaló barcának is, amikor szárnyaltak. De mostanában nem működik olajozottan egészen a rendszer. Iniesta nem tud váratlant húzni, nincsenek gólpasszai stb. Xavi talán magára talált a Malaga ellen, az a gólpassz elképesztő volt.

Viszont Toure gyenge valamiért ha játszik, Keita úgy tűnik hiányzik, Maxwell sincs Abidal szintjén támadásba nem tud besegíteni.

És akkor a támadósor:
Messi, aki egy hozz minden meccsen egy-két gólt gyakorlatilag nélküle nem is lenne támadás, ill. gól.
Plusz a visszatérő Alves teremt még veszélyt időnként.

Tavaly volt Eto'o, Henry és Messi, mind3an bombaformában, ebből maradt Messi idénre. Ibra jól kezdett de nagyon begörcsölt idén, ami jó lenne az les, vagy szabálytalanságnak fújják le, de inkább csak bírkózik. Valaki leírta múltkor hogy kikészítik a bírók idén egyenlőre és ez nagyon igaz. Ha 1 az 1 elleni párharcba kerül 10/9szer lefújják. Ehhez pluszba aggressziv állat, ki is állították, már a Malaga ellen is benne volt.

Henry-t meg ugyan védi Guardiola a lapokban, nyilatkozatokban, de nem játszatja, helyette van Pedro, aki hoz nagyon fontos gólokat, de egyenlőre nem meghatározó stabil elem. Henry meg botrány, gyakorlatilag ebben a szezonban ménem volt értékelhető meccse, de inkább megmozdulása sem.

Kiváncsi leszek mi sül ki ebből.

Ja, és Eto'o nyilván szerettem, de nem sírom vissza, azok alapján amit idén az Interben nyújt. Ha Barca gépezet jól működik és jönnek a passzok, befejezni szinte "bárki" tud, erre a legjobb példa Keita mesterhármasa volt.
Sath 2010.03.09 16:10:57
@meroving: a tabellán a gólarány dönt, míg az esetleges bajnoki címről pedig az egymás elleni eredmény, ha jól tudom.