Regisztráció Blogot indítok
Adatok
btk282

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Ó, Abszurdisztán, te csodálatos ... Több millió forintot költ a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság a költségvetéséből arra, hogy a 80-100 kilométeres távolságból ingázó rendőri vezetői bejussanak a munkahelyükre - tudta meg a HavariaPress. Minderre azt követően…..
Kíváncsian várjuk mi lesz a kampányhajrá utolsó húzása, Forgács miniszter úr már jelezte, hogy rész kíván venni a versenyben ... Uramatyám, tegnap a Jobbik kampányzárón Vona Gábor azt mondta, hogy ő gárda-mellényben fog a parlament alakuló ülésén részt venni. Hogy milyen…..
2009. december 16 szerda, BKV sajtóközlemény: "BKV: biztonságos, balesetmentes közösségi közlekedés A BKV felkészült a téli időszakra A BKV még a tél beállta előtt felkészítette járműveit a megváltozott időjárási viszonyokra, járművezetőit pedig a csúszós…..
Olvasói levél következik: "Olvastam a legutóbbi munkájukat, melyben a rendőrségi láthatósági mellény áráról írnak. Közbeszerzés, mi? Lenne egy kérdésem. Miért, az emberek mit gondoltak, mi van a rendőrségnél? Mivel a rendőrség állami cég, kinek a vezetői kissé más…..
btk282 2009.11.27 19:51:09
Drága barátaim,ez amről tépitek- tépjük- a szánkat , az csak a jéghegy csúcsa.
A mi rendőrségünkön belül, civil ember el sem tudja képzelni mi folyik.Ez az egész e "legnagyobb állam az államban" de még annál is rosszabb. Keverdik a feudális nagy birtokosok szemlélete, a trövények semmibe vétele, a banderiális hadsereg szervezete és vezetéso elmélete a porosz típusó, de a szocializmusban a végeletekig tökéletesitett káder politika. Ezt a szervezetet múzeumban vagy cirkuszban kéne mutogatni. Egy dolog hogy Salgó névvel karriert lehet csinálni,de számtalan olyan vezető van aki meg úgy csinált karriert, hogy a vadász-vacsora végén még annyira tudott józan lenni, hogy jó segget nyalt ki. Van aztán megyei főkapitány akinek azért lett ez a beosztása, mert egy korábbi főkapitány családjából választott feleséget. Ez már elég, ha nem válik el akár országos kapitány is lehet. Számtalan példát sorolhatnék,korrupció, bünügyek elcsalása, de minek....Jöhet Fidesz vagy bármi más, az erdmény semmi, előveszik újra Pintért? Szolgálati autó? Szolgálati lakások, mit lakások paloták, szolgálati gépkocsi magáncélú használata havi néhány ezer forintért....pazar vacsorák..egymásnak osztogatott jutalmak, tanácsosi címek, tárbornoki rendfokozatok....Figyelte már valaki, nálunk az egy főre jutó tábornokok számát az népességre vonatkoztatva "Szolgálunk és védünk" tudja valaki, hogy évekkel ezelőtt valaki milliókat vett fel a szlogenért? Komoly teljestmény volt mögötte, amerikai krimit nézett és tudott kicsit angolul.Nahát ilyen az egész,de ne feledjétek a jéghegy csúcsa....
Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt  levelet idézték:…..
Bohócliga, Fradi-Diósgyőr, 65. perc, 1-3: És akkor: "A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya arról tájékoztatta az MTI-t, hogy két rendőr a feléjük dobott üvegektől könnyebben megsérült, és egy rendőrségi kisbusz megrongálódott. A…..
Történelmi nap ez a mai. Valami újnak (?) a kezdete. Demszky Gábor átadta a felújított Thököly utat. Ennyi. Csak ő volt ott, Hagyó Miklós nem ment el a sajtótájékoztatóra. Tegnap ugyanis a fővárosi MSZP felbontotta az SZDSZ-el kötött koalíciót a sok botrány miatt.  …..
Vastagbőr Nincs változás 2009.09.25 12:01:00
Az M0-s körgyűrű M6-os és 51-es közötti szakaszának szélesítése, közbeszerzési tender. Három pályázó: 1. Porr Építési Kft. 2. a Nemzetközi Vegyépszer Zrt. 3. az "M-0 déli ág II.konzorcium" (Hídépítő-csoport egyik társasága + két Strabag-cég, a Közgép…..
Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót 2008 novemberében első fokon öt év letöltendő fegyházbüntetést szabtak ki, bűnsegédként elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt. Péter és testvére pedig a tárgyalásról egyszerűen kisétáltak és eltűntek. A tesót…..
Tegnap megváltozott az életem. Tegnaptól mindent értek. Teljesen más megvilágításba helyezték a dolgokat. Látjátok, ezért jó, ha ilyen remek vezetőink, politikusaink vannak! Gondoltunk mi erre, meg arra, nyitogattuk a bicskát a zsebünkben, öntöttük ki híg fost a…..
Mindannyian emlékszünk még a nyári történetre, miszerint június 30-án három férfi hazáig követett, majd megvert egy zsidó fiatalembert származása miatt a Dohány utcában. Saját elmondása szerint éjjel fél 12 körül támadták meg, többször megkérdezték, hogy zsidó-e, majd…..