Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoboZ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Critical Mass mellett volt a hétvégén más kerékpáros rendezvény is, az egyik ilyen a Balatonkör volt, amiről min küldött egy rövid videót. Ilyen eseményekkor sajnos elkerülhetetlen az, hogy a kerékpárosok egy ideig feltartsák az autóforgalmat. Vannak türelmes és kevésbé…..
Álló biciklistának gurulni igazi tahóság, még akkor is, ha az út közepén áll, és mi nem tudunk haladni tőle. Az "elgázolt" barát védelmére kelni szép és nemes dolog, de ezt fenyegetőzéssel megfejelni már baromság.  Nos, akkor nézzétek meg a videót, és…..
DoboZ 2010.04.26 13:21:19
@nem mondom meg: azt a 60/40%ot azért gondold át. Ez a szombati Balatonkörön volt, több mint ezer bringással, a forgalom pedig szakaszosan, egyszerre max. fél vagy egy percre feltartva...
DoboZ 2010.04.26 13:45:58
@nem mondom meg: akkor most próbáld meg értelmezni azt is, ami a videó elején elhangzott. Vagy amit a mentős mond. Csak a kedvemért. Amúgy mint radikális kerékpáros évi 50e km-t vezetek, de ez legyen az én bajom.
Nem hollywoodi akciófilmekben feltűnő gettóbeli bandák közötti leszámolás történt a Tócóskertben, az egykor volt hírek szerint "szerelmi dráma" állt a lövöldözés hátterében.Az eseménylánc alapja a magyar valóság. Helyszín: tócóskerti totó-lottózó.…..
DoboZ 2009.08.24 20:42:49