Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognár L.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdeném azzal, hogy beszámolok a szexuális életemről.  Én a magam részéről a nők iránt romantikusan vonzódó, monogám heteroszexuális beállítottságú feltűnően jóképű férfi vagyok. Ezen állításomat egykor édesanyám, ma a feleségem bármikor bizonyíthatja.…..
25 millió eurót áldoz a kerékpáros sztrádahálózat bővítésére hivatali ideje alatt a mostani holland kormány. A tervezet szerint pár éven belül Hága és Leiden, valamint Arnhem és Nijmegen között is lehet majd háborítatlanul suhanni két keréken. Hollandiában már egy ideje…..
Luczifer-bazár Véleményvezér 2009.08.31 15:38:00
Az egyik kritikusi blogban elsiratnak egy tv-műsort. Azt mondják jó volt, de ezentúl nem lesz, mert kevesen nézték.     Puff neki. Hullnak értékeink. Esetleg egyenesen a legjobbjaink. A bejegyzés 237 szó – ez több, ez 243 – amiből 109 egy…..
Bognár L. 2009.09.01 21:44:56
@MALVINA: Ha mocsokba fetrengek, az se jó, ha megfeszülve dolgozom, ahogy az előbb írtam, az se jó.
Hát akkor mi a jó?
Luczifer-bazár Üzlet 2009.08.29 21:18:00
A szegény azt tanulta, hogy adja el a szabadságát, a gazdag meg azt, hogy vegye meg.       Igen ám, de mi van akkor, ha szegény már nem akar szabad lenni, csak eladni. Ha nem akar szabad lenni, akkor mit ad el? Mit vesznek meg tőle? Minden kétséget…..
Bognár L. 2009.08.31 09:02:44
@MALVINA: Véleményeddel kétségbe vonod annak lehetőségét, hogy az ember befolyásolhassa a társadalom fejlődését.
Márpedig befolyásoljuk! Épp most van az iskolakezdés. Az ember, lám, tudatossá teszi a tudás nemzedékről-nemzedékekre hagyományozódásának folyamatát!
Vagyis a mi legyen kérdésre is szoktunk válaszolni! Hol jól, hol rosszul, de szoktunk!
A gond akkor keletkezik, ha a társadalom törvényszerűségeit ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk, mint a folyók folyását megfordító idióták teszik, a természet törvényeivel.
Bognár L. 2009.08.31 11:57:30
@MALVINA: ha társadalmi fejlődés nincs, akkor mi a bánatnak nevezed azt a "változást", hogy nem kővel pattintjuk a tüzet és egyre több születő gyermek marad életben, sőt a tb legnagyobb bánatára még két-háromszor tovább is él, mint elődei?
Luczifer-bazár Pavlov 2009.08.23 17:57:00
Kora délután kinyitottam egy sört. Pindur & Gida boldog vinnyogással rohantak a kapuhoz. Hétvégeken szokásunk, hogy míg én kapok egy sört, közben dobálok nekik. Pindurnak kétszer egymás után rosszul dobtam a labdát. A kerítésen túlra. Harmadszorra nem adta vissza, hanem…..