Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endlos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Simon EdhouseDate: Monday 16 November 2009 2.19pmTo: David ThorneSubject: Logo DesignHello David,Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.…..
Endlos 2010.12.01 13:53:57
@Geri_lgfx: Na igen :))
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
magyar világos sör A KK folytatja az elmúlt napokban is meglovagolt házisörös hullám feldolgozását, ezúttal egy jóval markánsabb, némi butanapisajtós retorikával élve ún. megosztó sört választva bemutatónk tárgyául. Ez a sör pedig az orgoványi AKPEDO Kft.…..