Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kikke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google tulajdonban került YouTube-ra egyre jobban haragszik a Time Warner. Természetesen szerzőjogi aggályai vannak a YouTube-bal szemben. Bár a Warner-vezérigazgató, Dick Parsons állítja, hogy a perrel fenyegetésnek semmi köze ahhoz, hogy a napokban a Google felvásárolta a…..
Bár az instant üzenetküldő szolgáltatásoknak általában van webes megfelelője (a GTalknak a Google Chats, az MSN-nek a Web Messenger, stb), a Meebo vagy az eBuddy annyival nyújt többet, hogy egyetlen webes felületen kezelhetjük sokféle IM-fiókunkat.Egyszerre vagyunk belépve az ICQ-ba,…..
kikke 2006.10.15 10:48:54
Oké, kezdjük ott, hogy a mondás az volt év elején, hogy 2006 lesz az rss, pontosabban a feed éve. Aztán persze minden az IE7 körül kezdett el pörögni, hiszen az új Microsoft-böngészőben előkelő helyre kerül majd az rss-felvétel és -olvasás, úgyhogy százmilliók fogják…..
kikke 2006.10.15 10:20:25
Az Ikon egy kurva jó vörös kurva jó áron. Kis magyar abszurd szentségtöréssel és feltételes happy enddel. Hogyan lehet egy 1350 forintos borral a tízrugós 2002-es Gere Kopár aromavilágát fölidézni? Egyszer volt, hol nem volt, volt 3 földszerető ember, akik már utálták a…..
Ian Delaney könyvet ír a Web 2.0-ról, s készített is egy interjút Paul Grahammel, akinek egyetlen kikötése az volt, hogy megjelentethessen az interjút a könyv megjelenése előtt a blogján. Graham szerint amit meg lehetett tanulni a dotkomlufiból az éppen az, hogy a startupokat sokkal…..
kikke 2006.07.15 13:19:00