Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabiiiiii

0 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai állatvédelem rendkívül felkapott témaköre a szaporítók „áldásos” tevékenysége és mindaz, amit ez okoz. És ez egy jó ideig még így is lesz. Viszont meg tudjuk-e határozni azt pontosan, kiket is nevezhetünk szaporítóknak?..
Gabiiiiii 2019.09.26 17:19:23
@CCnick: felek a gyereked hangosabb,mint az en kutyam
Gabiiiiii 2019.09.26 17:21:56
@G.Tibor: aki tarsallatot akar es nem statuszszimbolumot,nyugodtan orokbefogadhat egy fajtajellegu kolykot..de sokan szeretnenek egy Trabant araert Mercit,aztan csodalkoznak,ha egy agyonszaporitott bulldog levegot venni sem kepes egyedul es a gatyajat rakolti az "olcsokutyara"
Nemrég írtunk először a LOT-ról a májusban indított közvetlen New York-járata miatt, erre tessék, már itt is a következő panasz, ahol nem a járatkésés a fő probléma, hanem - hát gyakorlatilag minden más.   Tisztelt Homár,  A nemrégiben (május környékén) a LOT légitársaság által indított…..
Gabiiiiii 2018.09.14 13:48:38
@Zsolovec: teljesitette volna,de nem o szegett szerzodest:Ha a kedves utas megjelenik es utazik,minden további nélkul haza is hozzak :)
nem kell alairni,ha nem akar ilyen feltetelekkel utazni,vagy venni kell olyan jegyet,amivel azt csinal,amit akar
Gabiiiiii 2018.09.14 14:21:20
@Darth Revan: nema adjak el tobbszor????????????????? engedd meg,hogy erre ne irjak semmit,csak olvasd el az utobbi honapok torteneseit
Gabiiiiii 2018.09.14 14:22:21
@Darth Revan: lehet..aztan vagy elvisznek,vagy nem,vagy kivisznek a halal f..ba,ahonnan tobbe kerul bejutni a varosba,mint egy normal repjegy normal repterre..de valoban..van valasztas
A mai világban virágzik az albérlet piac, sokan akarnak kiadni és még többen kivenni. Sajnos ahol nagy tömeg, hiába minden igyekezet, megjelennek az átverők, azok akik a másik embert átverve akarnak haszonra szert tenni. Az albérlet kiadás és bérlés sajnos ideális táptalaj az átverésekhez könnyű…..
Hát itt vagyok, és minden jel arra mutat, hogy holnap végre megtörténik, aminek meg kell történnie: megműtenek. (Persze, az ember ennyi idő után már tényleg nem mer semmi biztosat mondani.) Kijöttem a kórteremből, hogy szobatársaim tudjanak aludni, és most itt pötyögök, egy apró asztalnál a folyosó…..
Ebben az országban sok kutyás és kutyátlan ember akad, aki ideje nagy részét azzal tölti, hogy megindokolja, miért is nem jó kutyát tartani. Az ilyen egyedek jó része nem áll meg itt, neked is megmondja, hogy mit és hogy kéne csinálni a kutyáddal. Összegyűjtöttem a…..
Gabiiiiii 2015.10.27 16:59:55
@Peetee: hihi,Peetee...a 13 evesem olyan katonas fegyelemmel banik el 2-3 30-40 kilos kutyaval,hogy csodalkoznal:)

a kutyaval valo foglalkozas marhara nem mindegy,hogy a kozmetikushoz hurcolasban merul ki,vagy a furdesben a Dunaban labdazassal...Egy barmekkora meretu kutya veszelyes uzem..Az agyonbungyorgetett kutyakat vagjak be menhelyre sokszor,mert jon a gyerek es megharapja......Es ez soha nem a kutya hibaja,hanem az embere,aki nem tanitotta meg az ebet,hogy egy akarmekkora icipici embergyerek is a sorrendben folotte all es tetteinek kovetkezmenyei vannak...
Megértem, hogy van aki egy idő után belefásul, megértem, hogy kevés az a fizetés amit kapnak, teljesen együtt érzek velük és én is fel vagyok háborodva de itt nem ennek a nyomát láttam. Itt úgy sétálgattak, mintha ők lennének az istenek. Pökhendik voltak és mindenkit…..
Gabiiiiii 2015.05.08 16:30:38
@rest of boys: a 23 eves gyerekemmel bemegyek barhova,ha azt o igenyli es megnezem,ki mereszel engem kikuldeni,ha en be akarok menni
  Nincs is hálásabb egy olyan állatkánál, akit örökbefogadott az ember. Soha nem tudhatjuk, mi történt velük előtte. Most mutatunk néhány képet, amelyek egészen pontosan megmutatjuk, mit is jelent a kutyusoknak és cicusoknak, ha igazi gazdára találnak! Ha teheted esetleg...halat…..
Gabiiiiii 2015.01.15 08:42:05
@irdesmond: egy tulszaporitott,genetikai betegseggel elo tk-s kutya esetlegesen sokkal nagyobb gond eskiadas,mint kihozni egyet ezek kozul a szerencsetlenek kozul..Ok nem tehetnek az emberi felelotlensegrol,ok is megerdemlik az emberti eletet es amig enynien vannak,nem adok ki penzt kutyaert
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
Gabiiiiii 2014.11.05 13:30:57
@Flaggx: nem adok neki annyi idot
Gabiiiiii 2014.11.05 15:39:22
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: ez reszben igaz..De azert a 3%-os lakaskolcsonnel,az allami tamogatasokkal,a dotalt gyerekruhaval es a SZOT udulokkel kicsit konnyebb dolguk volt,mint a mostani aktivoknak..Hogy ok 3%-os lakaskolcsont kaphattak,azt most en es a gyerekeim fizetik meg most..Nem az o hibajuk,nem allitom,de lassan alabb kellene adni a megszokott juttatasokbol
Amire a nemzet pocakos focihuszára ráveti mohó tekintetét, az rögtön átalakul stadionná, vagy úgy csökken, hogy közben növekszik, mint az államadósság. Esetleg átalakul a haveri kör érdekei szerint közpénzből magántőkévé, trafikolódik, mutyisodik. Ha pedig valamit meg akar…..
Szerintem rezsicsökkentés? kinek? 2014.09.02 22:39:56
Augusztusban jött a „villanyóra leolvasó”, vidáman, viccelődve fogtam le Bandi kutyámat, eszembe sem jutott, hogy ez a pár perc még rémálom lesz majd a közeljövőben nekem. Csütörtökön meghozta a postás a különbözeti számlát tartalmazó borítékot, kibontottam, elolvastam,…..
Gabiiiiii 2014.09.03 13:41:22
@VT Man: csakhogy a hazi tablazatomat az eon nem fogja bizonyitekkent elismerni
Gabiiiiii 2014.09.03 15:55:34
@Szalacsi_Dezső: tokeletes igazsag....Ilyen hozzaallas mellett csak igy lehet itt barmit elerni..Nekem mar tobbszor sikerult,kivanom a poszt irojanak is,hogy alljon a sarkara es csapjon az asztalra..
Tovább folytatom az év végi Dropbox-pucolást ezzel a szállodaszobában lőtt fotóval. A 30 ezer forint körüli takarítás elég borsosnak tűnik, de szellemes megoldás a tilalom megerősítésére. Szerintetek? ..
Gabiiiiii 2013.12.26 13:44:21
@na4: valamint az ulomunkat vegzoket,a tul stresszes kornyezetben eloket,a zsiroskenyerzabalokat is
A nyugdíjrendszerek számos fejlett gazdaságban fenntarthatatlanok, erre az illetékeseket az óceán egyik felén Spanyolország, a másikon Detroit ébresztheti rá.Detroit város csődje az amerikai gazdaság számos problémáját a felszínre hozta, köztük az egyik legnehezebben…..
Gabiiiiii 2013.12.25 22:00:42
@Mária: viszont valoszinuleg vannak gyerekei,akik a nagyszulei nyugdija miatt szivnak magaval egyutt
Gabiiiiii 2013.12.25 22:04:04
@ProsTata: valamint ha ezek a gyerekek jobbnak latjak kulfoldon adot fizetni,akkor kesz deficit a magyar allamnak,hiszen az altalanos iskolai tanulmanyiakat nem te finansziroztad es az alap orvosi ellatasukat sem.
Ha palyakezdo munkanelkuliek lesznek,vagy csak mondjuk gyerekszules utan valnak azza,ugyaitt vagyunk.Tehat az egvilagon semmi garancia nincs arra,hogy a felnevelt gyerekbol "haszna" lesz az orszagnak,vagy akar kitermelik majd a te nyugdijadat.

Ebbeln az orszagban egyetlen dolog a biztos.A nyugdijemeles
Két tesióra után is járna a felmentés, de csak egyet kapnak a gyerekek, az udvaron tesiznek, túl vannak terhelve. Még szerencse, hogy olvasónk kedvenc virágjáról kapta nevét az államtitkár asszony. Az új oktatási rendnek köszönhetően az egyik Budapest környéki német…..
Gabiiiiii 2013.09.27 07:14:03
@OkoskaTo:rp: attol,hogy az enyemnek rossz,meg masnak lehet ennel is rosszabb.Egy elmeny 3 osztalynak ruhaban bohockodni a folyoson,mert a tornaterembe nem jutnak be..Odafont mar megint valami atgondolatlan barmosagot talaltak ki,oylanok,akik meg az eletben nem lattak kozelrol se gyereket,se iskolat.Kamasz gyerekeknek kellene egyutt oltozniuk az oltozoben,neha 2-3 osztaly van bent fiuk-lanyok vegyesen,mert az egyik feloltozik,a masik levetkozik.Ha lattal mar kozelrol tornaoltozot,el tudod kepzelni,milyen,mikor 90 gyerek probal oltozni 20 nm-en.
Gabiiiiii 2013.09.27 07:16:07
@Csore60: ebben eygetertunk,Mikor a 11 eves gyerekem szuloijen elkezdtek sorolni,mikor mennyi idot kell/kellene tanulassal toltenie,kozel heti 60 ora jott ki.Az en hivatalos munkaidom 40 ora
Hát, finoman szólva sem voltam feldobva, amikor a főnökömtől megtudtam, hogy csapatépítésre megyünk a hét végén, mert sok az új kolléga és a régiek is klikkesednek. Sok kedvem nem volt az egészhez, mert ez eddig a szokásos uncsi, szájbarágós feladatokat jelentette,…..
Gabiiiiii 2013.07.03 09:49:01
@kisQtya: tokeletesen egyetertek...A munkahely kulonbozo emberek veletlenszeru tarsasaga,nem barati tarsasag.Nem egeszseges keverni a kettot..Ha valakit EN szimpatukusnak talalok a kollegaim kozul,azokkal amugyis elmegyek inni valamit melo utan,de ne kelljen mar egy zsakban ugralnom azzal,aki hetkozben fur a fonokomnel,vagy egyszeruen egy neveletlen taho.Arrol nem beszelve,hogy a nehany hasolnon,amin voltam,mar hajnaban elokerultek a lapos uvegek es 2 napig el sem tettek oket.Nagy elmeny hetfon azzal dolgozni,akinek az olebe hanytak szombat este tajt reszegen,vagy akik reszegen botranyt csinaltak,esetleg reggel fogalmuk sem volt,kinek a szobajaban toltottek az ejszakat.
Van nekem mivel es kivel eltolteni a szabadidomet,nem kivanom azt is a kollegaimmal
Nyári slágertéma a fapados járatok trükkjeivel foglalkozni. A Zugügyvéd kedvence a védelmi pénz szedése a kézi poggyászokra a kapunál, ahol már nem nagyon tud mit csinálni az utas, csak fizetni, de a betonon lerohadó repülőgép majdnem mindent visz. Szia Zugügyvéd, A…..
Gabiiiiii 2013.07.02 22:26:48
@Franzi: lehet,"normalis" legitarsasaggal kellene utazni kicsit tobb penzert,mert azoknak olyan egyezmenyei vannak egymassal,hogy elszallitjak egymas utasait ilyen esetben.Nem veletlenul nem IATA tag egyik fapados sem
Gabiiiiii 2013.07.02 22:27:34
@Franzi: kerlek szepen,magyarazd el nekem,csak 30 eve arulok repjegyet
Gabiiiiii 2013.07.02 22:28:28
@johevi: ne szidd a Wizzairt,amig nem utaztal Ryanair-rel:)
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Gabiiiiii 2013.06.12 12:58:54
@bretman: igy van..Valamint,ha megnezed az alairok 90%-a pasi,a lanyokat meg feltehetoen bottal sempiszkaltak volna meg,igy konnyu kiallni es nem eroszak aldozata lenni
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
Gabiiiiii 2013.06.09 15:33:45
@álfirkász: nem utasitom el,de marha nehez ugy lapatolni,hogy kozben fogod a zsebedet,nehogy egy ovatlan pillanatban kizsebeljenek
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Gabiiiiii 2012.09.03 15:44:28
@gentry: ha azt tartod elhetonek,hogy nekem evente 2 par cipom sarka torik ki nalunk a szep odon macskakovon,es kesz csoda,hogy a bokamat meg nem tiortem el,akkor valoban fontosabb a latvany,mint a parktuikum.A gyerek elharapta a nyelvet a babakocsiban es erdemes lenne meghallgatnod a bicajosokat,akik kocsist megszegyenitoen karomkodnak,mert valami okos raterelte a bicikliutat is a macskakora

igen,eljart felette az ido,meg lovaknak is alkalmatlan a kozlekedesre es eletveszelye
Függőágyon terpeszkedő utas, kerékpáron teli tál müzlit egyensúlyozó férfi, eldobott használt pelenka és óvszer – ez (szerencsére) nem a budapesti metró, hanem a San Francisco-i vasút. A tömegközlekedés éppen elég stresszes tud lenni akkor is, ha nem zavarják az embert…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Gabiiiiii 2012.07.16 17:29:02
@milyen szép a Vértes, ó: tenyleg a tobbseg bune ki merni mondani azt,hogy igenis vannak a ciganysagra jellemzo buncselekmenyek,elkovetesi modok?? Abban biztos lehetsz,hogy kabelt pl 99%-ban nem a feherek lopnak
Gabiiiiii 2012.07.16 17:35:41
@johevi: a Bandy ugyben nem azert lett a felhaborodas,mert cigany gyilkolhatta meg,hanem mert a sajto felfujta mar az elejen a rendorsegi kapcsolatai miatt
Gabiiiiii 2012.07.16 17:36:57
@johevi: na varjal,szerintem ott meg nincs tettes
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
Gabiiiiii 2012.06.08 14:12:47
@vidékitapló: es 1 het mulva csinalj arvat a gyerekedbol,mert infarktust kapsz
Gabiiiiii 2012.06.08 17:18:31
@vidékitapló: hat eleg rossziranyba tolodik az ertekrend,az hetszentseg...HUztal mar le par evet egyetlen nap szabadsag nelkul????? Egy hetvege alatt nem lehet kipihenni az egesz eves stresszt...A fizikai faradsagot ki lehet,a szellemit nem..Radaadasul tenyleg mi a francanak az emebrenk csalad,ha erettsegiig csak pizsamaban latja a gyereket???

Gondolom nem lehetnek kellemes emlekeid gyerekkorodbol a csaladi nyaralasokrol

Tudom,a munkat megtartani nagyon fontos,de van egy hatar,ami folott mar nem erdemes
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Gabiiiiii 2012.06.04 13:12:22
@Pilar Ternera:ha holnaptol beszuntetem a szolidaritas alapu nyugdijjarulek fizeteset,a fennmarado osszeget atadom a szuleimnek.....Tehat nem vadidegenek sokszazezres nyugdijat fizetem belole

de ugyanigy ideje lenne befejezni a tb fizetest is,az allami egeszsegugytol megdogolhetsz
Gabiiiiii 2012.06.04 13:59:56
@puccéran Tahitin: a kozel 50 evesekrol mi a velemenyed?? Mit kapunk vissza?????????? Nyugdijunk mar nem lesz,de legalabb nincs 3%-os lakaskolcsonunk meg tuti allasunk sem.Se dotalt gyerekruha,se ingyen utazas,megis mi a fraszt kaphatunk mi vissza???
Gabiiiiii 2012.06.04 14:02:14
@Pilar Ternera: amiert minket buntetnek,mert rosszkor szulettunk..Nem,egyalatalan nem akarok buntetni senkit,csak igazsagos kozteherviselest akarok..Hogy a gyrekemnek,akinek nincs jovedelme,ne kelljen teljesaron buszjegyet vennie,mig a sokszazezres nyugdijas ingyen utazik..alapvelo igazsagossagot akarok...a szuleimnek annyit szanok,amenynit a ygerekeimnek,egy fillerrel sem tobbet...Most egy kicsit masok az aranyok
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Gabiiiiii 2012.05.30 15:03:23
@Gabiiiiii: uyg szeretnem az iylen posztolokkal megnezetni azokat a filmeket,amiken 80 eves,munkaban megoszult magyra nenik es bacsik meselik el,miken mennek keresztul napmintnap,hogy rettegnek,hogy nem mernek egyutt elmenni hazulrol,mert valakinek mindig otthon kell lenni,mert ellopnak mindent,hogy hogy tepik ki a kezukbol a taskajukat a templomba menet artatlan 10 eevs kisgyerekek,hogy szedik a kamaszoka hidpenzt toluk

erdekes,ilyenkor hol vannak ???????
Gabiiiiii 2012.05.30 15:15:37
@komplikato: 53 fele tamogatas kerheto gyerekre vagy szocialis helyzetre valo tekintettel..Latod,te nem tudsz roluk,ne felj ok tudjak
Gabiiiiii 2012.05.30 15:36:59
@komplikato: nem a karrierje fontosabb,hanem hogy annak a meglevo egynek enni tudjon adni
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog !   A jelenlegi munkahelyemen –nem magán és nem külföldi- vezetőváltás történt. Kíváncsian vártuk a változásokat. Az új főnök az első időkben nem mutatta ki igazi valóját. Mindenért elnézést kért, csendes volt, és meghallgatta a…..
Gabiiiiii 2012.05.30 14:29:37
@Fruka1: barcsak egyet tudnek veled erteni,ahogy szivem szerint tennem..Tul sokaig voltam ahhoz munka nelkul,hogy megbecsuljem,ha van es nyeljek is,ha arrol van szo..Ettol fuggetlenul mindig van jobb,keresni kell,de nem Hubelebalazs modjara .Az erdekvedelmet meg el lehet felejteni addig,amig 3-400 feletkezo all ugrasra keszen egy arufeltolto munkaert
Gabiiiiii 2012.05.30 14:38:30
@Fruka1: jol tetted,mert egy tartos idegrendszeri betegseggel nem segitesz a csaladodon..De mindenkinel mas a tureshatar...es masok a lehtosegei.tehat nem karhoztatnam egyertelmuen azt,aki nem vagta meg pofan az iylen hangnemben beszelo fonoket,pedig szive szerint mar reg a bordai korul allna kia boritekvago kes
Gabiiiiii 2012.05.30 14:48:16
@Fruka1: 25 evig dolgoztam multinal,tudom mirol beszelsz:)
de a magyar kisvallalkozo az en tapasztalataim szerint ezerszer rosszabb