Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danix

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a szőlő növényvédelmében kiemelt szerepet kap a megelőzés, a növényvédelmi sorozat utolsó bejegyzésében a permetezések ütemezéséről lesz szó. Először azonban az alapelvek:1. Ne gyilkoljuk meg a szőlőskert ízeltlábúit! A szőlőnk a természet része. A rovarok és…..
A nyárias időjárás beköszöntével már most előkerültek azok a jellegzetes férfi ruhadarabok, amelyek idehaza széles körben elterjedtek, és sajnos irodai környezetben is rendszeresen szembejönnek annak ellenére, hogy semmi keresnivalójuk a munkahelyen. Az alábbiakban felsoroltakat…..
Amikor veteránautóról esik szó, hajlamosak vagyunk múzeumban, kivilágítva álló, évente – jó esetben – háromszor beindított, agyondédelgetett műtárgyakat magunk elé képzelni. Pillanatok alatt elröppent ez a gondolatom, amikor a Széchenyi tér közelében észrevettem a…..
Ami velünk történik Boom Boom 2011.05.16 17:18:00
Pénteken Boom Boom koncerten voltunk a Gödörben. Szenzációs volt, Tátrai Tibusz mindig lenyűgöző, de ilyen nagyszerű zenésztársak mellett a lehető legjobb formáját hozta. Le a kalappal előttük, kár, hogy az elmúlt 10 évben nem láthattuk őket. Viszont remélem, hogy ez a koncert…..
Ami velünk történik Pló 2011.05.16 11:58:00
Miért kezdek blogot írni? Sose írtam naplót, nem is értettem, mire jó. Aztán mostanában ebben a webes formában mintha értelmet nyerne a dolog. Persze, nekem nem úgy, ahogy sokan használják a blogokat, én nem akarok nagy igazságokat mondani, nem akarom megosztani a nagyvilággal a…..
Ez egy próba A zelső 2009.08.24 16:25:00
Nah, itt az első bejegyzés. Nem túl hosszú, igazából csak egy kis ujjgyakorlat a hosszú (?) szabadság után. Minden oké, csak a rossz billentyűk akadnak bele folyton az ujjaimba. De lesz ez még jobb is...