Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il buono, il brutto, il cattivo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Il buono, il brutto, il cattivo 2009.08.24 15:23:13
@Il mio nome è Nessuno:

"Én mindenkihez a saját nyelvén szólok. Aki olyan faszságokat böfög be, hogy Németországnak ne lenne szellemi tôkéje, vagy hogy Romániának ne lennének jelentôs tudósai, az egy soviniszta nagyarcú barom, akinek annyi fogalma van a világról, mintha eddigi életét egy barlangban élte volna le."

Aki olyan faszságokat böfög be hogy Németországban mindent jobban csinálnak, az egy soviniszta nagyarcú barom, akinek annyi fogalma van a világról, mintha eddigi életét egy német barlangban élte volna le.

Ezekkel az emberekkel nem társalogni kell, hanem megtisztítani tôlük a fórumot, hogy ne mérgezzék mások elméjét az ökörségeikkel, ne pazarolják azok idejét, akiknek a hülyeségeiket cáfolják, és ne basszák tönkre a többiek szórakozását, akik AUTÓKRÓL szeretnének olvasni, nem pedig agyrémekrôl és kisebbségi komplexusokról.