Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DHT

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap reggel az országban elsőként írtuk meg a pletykát, hogy rövidesen megérkezhet Magyarországra az iTunes Music Store, aztán este újra megnyertük a hírversenyt, amikor arról számoltunk be, hogy elérhetővé vált az online bolt.De nem állunk meg: ma délután fél négy körül…..
Az idei Sziget fesztiválra készített mobil alkalmazás fejlesztői kerestek meg (Canecom), érdekelnek-e minket az app statisztikái. Mivel ritkán kapunk képet a hazai piac számairól, a válaszunk egy határozott igen volt.Persze a Sziget mobil appot nemcsak a magyar felhasználók…..
DHT 2011.09.02 15:50:27
@Nakhchivan: Szerintem a napi egyedi látogató iPhone-ra és Android-ra összesítve 10 000. Ennek kb. kicsit több mint fele iPhone és ha 7-el szorzok ki is jön a 36 000. Szóval, akkor kb. szerintem 5200 körüli iPhone-os letöltés lehetett, amit alátámaszt az Android Marketes 1-5 ezer közti száma is, hisz azt valamivel kevesebben használták. Bocs, hogy ilyeneken rágódok, de nekem fontos a magyar iPhone-os letöltések elemzése! :)
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
Ezt eddig is tudtuk, az Angry Birds gyakorlatilag megjelenése óta a toplistákat döngeti, és inkább felülről, mint alulról. Most azonban újabb mérföldkőhöz érkezett a finn programozócsapat, a Rovio Entertainment állítólag tárgyalásokat folytat egy befektetővel, aki elég sok…..
DHT 2011.08.19 10:10:59
Előkerült egy 2010-es szabadalom, amiben az Apple egy alaposan felduzzasztott térképszolgáltatás alapjai rakja le. Ennek az a lényege, hogy a háttérinformációkat, a gps-t, az iránytűt valamit a kamerát is felhasználva a körülöttünk látható tájra dobálja a szoftver az…..
Kyle McDonaldnak művészi indíttatásból különös ötlete támadt: feltelepített egy saját szoftvert az Apple Store gépeire az Egyesült Államokban, és a gépre bámuló emberek arcát közzétette a tumblr-es oldalán. Állítása szerint meg akarta mutatni, hogyan meredünk a gépekre.…..
Emlékeztek, korábban már kipróbáltuk a Real Racing 2-t, az iPad 2-ről kábellel a tévére küldtük a jelet, így 1080p-ben játszhattunk, amiben az a jó, hogy egy picit élvezhetőbb a méret, mint amit egy tablet kijelzője valaha nyújtani képes.Ez azonban már lassan két hónapja…..
Kiderült, hogy a világ leggyorsabb Macje nem egy Mac Pro. A Macworld tesztje szerint lehet olyan iMac konfigurációt kérni, ami leveri a 326 napja frissült Pro család tagjait.Lehetőség van ugyanis 4,3 3,4 gigahertzes Core i7-essel és 256 gigás SSD-vel kérni a 27 colos asztali gépet, ez…..
DHT 2011.06.18 21:03:47
@version: Képzeld használtam már C#-t is + visual stúdiót, de az is lassan szokott indulni a PC-s gépemen. Az Xcode semmivel se rosszabb, főleg a 4-es új változat óta. Egyébként mára már az Objective-C jobban bejön mint a C#. :)
Érdekes statisztikát adott közzé az Asymco. Megvizsgálták, hogy a bevezetést követő hónapokban hogyan alakult az összletöltés az iTunes Store-ban, vagyis hány számot húztak le a felhasználók a szerverekről, és hogyan alakul ez a szám az AppStore tekintetében.Eddig ugye kicsit…..
Appleblog Vibrál az új iPod touch 2010.09.06 12:44:19
A negyedik generációs iPod touch nemcsak kétszer jobb, mint az elődje (legalább), de úgy tűnik, vibrálni is tud. Erről árulkodnak legalábbis a szétszereléséről szóló fotók.A hírt maga az Apple is megerősítette, a honlapján írja, hogy a készülék vibrál, ha hívást…..
Az egyik iPhone-törő hacker, Comex bejelentette, hogy a szerdán megjelenő iOS 4.1-ben és a novemberben érkező iOS 4.2-ben - pontosabban ezek fejlesztői példányaiban - máris talált két exploitot, amiket kihasználva valószínűleg törhetőek lesznek a friss szoftveres…..
Minél nagyobb lesz az iTunes, annál többször hallunk majd ilyet. Újra hackerek szívják le a felhasználók pénzét az iTunes accountjukról, ezúttal a PayPalon keresztül történik a tranzakció. A júzerek több ezer dolláros kárról beszélnek a fórumokon.Az Apple azt állítja, hogy…..
Folyton azt kérditek, mikor érkezik meg a 4-es modell Magyarországra, én meg csak annyit tudok válaszolni, hogy nem tudom. Egy idő után azonban elértek egy kritikus szintet a kérdések, azért úgy döntöttem, nyomást gyakorlok a különböző információs csatornáimra, hogy…..
Sokkoló számokkal indítom a hetet: az iOS rendszert használó eszközökről egy hónap alatt százmillióan néztek fel a Facebookra. Igen, százmillióan, ez a szám egyébként megfelel annak, ahány iOS-eszközt eddig összesen eladtak. Ezek alapján egyébként mindegyik iOS-készüléket…..
DHT 2010.08.23 12:41:27
Nem más, mint Kevin Rose, a Digg alapítója hintette el az új pletykát. Ő úgy hallotta, hogy már szeptemberben bemutatják az új kütyüt. Egyúttal azt is megemlítette, hogy a Google is az Apple után tart, a GoogleTV 2011-re készül el.Az állítólag merevlemez nélküli, Apple A4…..
DHT 2010.08.23 12:37:53
@Enrico Palazzo: Esetleg lehetne írni az új magyar fejlesztésű App-okról is. :) Mint pl. az enyém. :) Ha már ki kell tölteni az űrt! :)
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..