Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asvader

12 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Este odavágunk!!! Gyertek, 7 órától várunk benneteket a ojjektumban! Mindenkinek jó alapozást :) Mágnesek..
Kedves nagyon-nagyra becsült Barátaink!A holnapi nap folyamán közzétesszük azt amire annyira vártatok! Nézegessétek a blogot, illetve a jutyúbot, mert Gabesz videjóklippot is összerendezett a hanganyag mellé! Viharra fel!..
Ezt a cikket is elég régóta tervezem már, hiszen nagy-nagy tisztelője vagyok az Arcturus-nak, bár őszintén szólva eddig csak egy lemezükkel, a The sham Mirrors-szal tudtam megbarátkozni, viszont ezzel az eggyel nagyon is.Az Arcturus (ami egyébként egy csillag, tőlünk 36 fényévre)…..
2 héttel a metál királyainak koncertje után a PM 2/5 része képviseltette magát a glam-rock isteneinek rock cirkuszán. Kis csapatunk - csak úgy mint két héttel ezelőtt - a közeli Gusztáv sörözőben nyitott (sör+tüske kombináció), hogy aztán jó kedvűen és izgatottan…..
Többen kérdeztétek, hogy mi van a zenekarral, mi ez a nagy hallgatás mostanában? Nos, jelentjük élünk-virulunk. Sőt, gőzerővel készülünk egy újabb nagy dobásra valamikor szeptember környékén, hiszen 1 évesek leszünk, ezt pedig meg kell ünnepelni, nem igaz?Infó később!Addig…..
Úgy látszik május hónap nagyon el fogja kényeztetni a hazai rock zene rajongókat, ugyanis a Metallica után két héttel fellép a rockzene ősatyja: a KISS. Az még nem derült, ki, hogy a PM zenekar hány fővel képviselteti magát, de az biztos, hogy egy újabb tanulmányi kirándulással…..
Először is Bújék mindenkinek!Fülünkbe jutott a hír, miszerint az Ünnepek allatt megrendezésre került Pokolgép koncerten feltűnt egy Pussymagnet rajongó, aki fekete PM pólóban nyomult.Ezúton is szeretnénk megköszönni a KIRÁLYNAK, hogy minden lehetséges helyen és…..
Nem tudtam (nem volt szabad...) inni. Sört semmiképpen. Mint kezdő Mikulásnak az oviban, úgy száradt ki a szám, szapora légzés és egyre erősebb igény jelentkezett még 1-2-3-4-5-6 Unikum elfogyasztására. De nem lehetett! Andris őrült idegesen jött oda, hogy még nem jöttek meg a…..
asvader 2009.12.10 16:32:17
@Tito: Hamarosan :)
Éppen a vasárnapi próbafeltvételeket hallgatom, és közben eszembe jutott legelső próbánk, ahol a Barbara kezdő akkordjait próbáltuk felfűzni a gitárra, de sehogy sem akart sikerülni. Majd sok gyakorlás a második próbáig, ahol végül ha lassan is, de összejött. Aztán így…..
"Elhull a virág, eliramlik az élet"Állítólag ez mondat a magyar irodalom legdallamasabb és legjobban összerakott mondata. Petőfitől, aki nem tudná.Eliramlik, mellettem is elment, mint a 105-ös busz, ha nem jó helyen állsz.Ha az ember csak megáll két percre, és belegondol,…..
A ma esti próba folyamán ugyanis rögzítjük valamelyik számunkat (hogy melyiket az maradjon meglepi). A felvétel a holnapi nap folyamán kikerül a nyílvánosság elé. Addig pedig már csak egyet kell aludni!  ..
Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg. Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az…..
asvader 2009.09.21 13:19:51
@Imiface: én egyszer a Sear Bliss-es srácokkal szeretnék egy próbateremben ülni! (magyar trombitás metál)
Bag Religion: Punk rock song Köszönjük a szavazatokat, a dal hamarosan bekerül a repertoárunkba! Ígéretünkhöz híven rögzíteni fogjuk és felrakjuk a blogra, illetve a koncertprogramba is bevesszük.   ..
Majdnem el is felejtettük mondani, hogy korábbi zenekarunk - a Pussymagnet - a múlt heti próbán feloszlott, aztán alakítottunk egy új bandát, PussyMagnet néven. Így nekem személy szerint ez a második zenekarom, bő egy percig szabadonfutó session-zenészként próbáltam boldogulni, de…..
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. Természetesen követelni fogom a szavazatok újraszámolását. A győztes számot valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül…..
Komoly együttes nem létezhet alapító okirat nélkül. Mi pedig komolyak vagyunk. Komolyan vesszük magunkat és komolytalanul a világot.Pár hete megőrültünk. Gitárokat vásároltunk agyba-főbe, próbatermet béreltünk, gyakorolunk mint az állat, blogot írunk és állandóan a blogot…..
Majd' 30 éves emberek csillogó szemekkel vették birtokba a zobjektumot és kezdett el mindenki egyszerre hangolni. Gyerekes veszekedések, hogy "kussoljál már egyszerre egy hangoljon!", izgatott kottakeresés, szövegtanulás és megfulladás a zárt, 10 négyzetméteres III.…..
asvader 2009.09.02 14:11:04
@szesztike: SZia!
Nagyon örülök, hogy írtál!
Újabb röpke 15 év és már ki is adjuk az első "vadonatúj" slágerünket :)
Hiába, nem tudom elválasztani a két kedvencet, a focit és a zenét. Ha csak ezt a hetemet nézzük: hétfőn meló után gitároztam, be kellett tanulni a Riót, mert az nem ment még igazán jól kedden a Debrecen meccsre mentünk, kiszurkoltuk a győzelmet, mert tuti nem lett volna…..
 azt kell hogy mondjam, a Báthory névről első körben "csak" az általános iskolai sulink ugrik be Veszprémből ... =>Andrissal + Lacival itt koptattuk a padokat rúgtuk, de főleg húztuk a bőrt a nagy szünetben. és persze a kézilabda edzéseken…..
asvader 2009.08.29 11:01:05
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. A győztes számot természetesen valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül ingyesenen tekinthetik meg első koncertünket -…..
asvader 2009.08.28 16:02:45
@Imiface: "Here me now! All crime should be treasure if they bring me pleasure somehow."- Bátory Erzsébet :) Kösz, hogy kommentelsz!!
Gimiskorom óta izgat a zenélés, millió koncerten, fesztiválon voltam, és mindig tátott szájjal figyeltem a zenekarokat. Mekkora már, hogy pendítesz egyet a gitárodon, és harsog a koncertterem, ha meg netán 2-3 egyenes hangot kipengetsz, már üvölt is a nép. Rengeteg zenét hallgatok,…..
Hááát, ezt is megértük!15 évet vártunk rá és most érkezett el a nagy pillanat. Nehezen, de elérkezett!Milyen lesz a stílusunk? Érdekes...:) elég ha csak számba vesszük akiknek számait elsőként játszuk: Prosectura, Csapda, Junkies (ha a gitárosokon múlik, akkor In flames vagy…..