Regisztráció Blogot indítok
Adatok
88 Tibi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: Az elmúlt egy év, Az elmúlt egy év II., Az elmúlt egy év III. Ezzel a bejegyzéssel jól megcsúsztam. Elméletileg október 13-án lett volna esedékes, de az elmúlt 3 hétben annyi dolgom volt, hogy se időm, se kedvem nem volt az irogatáshoz.Ha már itt tartunk, akkor…..
Kaptam egy bírósági idézést Pécsre. Számíthattam volna rá, hiszen megadtam a rendőrnek az adataimat, és nálam közelebbről aztán senki se látta a balesetet, de mindez már másfél éve, 2009 májusában történt, úgyhogy szépen elfeledkeztem róla. Kérdeztem ügyvédemet,…..
88 Tibi 2011.01.01 21:10:14
@kíváncsivagyok: hol laksz? odaköltöznék .
Előzmények: Ablakmosó-ablaktörlő, Ablaktörlő motor, Végálláskapcsoló, ElmaradásA múlt hétvégén az ablaktörlő motor került kés, illetve inkább csavarhúzó alá. Ezzel a szerkezettel már volt kalandom, szerencsére találtam hozzá alkatrészt, ha nem is olcsón. Úgy hogy most…..
Ez a bejegyzés lazán fog a Jaguar XJ6-hoz kapcsolódni. Bár végül is, lesz benne erről a tipusról is szó.A Totalcar újságíróinak a blogján, a Belsőségen találtam a hírt arról, hogy tőlem nem messze felszámolnak egy volt roncstelepet, ami már '70-es évek eleje óta nem üzemel.…..
88 Tibi 2009.09.25 21:33:32
Igen, létezik magyar klub.http://www.jaguarclub.hu/Már egy ideje nézegettem, aztán vagy három hete írtam a tagsági ügyekkel foglalkozó titkárnak, tájékoztatást kértem a klubról, illetve jeleztem belépési szándékomat. Nem kaptam választ, ezért egy hét elteltével írtam a klub…..