Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dé i!

5 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenekarunk vállal fellépést esküvőkön, babazsúrokon, szalagavatókon, születésnapokon, házassági évfordulókon, legénybúcsúkon (de még inkább leánybúcsúkon), céges bulikon és bálokon, első áldozásokon vagy húsvéti körmenetben, de csakis úgy, ahogy azt mi szeretnénk és…..
dé i! 2011.05.01 01:24:06
:)
A PussyMagnet, az őszinte rock zenekara 2010. december 30-án , reggel 7:00-tól féldisznó ölésen feldolgozáson vett részt egy Budapesthez közeli településen, Maglódon. Házigazdánk az a Kesza volt, aki rendszeresen az első sorban tűnik fel a koncertjeinken.  A hangulatos…..
Végre itt vannak a képek az Év Mágneses viharáról!..
dé i! 2010.11.13 18:04:50
a helyes megfejtők mint tudjuk mindig a végére maradnak jelen esetben a kommentek közé várjuk a válaszokat a következő PM nyaralós fotó sorozathozazaz:-hol készültek a blikkek? /Hint: volt magyar kastély Burgenland, de melyik település?/-MAGYARÁN, mire gyűjt dani! ? ..
Kedvenc énekes-pajtásunk Jesolóban nyaral, és rendes kisdobos módjára minden reggelt a PM himnusz eléneklésével kezd!..
Kedves Látogató!Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a zenekar legmagasabb és egyben legjobban doboló tagja, Dani, tegnap este másik zenekarával a Kiscsillag előtt lépett…..
dé i! 2010.04.02 10:47:08
Örömteli hír a rajongóink számára, hogy zenekarunk létszáma bővült, egy billentyűssel fog kiegészülni a gárda. A zenész jelenleg még felkészül a nagy próbatételre, debütálásának időpontja még kérdéses. Az viszont nem, hogy óriási tehetséggel…..
A színpadra vonulás után a PussyMagnet az Almaszósz c. nagysikerű feldolgozással melegítette be a hangszereket. Mint annak utánanéztünk, ezen versikét Halász Judit zenésítette meg először és hazánk punkzenekarai előszeretettel dolgozzák fel (lásd Prosectura). A PussyMagnet…..
dé i! 2010.01.12 16:15:23
dé i! 2010.01.15 15:21:26
Újabb szavazást indítunk: kiváncsiak vagyunk melyik dal volt a csúcs számotokra a koncerten?! Szavazzatok!!! ..
"Eszem f@szom megáll!" - mondaná Ford Fero ha ezt látná. Azt történt ugyanis, hogy menedzserünk zsenialítását bizonyítva - és PR szempontból a legjobb pillanatban - énekesünk a debüt előtt egy héttel a zindexen vigyorog, és mond nagyon viccesseket! És nem is akármilyen…..
Itt még nem is gondoltuk, mi lesz ebből... A felállás még nem a klasszikus PussyMagnet formáció, de a Királynak már akkor is tetszett amit csinálunk! :)  ..
Nos kedves rajongóink, íme az első fevételünk. Kicsit nagyon torz és zajos, de a miénk. Egy digitális fényképezővel készítettük, a terem közepére helyezett székre téve, igazi profi hangtechnikai megoldás :) Élvezzétek! UPDATETöbb visszajelzés érkezett, hogy nem tudjátok…..
Hát, hogy mit találtam, még az egyetemi időkbőlC-Dúrt fogok ? :-)    ..
dé i! 2009.10.02 12:41:19
Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg. Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az…..
dé i! 2009.09.21 11:50:41
"Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő" - hangzik a mondás. Nem reprezentatív de annál gyorsabb felmérésem szerint ez az állítás pontosan 80%-ban állja meg a helyét. Miben tudja segíteni társát egy rocksztár kedvese? Egyáltalán hogyan viszonyul a zenéléshez és…..
Amíg otthon gyakorolgat a banda, és gyakorlatilag a napi ezer mailváltáson kívül (amikben a következő dalokat vitatjuk meg) nem történik semmi, egy kicsit visszanyúlok a múltba, és közzéteszem a nem kicsit nosztalgikus fotót, amit nemrég találtam meg a fiókomban. Ez egy…..
 azt kell hogy mondjam, a Báthory névről első körben "csak" az általános iskolai sulink ugrik be Veszprémből ... =>Andrissal + Lacival itt koptattuk a padokat rúgtuk, de főleg húztuk a bőrt a nagy szünetben. és persze a kézilabda edzéseken…..
Ez van, ha egy régi álmodat beteljesíted. Sutba problémák, félre nehézségek, legyőzöl mindent és mindenkit, már csak azt veszed észre, hogy hangolsz, és a következő percben már együtt zenélsz a barátaiddal. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk... (Bácskai László)..
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. A győztes számot természetesen valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül ingyesenen tekinthetik meg első koncertünket -…..
Majd' 30 éves emberek csillogó szemekkel vették birtokba a zobjektumot és kezdett el mindenki egyszerre hangolni. Gyerekes veszekedések, hogy "kussoljál már egyszerre egy hangoljon!", izgatott kottakeresés, szövegtanulás és megfulladás a zárt, 10 négyzetméteres III.…..
Óbudán az 5 srác megkeresteMiki próbatermét szívrepesvehogy oltsa a vágyat amit nem más adcsak hogy a banda zúzza szét Pár perc és felcsendültekaz első dallamok meg riffekbevált nóták sorban jöttekóránként az eggyel meggyűrkőzteka hangulat már tovább nem tetőzheta…..
...és lüktet az adrenalin, felhangzik az első dallam és csak pumpáld és verd és tartsd és feszítsd és nyúzd és kijön a riff és beüt a rím és lenyugszol, hogy felpöröghess, hogy folytasd ahol abbahagytad, újra leporolod a húrt, a bőrt, meg a hangszálakat némi sörrel,…..