Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zgrf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1994-es Bedtime Stories óta a Rebel Heart a legrosszabbul teljesítő Madonna-lemez az Egyesült Államokban. Az album ugyan a második helyen nyitott a Billboard kétszázas listáján (már önmagában ez is csalódás), de csupán 116 ezret adtak el belőle az első héten, míg az MDNA…..
In medias res kezdem: nem értem miért jó belerúgni ebbe az „új” Pink Floyd albumba (újszülötteknek: The Endless River) és az arról debütált első dalra (Louder than words). A magyar zenei sajtó persze mindig jobban tudja, de alapvetően a rajongói oldalról is furcsa hangok jönnek…..
David Gilmour felesége és szerzőtársa, Polly Samson szombaton bombát robbantott. Ezt írta ki a Twitterjére: "Btw Pink Floyd album out in October is called The Endless River. Based on 1994 sessions is Rick Wright's swansong and very beautiful." Igen, új Pink Floyd-album jelenik meg ősszel…..
Nem egyszerű ügy. Én például korábban vettem néhány euróért még egy alkalmazást is, amiben vannak magyar ékezetes karakterek, annyira zavart, hogy csak nehézkesen lehet előcsalogatni egy é-t, á-t, olyan betűket, amiket rendszeresen szeretnék használni. Reméltem, hogy a 4.2-es…..
Aki még nem tette meg, ne is tegye. Kedden felraktam a programcsomag új verzióját, és bár egész jót röhögtem azon a traileren, amit az iMovie-val összeállítottam a nyári nyaralásomról, idegrángást kapok, ha az iPhotóra gondolok.Elmondom, mi a legnagyobb bajom. Ez:A fotó teljes…..
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Hivatalosan is megvásárolható az AppStore-ban az iVideo Camera nevű alkalmazás (0,79 euróért, vagyis 530 forintért, ezért még elszámolok a bankkal, mivel ez nem az első ilyen eset), amivel videofelvételt lehet készíteni első és második generációs iPhone-okkal is. Szar…..
Appleblog GPS lett az iPhone 2009.08.31 14:05:00
Én is beálltam a sorba, nem bírtam ki, meg kellett szereznem az egyik első, használható navigációs programot az iPhone-ra. A magyar fejlesztésű iGo My Way 2009 a drágább appok közé tartozik, az európai térképeket tartalmazó verzió például 90 euróba, 25 ezer forintba kerül,…..