Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratpack

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Matlák Gábor vendégposztja.) Gyerekkoromban, amikor a történelem és a politika összefüggései nem alkottak egységes rendszert fejemben, Rudolf Hess-t leginkább Nelson Mandelához hasonlítottam. Két világszerte ismert politikus, akiket ádáz politikai ellenfeleik sok évvel…..
Ratpack 2009.08.24 13:24:54
@preston: Teljesen igazad van csak én arra akartam kilyukadni, hg ha a történelmi tényeket nézzük, vagyis felsorakoztatjuk pro-kontra...egyik sem jobb a másiknál, Hess egy eszmét hozott létre ami miatt sokan meghaltak, a Che meg egy másik eszméért küldte az embereket a halálba. Ha Che romantikus hős akkor Hess is és Stalin is Nero is...meg a többi tömeggyilkos akivel valaha szimpatizáltak.
Ratpack 2009.08.24 13:54:27
@preston: Én nem vagyok egyik mellet és ellen sem. Úgy látom csak Hess bűneit és annak következményeit ismered. Rendben van hg a Che a bolíviai és kongói parasztok ért harcolt...de ne feledjük a kubai forradalom idején több tízezer embert deportáltatott, kivégeztetett és azt se felejtsük el hg a nagy katolikus hagyományokkal rendelkező Kubában, ha egy pap ellen vagy a rendszer ellen prédikált már, másnap ki is végeztette. Az én szemeben ugyanolyan mocskos gyilkos mind a kettő!!!
Ratpack 2009.08.24 14:34:32
@preston:
Úgy látszik egy történelmi vagy eszmei kérdéseket feszegető blogba, az egyik hozzászólónak vagy a másiknak mindig jobba történelmi tudása. Én nem akarom tudni hg mit gondolnak az új nácik vagy hg :"..mit akarhatna a mai Magyarország Cheje...". Az én szemben gyilkosok mind a ketten. Preston tudod mi legyen!
Nyitok egy Póló boltot ahol Nero császáros cuccokat árulok....és akkor majd az lesz a menő! Majd rajta lesz hg, éppen egy embert kínoznak! Dől majd a lé!!!