Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jszlami

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
4, senki nem hiányzik. Medvi, Nyuszkó, Drazsé és Barnus.Nyuszkó Barnus miatt hiányzott a múlt héten, kérem a hiányzást igazoltnak tekinteni.Az igazoláson nincs pecsét, de azt hiszem, nem is hiányzik róla...
Mindenképp meg kell kaparintanom őket. A Coastal Scents-ről fogom rendelni, és igen, türelmes vagyok, jó lesz tegnapra is.Ő a Grape Vine névre hallgat, és kék szemhez tudom elképzelni, sűrű, sötét szempillákkal.Kicsit olyan hótündéres hatása lehet, halvány rózsaszín, vagy…..
... mert már semmilyen ruha nem jön rám... mert nagyon vágytam egy krémes rúzsra... mert végérvényesen ősz lett (rezes falevelekkel jobban tetszett, mint így, borongós esővel)... mert belebotlottam, és sivalkodott, hogy "Ági, Ági, vegyél meg, vigyél haza" - és én nem…..
Jszlami 2009.10.13 22:24:35
Minden, ami... Azt hiszem, 2009.08.19 12:00:00
tartozom egy magyarázattal azoknak, akik újra és újra megkérdezik, hogy miért nem írok a "hogyan nyaraltunk" blogba. Talán már akkor sem volt fontos. A fontos az volt, hogy nem túl hideg/meleg/sós/vizes-e a víz, hogy át van-e sütve rendesen az étel és hogy kibírom-e a…..
Jszlami 2009.08.24 11:32:13